inşallah canım gayet güzel bir kahvaltıhaşlanmış yumurta yersen daha çok tok kalrısın bu arada
aferin canım
ben dün çok et yedim bugün için buharda taze fasulye haşlıcam....
melekcim geçen gün denizliden bahsettiniz konuya yetişemedim
bende oralı değilim ama 87 den beri ailem orda bulunuyo bende evlenene kadar orda yaşadım süper bi şehir hatta ramazanda ve bayramda ordaydım sıcakta oruc biraz zor oldu ama ailemle birlikte olmak herşeye değerdi
e.yıldönümünüzü 3-5 ay sonra kutlasanız olurmuzor bir durum...ne yapmayı düşünüyorsun peki..
irademe sahip olmak istiyorum tabi bunun içinde destek aynı zamanda beni dizginleyecek birşeyler yada birileri lazım.Yesem bile sadece nefsimi körlemek adına doyumluk değil tadımlık yapmak istiyorum.Ama ben bu kiloyu vermek istiyorum bunu kafata koydum.Biraz gezinirken leslie galiba yanlış yazmış olmayayım.Öyle bir spor varmış netten araştırdım yarım saat falan sürüyor evde yapabileceğim birşey.Birse eşimin ameliyat süreci geçsin biraz daha iyileşsin akşamalrı yürüyüş falan yaparız diyorum beraber diyorum
melek topikte biz kalmışız gel çiftetelli oynayak karşılıklı
ya işte bazen bu fiziğimin torpili yüzünden diyeti sapıtıyorum ama olsun caydırmayın kız beni azcık daha veriyim
cnm tıcker factory den yapılıyo kk dan gir bak orda nasıl yapıldıgı anlatılıyo kilo çizelgesi olarak
melek topikte biz kalmışız gel çiftetelli oynayak karşılıklı
oglen menum kısa ve ozzzz
1 kase ıskembe corbası
sadece 1 kase çorba yetiyor mu yaa( ben doyamam herhalde sadece çorba ile
canım valla yettıde artıı ama ben zaten genelde ogle ve aksam tek cesıt yerım ve doyarım
menu gayet guzel bencene güzel yaa bu doyma hissi bir bende yok galiba.ben daha yemedim birazdan yiyeceğim yarım kase ezogelin çorbası.1 adet ızgarada pişmiş tavuk bol yeşil salata ile
Ablalar öğlen yediklerim:
Izgara tavuk (1 parça)
Marul salatası
Ayran
öğlen ne yiceksin canım?
yaa ben bu tıcker faktory nasıl bulacağımızı bulamadım(
hadı oaynayak ama gıtmıssın
Ablalar öğlen yediklerim:
Izgara tavuk (1 parça)
Marul salatası
Ayran
Teşekkür ederim ablacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?