Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ne güzel yaa bu doyma hissi bir bende yok galiba.ben daha yemedim birazdan yiyeceğim yarım kase ezogelin çorbası.1 adet ızgarada pişmiş tavuk bol yeşil salata ile

canım yemeklerden 15 dakika önce su iç bide açlık hissetmeye başladığın zaman yeşil çay iç bide hızlı yeme yemeği yavaş yavaş ye

2 tane ceviz yeterli cnm...
havuçta 1 porsiyon cnm ...
oglen menum kısa ve ozzzz

1 kase ıskembe corbası

canım sen baya takıldım bu çorbaya içinde unda varmış dikkatli tüket

kızlar öqlen menülerinizin hepsini beqendim

canım sen baya takıldım bu çorbaya içinde unda varmış dikkatli tüket

evet canım azda olsa var evet bılıyorum ama aksam dengeledıgım ıcın sorun olmayacagını dusundum

kızlar öqlen menülerinizin hepsini beqendim [/QUOTE]

kızceler su saat ıtıbarı ıle 2 lt suyu bıtırmıs bulunmaktayım kalan 1 lt de aksam evde ıcerım bugunku su meselem hallolms olurr

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşlar,Rabbim nice güzel yıllar yaşatsın sizlere...

bu arada sabah gec kalktıgım ıcın ogle ve sabah menum bırlestı benım

1 porsiyon karnabahar
biraz beyaz peynir
7 ad yeşil zeytin ve
şekersiz çay

diyete başlamamın 3. günü ve bugun tartıda 89 geldim
ılk gün başladığımda 90.5 idi
yanı 3 gun bıtmeden 1,5 kg vermişim çok sevindim ya...

yalnız ben bu dıyeti yapacagım harfı harfıne ama gemide bol bol et turu yemekler çıkmasına ragmen ben yemiyorum
çünki etler yurtdışından gelme orda kesilme vs vs.
o yuzden corba+sebze+peynir +zeytin +yumurta seçeneklerimi kullanıyorumben meyve yemiyorum çıkıyor ama meyvelerın karbon oranı çok yuksek et vs yıyemedıgım ıcın corba zaten karbon puanın kabartıyor diye doğrumu yapıyorum...
ama yınede karbondhıdrat diyetini yapacagım bunlar yeter bana :)
birde şimdilik gunde 1,5 lt su içebiliyorum yavaş yavaş alıştırmam lazım kendimi çünki inanmıycaksını belki ama ben anca hafta 1 lt su içen biriydim yani suyla aram hiç yoktu...

off amma çok yazmışım net bulmuşken yazmak istedim:))

merabaaaa kızlaaaaaaaaaaaar.
anca gerebildim. yazdıklarınızı okuyorum ama cevap veremiyordum maalesef.
bugünü yazıyorummm

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
peynir
1 domates
yarım salatalık
6 küçük siyah zeytin

ara yok

öğlen
yağsız tuzsuz yarım pors. makarna
2 kaşık yoğurt

ara
1 şeftali

bende iyiyim Allaha sükür kayboldum vallahi ramazanda falan cok abarttim yüzüm tutmadi simdi yavas yavas kendime geliyorum

aynen tatlım bende kaçırdım abimler gelince şaka yollu takıldım hatta abime siz ben zayıflayıncaya kadar gelmeyin izne filan diye
bugün tekara başladım ve inş devamı gelicek ama şu kızlar bi önümde ilk günden çikolata bisküvi yemeseler daha güzel olucak yarın alışırım iş bu ilk günü geçirmek kendileri zayıf ya bide ne yerlerse yesinler kilo almıyolar

keşke makarna yemeseydin tatlım yoğurdu fazla yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…