aynen tatlım bende kaçırdım abimler gelince şaka yollu takıldım hatta abime siz ben zayıflayıncaya kadar gelmeyin izne filan diye
bugün tekara başladım ve inş devamı gelicek ama şu kızlar bi önümde ilk günden çikolata bisküvi yemeseler daha güzel olucak yarın alışırım iş bu ilk günü geçirmek kendileri zayıf ya bide ne yerlerse yesinler kilo almıyolar
merabaaaa kızlaaaaaaaaaaaar.
anca gerebildim. yazdıklarınızı okuyorum ama cevap veremiyordum maalesef.
bugünü yazıyorummm
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
peynir
1 domates
yarım salatalık
6 küçük siyah zeytin
ara yok
öğlen
yağsız tuzsuz yarım pors. makarna
2 kaşık yoğurt
ara
1 şeftali
keşke makarna yemeseydin tatlım yoğurdu fazla yeseydin
canım bizim iş yerinde pek secme sansızımız olmadığından öyle oldu. her pzt makarna vardır bizde. ben de yarım pors yedim o yüzden.
canım bizim iş yerinde pek secme sansızımız olmadığından öyle oldu. her pzt makarna vardır bizde. ben de yarım pors yedim o yüzden.
melekcım makarna olmamısson arada yedıgın seftalınınde keske yarısını yeseydın seftalının karbobu cok yuksek
boşver canım sen yeme...yedikçe şişiyoruz ve çirkin oluyoruz....sende fındık günkurusu fakan yeseydin...arzu kızlar karşımda çikolata yiyo yaaaaa
ama olmazki
canım çorba iç 1 kepçe olsun..faydası var...ton balıqı al gemiye en azından et ihtiyacını ordan karşılarsın...1 tane meyve yiyebilirsin toplayınca puanları çok yüksek olmaz cnm..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşlar,Rabbim nice güzel yıllar yaşatsın sizlere...
bu arada sabah gec kalktıgım ıcın ogle ve sabah menum bırlestı benım
1 porsiyon karnabahar
biraz beyaz peynir
7 ad yeşil zeytin ve
şekersiz çay
diyete başlamamın 3. günü ve bugun tartıda 89 geldim
ılk gün başladığımda 90.5 idi
yanı 3 gun bıtmeden 1,5 kg vermişim çok sevindim ya...
yalnız ben bu dıyeti yapacagım harfı harfıne ama gemide bol bol et turu yemekler çıkmasına ragmen ben yemiyorum
çünki etler yurtdışından gelme orda kesilme vs vs.
o yuzden corba+sebze+peynir +zeytin +yumurta seçeneklerimi kullanıyorumben meyve yemiyorum çıkıyor ama meyvelerın karbon oranı çok yuksek et vs yıyemedıgım ıcın corba zaten karbon puanın kabartıyor diye doğrumu yapıyorum...
ama yınede karbondhıdrat diyetini yapacagım bunlar yeter bana :)
birde şimdilik gunde 1,5 lt su içebiliyorum yavaş yavaş alıştırmam lazım kendimi çünki inanmıycaksını belki ama ben anca hafta 1 lt su içen biriydim yani suyla aram hiç yoktu...
off amma çok yazmışım net bulmuşken yazmak istedim:))
her menün kaçamaklı cnm hem çabucak kilo vermek istiyorsun hem makarna yiyorsun...olmazmerabaaaa kızlaaaaaaaaaaaar.
anca gerebildim. yazdıklarınızı okuyorum ama cevap veremiyordum maalesef.
bugünü yazıyorummm
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
peynir
1 domates
yarım salatalık
6 küçük siyah zeytin
ara yok
öğlen
yağsız tuzsuz yarım pors. makarna
2 kaşık yoğurt
ara
1 şeftali
demetcim pilav olmamışHerkese selamlar:)
Kahvaltım:
domates-salatalık,az peynir ve zeytin-1,5 dilim ekmek
çay
Öğlen yemeğim:
yarım tabak taze fasulye
2-3 kaşık pilav (bu birazcık kötü oldu..)
yarım tabak salata
şuana kadar 2 lt. su, 2 bardak bitki çayı
Görüşürüzz..
ya arkadaşlar bu kiko çizelgesini hergün yenilememiz mi gerekiyor her gün kılo verildiği için...eğer öyleyse yeni çizelgemi yapmam lazım yoksa eski yaptığım üzerinde değişklik yapabiliyormuyu, yapılıyorsa da nasıl..? :))
Ablacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?
Akşam için menü tavsiye edermisiniz? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?