Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Herkese selamlar:)
Kahvaltım:
domates-salatalık,az peynir ve zeytin-1,5 dilim ekmek
çay

Öğlen yemeğim:
yarım tabak taze fasulye
2-3 kaşık pilav (bu birazcık kötü oldu..)
yarım tabak salata

şuana kadar 2 lt. su, 2 bardak bitki çayı
Görüşürüzz..

sinir bir durum ya canim Allahim sabir versin yada onlarda yeyipte kilo alanlardan olsunlar

ya arkadaşlar bu kiko çizelgesini hergün yenilememiz mi gerekiyor her gün kılo verildiği için...eğer öyleyse yeni çizelgemi yapmam lazım yoksa eski yaptığım üzerinde değişklik yapabiliyormuyu, yapılıyorsa da nasıl..? :))

melekcım makarna olmamıs son arada yedıgın seftalınınde keske yarısını yeseydın seftalının karbobu cok yuksek

canım bizim iş yerinde pek secme sansızımız olmadığından öyle oldu. her pzt makarna vardır bizde. ben de yarım pors yedim o yüzden.

bizim iş yeride öyle canım ama bak şunu yapabilirsin en azından ben öyle yapıyorum bizim yemekhanemiz ayrı aşçılardan bigün önceden menüyü alıyorum eğer kafama yatmayan bişey varsa evden köfte tavuklu salata filan yapıp getiriyorum yanınada ayran hallediyorum ya da yoğurt alıp onunla geçiştiriyorum

canım bizim iş yerinde pek secme sansızımız olmadığından öyle oldu. her pzt makarna vardır bizde. ben de yarım pors yedim o yüzden.

mesela yarın dolma makarna yoğurt var ben yemeğe gitmeyecem muhtemelen yanımda köfte getirip ayranla onu yiyecem yada aklımdan haşlanmış tavuk da geçiyor bakalım akşam beslenmemi hazırlayacam :)

arzu kızlar karşımda çikolata yiyo yaaaaa

ama olmazki
boşver canım sen yeme...yedikçe şişiyoruz ve çirkin oluyoruz....sende fındık günkurusu fakan yeseydin...
canım çorba iç 1 kepçe olsun..faydası var...ton balıqı al gemiye en azından et ihtiyacını ordan karşılarsın...1 tane meyve yiyebilirsin toplayınca puanları çok yüksek olmaz cnm..
her menün kaçamaklı cnm hem çabucak kilo vermek istiyorsun hem makarna yiyorsun...olmaz
demetcim pilav olmamış olmadıqını bile bile yememen lazım

tatlım bizim bildirim günlerimiz cuma günü...onun için çizelgeleride cumadan cumaya deqiştiriyoruz...sil baştan yeniden yapıyoruz..

kaptanım sağolasın bu arada sil baştana gerek yokmuş buldum düzenleme yapmayı...

ben zaten çorba canavarıyım diyebilirm menülerde çorba yerine çorba,yemek yerine ikinci çorbayı içerdim hep:)) ama dikkat ediyorum
artık.:))

Nasılsınız ablalarım, kardeşlerim, yaşıtlarım :))?
Arzu abla ve barkinim evlilik yıldönümünüz mutlu olsun inşallah eşlerinizle ve çocuklarınızla çok uzun, mutlu ve başarılı yıllar nasip etsin Rabbim size. Nazarlardan korusun

Bugün kü menüm;
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 orta boy domates
Öğle: 1kase çorba, 1 bardak ayran
Akşam: Çoban salata

Ara öğün yapamıyorum zaten geç kalkıyorum bu 2 gündür o yüzden pek içimden gelmiyo geç kalktığım günlerde kesinlikle yapmalı mıyım? Suyla ilgili sıkıntım var ne yazık ki çok alışmamışım içmeye o yüzden birden 2.5 lt içemiyorum yavaş yavaş artırıcam en geç 2 gün içinde o kadar içmeye başlarım zaten. Bugün ayrıyeten leslie nin 2 mil egzersizini yaptım baya ter attım yani diyetime sporu da soktum Yorumlarınızı benden esirgemeyin şimdiden hepinize teşekkür ediyor ve öpüyorum

Ablacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?

dostlar, gemimiz sanırım iki saate kadar kalkacak, iki saat daha burdayım sonrasında ise yaklasık bi 2 hafta sonra nete girebilirim sanırsam...

Selamun Aleykum hayırlı günler kızlar, dün tartıldım sadece 800 gram gitmiş :2::2::26: bu hafta şevval oruçlarını tuttum o yüzden fazla su tüketemedim spor da yapmadım ondan sanırım e tabi hiçbişey düzenli olmadı. bugün son gün yarın başlıyorum yeniden inşallah, çok yoğunum giremiyorum kendinize iyi bakınn hadi bakalım gitsin kilolar inşallahhhh

Ablacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?

canım ilk zamanlar açlık hissi maalesef çok oluyo bi süre sonra alışıyosun kendini şartlandırırsan inan bişeycik olmaz arzu bana nasıl oruç tutarken bişey yemiyoruz kendimiz şartlandırıyoruz diyette aynı şey demişti gerçektende öyle zaten bi süre sonra inan kendin yiyemeceksin ama ilk zamanlar kaçamaksız yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…