canım ilk zamanlar açlık hissi maalesef çok oluyo bi süre sonra alışıyosun kendini şartlandırırsan inan bişeycik olmaz arzu bana nasıl oruç tutarken bişey yemiyoruz kendimiz şartlandırıyoruz diyette aynı şey demişti gerçektende öyle zaten bi süre sonra inan kendin yiyemeceksin ama ilk zamanlar kaçamaksız yapman lazım
İnş. yapmayacağım kaçamak ablacım kararlıyım. Bu arada bir sorum olacak. Ben işten eve geldiğimde saat tam 7 oluyor. Akşam yemeği için çook mu gec ya daha erken yemem mümkün değil :/
canım gelirgelmez yemeğini ye ama yedikten sonra bişey yeme hani her evde vardır akşam çayın yanında bişeyler yok hadi meyve yiyelim filan bunları yapma bunlar kilo aldırıyor çok açlık hissedersen ben yemiyorum peynir ama azıcık peynir yiyebilirsin yada 1 bardak şekersiz süt içebilirsin oda aşam yemeğine bağlı olarak akşam ne yediğine dikkat et ona göre bunları yap canım
Ablacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?
Tamam ablacığım çok sağol :)) şimdi 1 tabak çorba ve yarım kase yoğurt yiyeceğim. Yoğurt fazla yiyemıyorum çünküü
canım bende yeni başladım diyete 3.günüm bugun ilk bende de çok başağrısı oldu aksam üzeri dahada çok arttı bence bu normal cunkı vucut neye ugradıgını şaşırıyor :)) ben o zaman bır dılım kasar peynır yedım bır bardakca sekersı cay ıctım ıyı geldı bana sonrasındakı ıkı gun ıse basım agrımadı :)
tatlım yoğurt yemeye mutlaka alış göbek eritiyor hemde kalsiyum almamız lazım gün gün arttır bi kaşık daha fazla yemeye kendini zorla ben şimdi ara öğünlerde bile yoğurt yiyorum
bende hazır yoğurt yiyemem illaki kendimiz yapıcaz he ben o yönden avantajlıyım köyde yaşıyorum kendi ineklerimiz var belkide alıştım bilmiyorum küçük kaselere mayalayıp işe götürüyorum öyle yiyorum
Merhaba abla hoşbulduk. Hemen hemen aynı kilodaymışız yani senin önceki halinle. Nasıl verdn 12 kg ve diyet listen nedir. Bana da yardımcı olur musun lütfen :/
selam canım ben 3 aydır diyetdeyim arzu ablayla konuşa konuşa dogrularımı yanlışlarımı yazdım oda bana önerilerde bulundu ve bol bol spor yaptım lesline sansone çok guvenirim ona süper kalori yakıyorum onla bol bol su içtim ya beyninde şartlandırcaksın ben saglşıklı kilo vermeliyi,m vercem kendime guveniyorum diyceksin bak sana ben hikayemi anlatıym
Ben 23 yasındayım 55 kilodan 82ye çıktım birgun oturuyoduk misafirlikde kadının birisi geldi ve benden oldukca kilolo ay sude nasıl kilo almışsın sen dedi ve ordaki insanlara sordu sudemi şişman benmi dedi ve onlarda sude diyince benim sinirlerim oynadı :) ve ben sabah kalktım karar aldım ilk bim markete gittim yesil çay aldım ve forum çayı aldım diyet form ekmekler aldım ve ogun basladım aradan bir kaç hafta geçti nette geziyodum ve sürekli araştırmalara giriyodum karatay diyeti falan filan sonra buraya rasladım bir kaç kişiye yazdım baktım sevmedim arzu ablayı gördüm ve onla devam ettim ekmegi kesersen şeker un kesersen gerisi inan gelcek süper olcaksın şuan insanlar beni görünce şaşırıyo 40 bedene düştüm 44 46dan :) ama daha var hedefim 55
tebrik ederim. Gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo verenlere çok imreniyorumDarısı başımıza
tsk ederm bitanem darısı hepimizin basına
selam canım ben 3 aydır diyetdeyim arzu ablayla konuşa konuşa dogrularımı yanlışlarımı yazdım oda bana önerilerde bulundu ve bol bol spor yaptım lesline sansone çok guvenirim ona süper kalori yakıyorum onla bol bol su içtim ya beyninde şartlandırcaksın ben saglşıklı kilo vermeliyi,m vercem kendime guveniyorum diyceksin bak sana ben hikayemi anlatıym
Ben 23 yasındayım 55 kilodan 82ye çıktım birgun oturuyoduk misafirlikde kadının birisi geldi ve benden oldukca kilolo ay sude nasıl kilo almışsın sen dedi ve ordaki insanlara sordu sudemi şişman benmi dedi ve onlarda sude diyince benim sinirlerim oynadı :) ve ben sabah kalktım karar aldım ilk bim markete gittim yesil çay aldım ve forum çayı aldım diyet form ekmekler aldım ve ogun basladım aradan bir kaç hafta geçti nette geziyodum ve sürekli araştırmalara giriyodum karatay diyeti falan filan sonra buraya rasladım bir kaç kişiye yazdım baktım sevmedim arzu ablayı gördüm ve onla devam ettim ekmegi kesersen şeker un kesersen gerisi inan gelcek süper olcaksın şuan insanlar beni görünce şaşırıyo 40 bedene düştüm 44 46dan :) ama daha var hedefim 55
Amin aminBen daha yolun başındayım gerçi daha 3 gündür diyetteyim hemen geçsin günler kilolarımı vermeye başlayayım istiyorum ama inşallah o günlerde gelicek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?