Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

İnş. yapmayacağım kaçamak ablacım kararlıyım. Bu arada bir sorum olacak. Ben işten eve geldiğimde saat tam 7 oluyor. Akşam yemeği için çook mu gec ya daha erken yemem mümkün değil :/

İnş. yapmayacağım kaçamak ablacım kararlıyım. Bu arada bir sorum olacak. Ben işten eve geldiğimde saat tam 7 oluyor. Akşam yemeği için çook mu gec ya daha erken yemem mümkün değil :/

canım gelirgelmez yemeğini ye ama yedikten sonra bişey yeme hani her evde vardır akşam çayın yanında bişeyler yok hadi meyve yiyelim filan bunları yapma bunlar kilo aldırıyor çok açlık hissedersen ben yemiyorum peynir ama azıcık peynir yiyebilirsin yada 1 bardak şekersiz süt içebilirsin oda aşam yemeğine bağlı olarak akşam ne yediğine dikkat et ona göre bunları yap canım

Tamam ablacığım çok sağol :)) şimdi 1 tabak çorba ve yarım kase yoğurt yiyeceğim. Yoğurt fazla yiyemıyorum çünküü

Ablacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?

canım bende yeni başladım diyete 3.günüm bugun ilk bende de çok başağrısı oldu aksam üzeri dahada çok arttı bence bu normal cunkı vucut neye ugradıgını şaşırıyor :)) ben o zaman bır dılım kasar peynır yedım bır bardakca sekersı cay ıctım ıyı geldı bana sonrasındakı ıkı gun ıse basım agrımadı :)

Tamam ablacığım çok sağol :)) şimdi 1 tabak çorba ve yarım kase yoğurt yiyeceğim. Yoğurt fazla yiyemıyorum çünküü

tatlım yoğurt yemeye mutlaka alış göbek eritiyor hemde kalsiyum almamız lazım gün gün arttır bi kaşık daha fazla yemeye kendini zorla ben şimdi ara öğünlerde bile yoğurt yiyorum

bende hazır yoğurt yiyemem illaki kendimiz yapıcaz he ben o yönden avantajlıyım köyde yaşıyorum kendi ineklerimiz var belkide alıştım bilmiyorum küçük kaselere mayalayıp işe götürüyorum öyle yiyorum

Ben de yarın iyi olacağım,inanıyoruuum :))

Madem öyle biraz daha kendimi zorlayıp artırmaya çalışacağım o zaman abla :)

Eveeet, akşam yemeğinde yemekten önce 3 bardak su içtim bir kase yoğurt bol rokalı maydanozlu karışık bi salata içine bi tanede küçük domates doğradımm. Bi tane ekşiii erik ve bir ekşi elmanın yarısını yemeyi düşünüyorum ne yapsam ki. Gece de normal kahvaltı yapmıştım ekmeksizz. Şimdi gelsin çaylar gitsin sular elmayla erik fazla mı olmuş yada birini mi tercih etmeliydim sadece

Merhaba abla hoşbulduk. Hemen hemen aynı kilodaymışız yani senin önceki halinle. Nasıl verdn 12 kg ve diyet listen nedir. Bana da yardımcı olur musun lütfen :/

selam canım ben 3 aydır diyetdeyim arzu ablayla konuşa konuşa dogrularımı yanlışlarımı yazdım oda bana önerilerde bulundu ve bol bol spor yaptım lesline sansone çok guvenirim ona süper kalori yakıyorum onla bol bol su içtim ya beyninde şartlandırcaksın ben saglşıklı kilo vermeliyi,m vercem kendime guveniyorum diyceksin bak sana ben hikayemi anlatıym

Ben 23 yasındayım 55 kilodan 82ye çıktım birgun oturuyoduk misafirlikde kadının birisi geldi ve benden oldukca kilolo ay sude nasıl kilo almışsın sen dedi ve ordaki insanlara sordu sudemi şişman benmi dedi ve onlarda sude diyince benim sinirlerim oynadı :) ve ben sabah kalktım karar aldım ilk bim markete gittim yesil çay aldım ve forum çayı aldım diyet form ekmekler aldım ve ogun basladım aradan bir kaç hafta geçti nette geziyodum ve sürekli araştırmalara giriyodum karatay diyeti falan filan sonra buraya rasladım bir kaç kişiye yazdım baktım sevmedim arzu ablayı gördüm ve onla devam ettim ekmegi kesersen şeker un kesersen gerisi inan gelcek süper olcaksın şuan insanlar beni görünce şaşırıyo 40 bedene düştüm 44 46dan :) ama daha var hedefim 55

Tebrik ederim. Gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo verenlere çok imreniyorum Darısı başımıza

Ahh seni kendime çokk yakın hissediyorm nedense hehe :) ben de 21 yasındayım ve yıllar geciyor hala kiloluyum üniversiteye baslarken sözde diyet yapacaktm olmadı sonra kuzenim evlenırken derken yine olmadı ama kendi kendime dedim bu nereye kadar böyle gidecek. En güzel günlerim öğrencilik yıllarım mahvoldu. İstediğimi giyip rahat hareket edemedim balolara katılmadım resim bile çekilmedim denebilir. mezun olunca çok kaliteli şirketlerde çalışabilirdm ama cv göndermedm bile kilolarımdan utandığım için ve çok kötü bir yerde çalışıyorum şu an. Zayıflayınca özgüvenli olacağım inş.Ama sizleri görünce inancım arttı gerçekten ben de Arzu ablanın yazısını okuyunca yapabileceğime inandım ve bana çok yardımcı olduğunuz için gerçekten minnettarım. Burayı çok sevdim çünkü beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz :) Herşey için çok tşk ederim. Yarın 2. günüm inş. yılmadan devam ederm yoluma ve senın gibi basarılı olurum :)) ayy çok uzun yazmısın :) Bu arada benim adım da Seval :))

Son düzenleme:
Amin amin Ben daha yolun başındayım gerçi daha 3 gündür diyetteyim hemen geçsin günler kilolarımı vermeye başlayayım istiyorum ama inşallah o günlerde gelicek:)

peralle bende 3 gun oldu baslayalı 1,64 boy 90.5 kg ıle basladım sımdı 89 oldum

senin boyun, kılon,hedefin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…