Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar acıktımmmm ama sapıtmıcam uzanıyorum doktordan sonuçlarımı aldım çok cidd bi sorunum yok ilaç tedavisine bşladım migreni en aza indirmek için 1.5 ay devam etcem bakalım inş sorunsuz geçerr

iyi geceler öptüm sizi çıtırlarr

şükür muazzez sevindim canım inş tatlım iyi gelir

peralle bende 3 gun oldu baslayalı 1,64 boy 90.5 kg ıle basladım sımdı 89 oldum

senin boyun, kılon,hedefin nedir?

Bahired benim boyum 174 kilom 85 hedefim şuan için 70 li sayılar ama olmak istediğim kilo 64bende şuan 1 kilo eksik gösteriyorum ama ilk gün aşırı derece kaçamak yaptım 2. gün az çok ama bugün 0 kaçamaksız günü bitiricem senin diyetin ne alemde? zorlanıyo musun? ben ilk defa bugün zorlanmadım :87:

canım ilk gün zorlandım başım çok agrıdı sonrasında gayet iyi gidir sımdılık gunu 60 karbonhidratla bitiriyorum
bakalım ınsallah guzel olacak hersey...ama senın boy uzun avantajın var sen pek kılolu durmazsın sannımca...:)

İnşallah canım her şey güzel olur hepimiz için ben 50 yi geçmiyorum canım mesela dün 41 de kalmıştı ama bugün saymadım. Allah şükür boyumdan memnunum iyi ki var

:)) bana ıkı saat sonra cıkıcaz dedıler hala deyıs o deyıs :)) eli kulagında yanı heran kalkabılırız de 1 saat sonrada olabılır bılemıyorum :))

hımmm daha iyi canım azıcık daha kalırsın sende
benimde kızın yaramazlığı üstünde rahat vermiyor annemde salça yapıyor ona yardım ettim

günün devam eden menüsü inşallah yanlış bişeyler yoktur

öğlen :
sucuk 1 kase yoğurt
1 ince salatalık

ara:
2 ceviz
3 küçücük armut

akşam:
1 tabak çoban salata
1kk peynir
3 dilim karpuz

3lt su tamamlanmak üzere ve yatarkende 9 lu form çay içilecek

kızlar direksiyonum çok kötü geçti yaaaaaa
hata bende sen git dolgu topukla araba kullan
tabikide olmadı sinir oldum
hocada iyice öğrenene kadar düz taban giyinin ozaman zorlanmazsınız dedi
ve çarşambada trafiğe çıkacakmışız felaket korkuyorum hadi hayırlısı bakalaım

kızlar kusura bakmayın ben geldim dememle birlikte komşumda bana geldi oturmaya sohbet ettik özlemişim çok severiz birbirimizi sağolsun...kısır yapmıştım diyor ki kısırın kokusunu duydummdiyetim akşama kadar süper gitti akşama cozuttum napalım sağlık olsun mu diyeyim yok artık demicem toparlanma vakti geldi galiba..

kızlar hepiniz gitmişsiniz..kendi kendime konuşuyorum arzuda yok ortalarda bu akşam huhuhu arzu hani ben geliyorum sen yoksun...

gunaydın kızlar nasılsınızzz

dunku menum

sabah
uno denge 1 dılım kızarmıs ekmek
cyrek domates
peynır
zeytın
yumurta
cok az ezme

ara
1 adet ıncır
10 gr tuzssuz badem

ogle
1 kase ıskembe corbası

ara
15 gr badem
yarım salatalık

aksam
hazır kızarmıs tavuk
cacık

3 lt su
1 kupa yesıl cay

sabahkı kılom dunku ıle aynıydı :26::26::26: ödem hala gıtmedı sanırım

Günaydın kızlar nasılsınız bakam...

Benim adamı birtürlü samsuna gitmeye ikna edemedim.. Bafra 19 mayıs arası mekik dokuyup durduk...gıcık yaa...

o hemen 1 gunde gecmez melekcım
dün bana şışınlıkle ılgılı soyledıklerıın dogru cıktı cnm
sabah tartı da guzel rakamlar gordum :)

şükür muazzez sevindim canım inş tatlım iyi gelir

çok saol cnm

aynen bende topuklu ayakkabı önermiyorum daha rahat bişy giy cnm herkes aynı kullanıyo stres yapma başarcaksın

günaydın hatunlar dün akşam acıktım yazmıştım 2 salatalık yedim ama hafta sonu yediklerim yüzünden tartıda hala aynıyım hakettim bunu kızlar gittiğim noroloji doktoru çok tatlı bi kadındı ciddi bi sorun çıkmadı migren var evet ama üstüne bende stres ekleyince böle oldum

doktor beni bi sandalyeye oturttu sırtıma ağırlık veriyo eliyle bastırıyo bende bekliyorum öle annemde yanımdaydı oda geldi oda bastırıyo sonra doktor karşı koltuga geçti yüzüme baktı dedim ne oldu normal bi insan yeter diye tepki verir dedi sırtına bastırdıkça ama sen hiç ses çıkarmadan yükleri taşıyosun diyince benim kafa dank etti bu kadar güçlü olma sorunları herkese paylaştır rahatlarsın dedi

yani kızlar dünyayı ben kurtarmayacagıma göre artık valla herkese herşeyi söyleyim rahatlıcam uğraşmıcam olan bana oluyo ilk sırada açtım eşimide fırçaladım şaka yollu bana demezmi deli halinide seviyorum

sırada patronlarım var bi laf desin heyttttttt diye başlıcam işi şakası bi yana bayanlar olarak bütün sorumluluğu alıyoruz sonra bi yerden çıkıyo:44::44::44::44:

Günaydın abla bende de migren var. Allah düşmanıma bile vermesin bir tutunca 45 saat sürüyor mahvoluyorm. Tedavimi aksattığım için ilerledi şu an sadece tutunca ilaç almaktan baska çarem yok. Sen iyi bak kendine ilerlemesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…