Günaydın abla bende de migren var. Allah düşmanıma bile vermesin bir tutunca 45 saat sürüyor mahvoluyorm. Tedavimi aksattığım için ilerledi şu an sadece tutunca ilaç almaktan baska çarem yok. Sen iyi bak kendine ilerlemesin :))
İnşallah canım her şey güzel olur hepimiz içinben 50 yi geçmiyorum canım mesela dün 41 de kalmıştı ama bugün saymadım. Allah şükür boyumdan memnunum iyi ki var
Kızlarrr günaydın.Benim akşam ve bugün planda olmayan değişiklikler oldu.Şırnaktaki çatışmada bir tanıdığmızın oğlu yaralanmış.Akşam ne yedik yedik mi ben bile bilmiyorum.Sabahta kahvaltı edemeden işe geldim.Tavuk suyu çorba var burada.Kahvaltı etmeden hiç ekmeksiz ondan yesem bir kepçeolur mu?Tabi bu arada bu sabah 2 bardak ılık suyumu içtim
ben inanıyorum dünyayyı sen kurtaracaksıngünaydın hatunlardün akşam acıktım yazmıştım 2 salatalık yedim ama hafta sonu yediklerim yüzünden tartıda hala aynıyım hakettim bunu kızlar gittiğim noroloji doktoru çok tatlı bi kadındı ciddi bi sorun çıkmadı migren var evet ama üstüne bende stres ekleyince böle oldum
doktor beni bi sandalyeye oturttu sırtıma ağırlık veriyo eliyle bastırıyo bende bekliyorum öle annemde yanımdaydı oda geldi oda bastırıyo sonra doktor karşı koltuga geçti yüzüme baktı dedim ne oldu normal bi insan yeter diye tepki verir dedi sırtına bastırdıkça ama sen hiç ses çıkarmadan yükleri taşıyosun diyince benim kafa dank etti bu kadar güçlü olma sorunları herkese paylaştır rahatlarsın dedi
yani kızlar dünyayı ben kurtarmayacagıma göre artık valla herkese herşeyi söyleyim rahatlıcam uğraşmıcam olan bana oluyo ilk sırada açtım eşimide fırçaladım şaka yollu bana demezmi deli halinide seviyorum
sırada patronlarım var bi laf desin heyttttttt diye başlıcamişi şakası bi yana bayanlar olarak bütün sorumluluğu alıyoruz sonra bi yerden çıkıyo:44::44::44::44:
geçmişe biraz baktım aslında söylenecek çok şey vardı ama balık hafızalı olduğumdan hepsini unuttum :26::26: ama garip bir tesadüftür ki dün bizimde evlenme yıldönümümüzdüarzu dün bi kayboldun hala evlilik yıldönümü mü kutluyon kız
Allah şifa verir inşallah çok zor acı bir durumKızlarrr günaydın.Benim akşam ve bugün planda olmayan değişiklikler oldu.Şırnaktaki çatışmada bir tanıdığmızın oğlu yaralanmış.Akşam ne yedik yedik mi ben bile bilmiyorum.Sabahta kahvaltı edemeden işe geldim.Tavuk suyu çorba var burada.Kahvaltı etmeden hiç ekmeksiz ondan yesem bir kepçeolur mu?Tabi bu arada bu sabah 2 bardak ılık suyumu içtim
Allah şifa verir inşallah çok zor acı bir durum
çorbadan zarar gelmez canım kremalı yağlı unlu soslu olmadıktan sonra.
süslü muazzezden yardım talebim var
pazar günü bir arkadaşımızın nikah töreni var ve ben o törende gelinin şahidi olacağımalbümümde siyah elbisem varya onu giyicem ve saçlarım şuan omuzumda gündüz büyük bir nikah töreni ve sahne performansım için nasıl bir saç kullanmalıyım :26::26: :26:
bide bu tarz bir oje çok mu tuhaf görünür.
onunda çıkartması zor oluyor sevmiyorumyesımcım bence kırmızı bur oje harıka olurrr
ben inanıyorum dünyayyı sen kurtaracaksın
geçmişe biraz baktım aslında söylenecek çok şey vardı ama balık hafızalı olduğumdan hepsini unuttum :26::26: ama garip bir tesadüftür ki dün bizimde evlenme yıldönümümüzdü11. yılımıza girdik.bu senede evliliğimize devam etme kararı aldık
buarada tüm arkadaşlara hayırlı sabahlar.ben kalkalı epey oldu geçmişide 2 saat önce falan okuyunca hepsini unuttumgeçmiş geçmiştir artık geleceğe bakalım dimi
1 haftadır dikkat ettiğim halde gram kilo vermedim.regli olmak üzereyim.dileğim bunun pazar günü olmaması sadeceböyle devam edersem regli bitiminde en az 2 kilo vermiş olmayı umut ediyorum bu yüzden moralimi bozmuyorum neden veremedim diye
süslü muazzezden yardım talebim var
pazar günü bir arkadaşımızın nikah töreni var ve ben o törende gelinin şahidi olacağımalbümümde siyah elbisem varya onu giyicem ve saçlarım şuan omuzumda gündüz büyük bir nikah töreni ve sahne performansım için nasıl bir saç kullanmalıyım :26::26: :26:
bide bu tarz bir oje çok mu tuhaf görünür.
hergün mutlaka kaçamak var menünde....ben tam gün olarak deqerendiriyorum cnmher menüm kaçamaklı mı?
sabah kahvaltısında ne var ki :S
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnmNasılsınız ablalarım, kardeşlerim, yaşıtlarım :))?
Arzu abla ve barkinim evlilik yıldönümünüz mutlu olsun inşallah eşlerinizle ve çocuklarınızla çok uzun, mutlu ve başarılı yıllar nasip etsin Rabbim size. Nazarlardan korusun
Bugün kü menüm;
Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 orta boy domates
Öğle: 1kase çorba, 1 bardak ayran
Akşam: Çoban salata
Ara öğün yapamıyorum zaten geç kalkıyorum bu 2 gündür o yüzden pek içimden gelmiyo geç kalktığım günlerde kesinlikle yapmalı mıyım? Suyla ilgili sıkıntım var ne yazık ki çok alışmamışım içmeye o yüzden birden 2.5 lt içemiyorum yavaş yavaş artırıcam en geç 2 gün içinde o kadar içmeye başlarım zaten. Bugün ayrıyeten leslie nin 2 mil egzersizini yaptım baya ter attım yani diyetime sporu da soktumYorumlarınızı benden esirgemeyin şimdiden hepinize teşekkür ediyor ve öpüyorum
evet canım bikaç güne bişeyciqin kalmazAblacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?
içebilrisn cnm şekersiz olmak kaydıyla..ama dikkat et ödem yaparsa bırakırsın...Kızlar ve Arzu abla sade türk kahvesi içebilirmiyiz gündüz yada akşam farkedermi bide
ara öqünlerde tek çeşit besleniyoruz...hem ceviz hem armut olurmı hiçgünün devam eden menüsü inşallah yanlış bişeyler yoktur
öğlen :
sucuk 1 kase yoğurt
1 ince salatalık
ara:
2 ceviz
3 küçücük armut
akşam:
1 tabak çoban salata
1kk peynir
3 dilim karpuz
3lt su tamamlanmak üzere ve yatarkende 9 lu form çay içilecek
melekcim neden ara öqünlerde çeşit arttıgunaydın kızlar nasılsınızzz
dunku menum
sabah
uno denge 1 dılım kızarmıs ekmek
cyrek domates
peynır
zeytın
yumurta
cok az ezme
ara
1 adet ıncır
10 gr tuzssuz badem
ogle
1 kase ıskembe corbası
ara
15 gr badem
yarım salatalık
aksam
hazır kızarmıs tavuk
cacık
3 lt su
1 kupa yesıl cay
sabahkı kılom dunku ıle aynıydı :26::26::26: ödem hala gıtmedı sanırım
çok geçmiş olsun cnm bişeyin çıkmamasına sevindimgünaydın hatunlardün akşam acıktım yazmıştım 2 salatalık yedim ama hafta sonu yediklerim yüzünden tartıda hala aynıyım hakettim bunu kızlar gittiğim noroloji doktoru çok tatlı bi kadındı ciddi bi sorun çıkmadı migren var evet ama üstüne bende stres ekleyince böle oldum
doktor beni bi sandalyeye oturttu sırtıma ağırlık veriyo eliyle bastırıyo bende bekliyorum öle annemde yanımdaydı oda geldi oda bastırıyo sonra doktor karşı koltuga geçti yüzüme baktı dedim ne oldu normal bi insan yeter diye tepki verir dedi sırtına bastırdıkça ama sen hiç ses çıkarmadan yükleri taşıyosun diyince benim kafa dank etti bu kadar güçlü olma sorunları herkese paylaştır rahatlarsın dedi
yani kızlar dünyayı ben kurtarmayacagıma göre artık valla herkese herşeyi söyleyim rahatlıcam uğraşmıcam olan bana oluyo ilk sırada açtım eşimide fırçaladım şaka yollu bana demezmi deli halinide seviyorum
sırada patronlarım var bi laf desin heyttttttt diye başlıcamişi şakası bi yana bayanlar olarak bütün sorumluluğu alıyoruz sonra bi yerden çıkıyo:44::44::44::44:
tatsızım cnm...arzu dün bi kayboldun hala evlilik yıldönümü mü kutluyon kız
çok geçmiş olsun cnm...Kızlarrr günaydın.Benim akşam ve bugün planda olmayan değişiklikler oldu.Şırnaktaki çatışmada bir tanıdığmızın oğlu yaralanmış.Akşam ne yedik yedik mi ben bile bilmiyorum.Sabahta kahvaltı edemeden işe geldim.Tavuk suyu çorba var burada.Kahvaltı etmeden hiç ekmeksiz ondan yesem bir kepçeolur mu?Tabi bu arada bu sabah 2 bardak ılık suyumu içtim
kalktım cnm geldim burdayım...kaptan hala uyuyor sanırım kaptan uyannnnnnnnnnnnnnn oglen olcak nerdeyseeeeeeeeeeeee
ben inanıyorum dünyayyı sen kurtaracaksın
geçmişe biraz baktım aslında söylenecek çok şey vardı ama balık hafızalı olduğumdan hepsini unuttum :26::26: ama garip bir tesadüftür ki dün bizimde evlenme yıldönümümüzdü11. yılımıza girdik.bu senede evliliğimize devam etme kararı aldık
buarada tüm arkadaşlara hayırlı sabahlar.ben kalkalı epey oldu geçmişide 2 saat önce falan okuyunca hepsini unuttumgeçmiş geçmiştir artık geleceğe bakalım dimi
1 haftadır dikkat ettiğim halde gram kilo vermedim.regli olmak üzereyim.dileğim bunun pazar günü olmaması sadeceböyle devam edersem regli bitiminde en az 2 kilo vermiş olmayı umut ediyorum bu yüzden moralimi bozmuyorum neden veremedim diye
saolnice nice güzel yıllara
cnm siyah yada gri tercih et ben öle kullanıyorumkınadaki resmlerime bakarsan siyah elbise füme oje vardı tercih senin
saol
ama ama neden çılgın olmama izin vermiyosunuz.hanım hanımcık olamıyorum
hergün mutlaka kaçamak var menünde....ben tam gün olarak deqerendiriyorum cnm
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm
ara öqün yapmayabilirsin ama bir sonraki öqüne saldırma ihtimalin varsa bunu dikkate el derim...suyusa şişyel içersen çok daha rahat tüketirsin cnm...
evet canım bikaç güne bişeyciqin kalmaz
içebilrisn cnm şekersiz olmak kaydıyla..ama dikkat et ödem yaparsa bırakırsın...
ara öqünlerde tek çeşit besleniyoruz...hem ceviz hem armut olurmı hiçakşamki karpuzda olmamış
melekcim neden ara öqünlerde çeşit arttı
çok geçmiş olsun cnm bişeyin çıkmamasına sevindim
tatsızım cnm...
çok geçmiş olsun cnm...
kalktım cnm geldim burdayım...
kambersiz düqün olmazmış...3 eylül haa çok tuhaff :44::44:
oje mühim değil ama saçlarımı nasıl yapmalıyım.saçlarım facedeki resmim kadar zaten 10 gün önceki resim.makyajımda ordaki gibi olcak mavi yeşil tonlarda.cnm spor bi görüntü olur o yüzden senin istediğin bence
olmaz tabikambersiz düqün olmazmış...3 eylül haa çok tuhaff :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?