Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın cnm aynen dayanılması zor bi ağrı bide bende sürekli her an her saniye hiç geçmiyo bende yeni başladım tedaviye inş sonuç alıyorum sana da geçmiş olsun cnm

Kızlarrr günaydın.Benim akşam ve bugün planda olmayan değişiklikler oldu.Şırnaktaki çatışmada bir tanıdığmızın oğlu yaralanmış.Akşam ne yedik yedik mi ben bile bilmiyorum.Sabahta kahvaltı edemeden işe geldim.Tavuk suyu çorba var burada.Kahvaltı etmeden hiç ekmeksiz ondan yesem bir kepçeolur mu?Tabi bu arada bu sabah 2 bardak ılık suyumu içtim

cnm geçmiş olsun inş ciddi bi durum yoktur içebilirsin tabiki cnm çorba

ben inanıyorum dünyayyı sen kurtaracaksın

arzu dün bi kayboldun hala evlilik yıldönümü mü kutluyon kız
geçmişe biraz baktım aslında söylenecek çok şey vardı ama balık hafızalı olduğumdan hepsini unuttum :26::26: ama garip bir tesadüftür ki dün bizimde evlenme yıldönümümüzdü 11. yılımıza girdik.bu senede evliliğimize devam etme kararı aldık
buarada tüm arkadaşlara hayırlı sabahlar.ben kalkalı epey oldu geçmişide 2 saat önce falan okuyunca hepsini unuttum geçmiş geçmiştir artık geleceğe bakalım dimi
1 haftadır dikkat ettiğim halde gram kilo vermedim.regli olmak üzereyim.dileğim bunun pazar günü olmaması sadece böyle devam edersem regli bitiminde en az 2 kilo vermiş olmayı umut ediyorum bu yüzden moralimi bozmuyorum neden veremedim diye

Allah şifa verir inşallah çok zor acı bir durum
çorbadan zarar gelmez canım kremalı yağlı unlu soslu olmadıktan sonra.

Allah şifa verir inşallah çok zor acı bir durum
çorbadan zarar gelmez canım kremalı yağlı unlu soslu olmadıktan sonra.

teşekkürler arkadaşlar.Baba evine gittik işte çocuk şırnak ta.Gelmeyin yanıma gerek yok ebn iyiyim demiş.Kulakalrı falan duymuyormuş birde biraz ufak tefek yaralar falan( Cenab-ı mevlam herkesin yardımcısı olsun şehitlerimizinde ailelerine sabır versin.

Teşekkürler kızlar ben gideyim o zaman iyice açlık mahfetmeden çorbamı içeyim.

süslü muazzezden yardım talebim var
pazar günü bir arkadaşımızın nikah töreni var ve ben o törende gelinin şahidi olacağım albümümde siyah elbisem varya onu giyicem ve saçlarım şuan omuzumda gündüz büyük bir nikah töreni ve sahne performansım için nasıl bir saç kullanmalıyım :26::26: :26:
bide bu tarz bir oje çok mu tuhaf görünür.

Eklentiler

• $Foto-0008.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Foto-0009.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

yesımcım bence kırmızı bur oje harıka olurrr

yesımcım bence kırmızı bur oje harıka olurrr
onunda çıkartması zor oluyor sevmiyorum hemde uzun ince tırnaklarda güzel duruyor.benim tırnak yapım geniş ve şuan pek uzun değiller.aslında beyaz üzerine siyah puan hoş olurdu hiç sevmem hanım hanımcık olmayı.ben hep 29 olmam lazım.yiğenim 30 çok yaşlı dedi o yüzden hep 29 kalcam genç ve çılgın

nice nice güzel yıllara

cnm siyah yada gri tercih et ben öle kullanıyorumkınadaki resmlerime bakarsan siyah elbise füme oje vardı tercih senin

her menüm kaçamaklı mı?
sabah kahvaltısında ne var ki :S
hergün mutlaka kaçamak var menünde....ben tam gün olarak deqerendiriyorum cnm
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm
ara öqün yapmayabilirsin ama bir sonraki öqüne saldırma ihtimalin varsa bunu dikkate el derim...suyusa şişyel içersen çok daha rahat tüketirsin cnm...
Ablacıklarım İlk kez sayenizde bilinçli diyet yapıyorum ama açlık hissim fazla sanki. Benim migrenim var bir de. Başım çok ağrıyor halsizim. Yavaş yavaş alısır bünyemde değil mi?
evet canım bikaç güne bişeyciqin kalmaz
Kızlar ve Arzu abla sade türk kahvesi içebilirmiyiz gündüz yada akşam farkedermi bide
içebilrisn cnm şekersiz olmak kaydıyla..ama dikkat et ödem yaparsa bırakırsın...
ara öqünlerde tek çeşit besleniyoruz...hem ceviz hem armut olurmı hiç akşamki karpuzda olmamış
melekcim neden ara öqünlerde çeşit arttı
çok geçmiş olsun cnm bişeyin çıkmamasına sevindim
arzu dün bi kayboldun hala evlilik yıldönümü mü kutluyon kız
tatsızım cnm...
çok geçmiş olsun cnm...
kaptan hala uyuyor sanırım kaptan uyannnnnnnnnnnnnnn oglen olcak nerdeyseeeeeeeeeeeee
kalktım cnm geldim burdayım...

kambersiz düqün olmazmış...3 eylül haa çok tuhaff :44::44:

saol cnmm ilaçlarımı kullancam bakalım 3 eylülde toplanmışız neyin var senin :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…