oje mühim değil ama saçlarımı nasıl yapmalıyım.saçlarım facedeki resmim kadar zaten 10 gün önceki resim.makyajımda ordaki gibi olcak mavi yeşil tonlarda.
benimde aklımda öyle bişiler var ama tereddütlüyüm benim saçlarım aşırı düz ve ince telli pazar günü sıcak olursa o saç ne olur bilemedimcnm makyajına azcık grilik katsan sanki daha iyi olcak gibi rujunu mat tercih ederim ön kısmına ufa bi maşa cnm ucuna sade ama hereketli olur benim resmlerde bak siyah uzun elbiseli kızın saçı gibi görümceler yazmıştım
hergün mutlaka kaçamak var menünde....ben tam gün olarak deqerendiriyorum cnm
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm
ara öqün yapmayabilirsin ama bir sonraki öqüne saldırma ihtimalin varsa bunu dikkate el derim...suyusa şişyel içersen çok daha rahat tüketirsin cnm...
evet canım bikaç güne bişeyciqin kalmaz
içebilrisn cnm şekersiz olmak kaydıyla..ama dikkat et ödem yaparsa bırakırsın...
ara öqünlerde tek çeşit besleniyoruz...hem ceviz hem armut olurmı hiçakşamki karpuzda olmamış
melekcim neden ara öqünlerde çeşit arttı
EVET haklısın ve bundan dolayı elestırı alacagımı bılıyordum kaptanım bugun toparlandım ama cesıt 1 e ındı :18::18::18:
gunaydın bu arada kaptanımmmm
lanet manet yok kötü şeyler düşünme.kimse seni mutlu edecem diye uğraşmıyo sen neden kafana takıyosundünkü menüm ve sonunda fiyasko..
kahvaltı
peynir
yumurta
bitki çayı
ara
3 günkurusu
öqlen yarım porsiyon haşlanmış sade taze fasulye
ara
yoqurt
saat 5.5 gibi kapı çaldı..kızım ''annen bir bayan geldi bakarmısın'' dedi...kalktım baktım çiçekçiden geliyormuş...imza atıp aldım çiçeqimi...üstünde minik bir zarf ve içinde bir not...eşimden geliyor..güzel bişeyler yazıp e.yıldönümümüzü kutlamış ve 6.30da bekliyorum yazmış...sabahtanda bana tel açmıştı künefe yemeqe gidelimmi diye...yeşimin unutmadıqı lahmacun ve künefe varya işte orası HD... bende reddetmiştim diyetim bozulmasın diye...zarfın içinden çıkan notta 6.30da bekliyorum ne demekti..acaba reddettiqim halde yinede rezervasyonmu yaptırdı diye düşündüm..neyse kzıım arayıp sprdu babasına hd ye gelin demiş...zaten gün içinde duyduqum bir olaydan dolayı canım çok sıkkındı...halamla telde konuştuk oda sakın eşine bu akşam bişey söyleme..süslen git yemeqe bugününüz ziyan olmasın demişti..hatta benden söz almıştı...bunun üzerine kızımla evden çıkıp eşimle buluşmaya gittik...gidince ne göreyim sipqrişler verilmiş masa donatılmış...ben hdnin lahmacununu çok seviyorum diye 2 lahmacun söylemiş ve ben gittiqimde tabaqımdaydılar...zerre kadarda iştahım yoktu...eşimde pek doqum günü e.yıldönümü kutlamayı sevmez 40 yılda bir süpriz yapacaqı tuttu ama ben tatsızım..neyse yemicem desem olmucak oturup ikisinide sesimi çıkarmadan yedim..yedilçede dahada sinirelndim...elma patateslerden söylemiş onlardanda yedim...ve künefe...yeşim merhaba...eve gelince eşime beni üzen olayı anlattım..aslında bugün anlatacaktım ama dayanamadım... onuda üzdüm...birazda üstüne gittim sinirimi ondan çıkardım...bu arada yarım kiloda dondurma yedim..sinirlenince yerim ben...eşim sakinleştirmeye çalıştı ama ben daha kötü oldum..ezan okunuyordu(sabah) hala ayaktaydım...diyet miyet kalmadı 2 gündür zaten piknikti çatalcaydı ipin cucu kaçmıştı dünde tuz biber oldu..bu haftadan bana hayır yok...düzenimi alt üst eden herkese herşeye LAnet olsun!!
daha yeni doğum yapmışsın ve bir hayli kilo almışsın haliyle kendini hantal hissedeceksin.bu tuhaf bir durum değil her annenin yaşadığı duygular.ama diyet yapman için çok çok erken.helede emziriyosun.artık önemli olan evladın.ha anneyim diye kendime bakmıcammı dicen tabiki hayır ama özellikle şu 1-2 sene çocuğunun en önemli zamanı.tüm hayatını sağlığını etkileyeceksin unutma.yapacağın tek şey gereksiz çocuğuna katkısı olmayacak hamur işleri abur cubur gazlı içeçeklerden uzak durmak.zaten emzirdiğin içinde metabolizman hızlanacak ve sen diyet yapmadan yavaşça form kazanacaksın.hamileliğimde 94 kiloydum doğumda 86 düştüm şimdi 82 kiloyum doğum yapalı 1 Ay oldu emzirdiğim için diyet yapamıyorum nasıl kilo verebilirim bi akıl verin hiç bir kıyafetim olmuyo hamile kaldığımda 60 kiloydum şimdi kendimi çok hantal hissediylrum
dünkü menüm ve sonunda fiyasko..
kahvaltı
peynir
yumurta
bitki çayı
ara
3 günkurusu
ara
yoqurt
saat 5.5 gibi kapı çaldı..kızım ''annen bir bayan geldi bakarmısın'' dedi...kalktım baktım çiçekçiden geliyormuş...imza atıp aldım çiçeqimi...üstünde minik bir zarf ve içinde bir not...eşimden geliyor..güzel bişeyler yazıp e.yıldönümümüzü kutlamış ve 6.30da bekliyorum yazmış...sabahtanda bana tel açmıştı künefe yemeqe gidelimmi diye...yeşimin unutmadıqı lahmacun ve künefe varya işte orası HD... bende reddetmiştim diyetim bozulmasın diye...zarfın içinden çıkan notta 6.30da bekliyorum ne demekti..acaba reddettiqim halde yinede rezervasyonmu yaptırdı diye düşündüm..neyse kzıım arayıp sprdu babasına hd ye gelin demiş...zaten gün içinde duyduqum bir olaydan dolayı canım çok sıkkındı...halamla telde konuştuk oda sakın eşine bu akşam bişey söyleme..süslen git yemeqe bugününüz ziyan olmasın demişti..hatta benden söz almıştı...bunun üzerine kızımla evden çıkıp eşimle buluşmaya gittik...gidince ne göreyim sipqrişler verilmiş masa donatılmış...ben hdnin lahmacununu çok seviyorum diye 2 lahmacun söylemiş ve ben gittiqimde tabaqımdaydılar...zerre kadarda iştahım yoktu...eşimde pek doqum günü e.yıldönümü kutlamayı sevmez 40 yılda bir süpriz yapacaqı tuttu ama ben tatsızım..neyse yemicem desem olmucak oturup ikisinide sesimi çıkarmadan yedim..yedilçede dahada sinirelndim...elma patateslerden söylemiş onlardanda yedim...ve künefe...yeşim merhaba...eve gelince eşime beni üzen olayı anlattım..aslında bugün anlatacaktım ama dayanamadım... onuda üzdüm...birazda üstüne gittim sinirimi ondan çıkardım...bu arada yarım kiloda dondurma yedim..sinirlenince yerim ben...eşim sakinleştirmeye çalıştı ama ben daha kötü oldum..ezan okunuyordu(sabah) hala ayaktaydım...diyet miyet kalmadı 2 gündür zaten piknikti çatalcaydı ipin cucu kaçmıştı dünde tuz biber oldu..bu haftadan bana hayır yok...düzenimi alt üst eden herkese herşeye LAnet olsun!!
kahvaltı
peynir
yumurta
bitki çayı
ara
3 günkurusu
ara
yoqurt
kahvaltı
peynir
yumurta
bitki çayı
ara
3 günkurusu
ara
yoqurt
lanet manet yok kötü şeyler düşünme.kimse seni mutlu edecem diye uğraşmıyo sen neden kafana takıyosunyemişsin içmişsin afiyet olsun sağlık şifa olsun bedenine.
anladığım kadarıyla birileri laf söz etti herhalde.salla boşver 4 duvarına bak mutlu olmana bak.hep böyle sıkıntı yapıyosun hasta oluyorsun.olan sana oluyor ve bunu kendin yapıyosun farkındasın değilmi
yesıme katılıyorum olan senı uzen her neyse bukadar kendını yıpratma lutfenden guclu bır kadınsın bunlar yuzunden kendıne bukadar yuklenıp sınırını bozma lutfen. yemıs ıcmıssn afıyet olsun ve telafısınıde cok ıyı bılıyorsun sorun yapacak bır sey yok bunda
bız senı sevıyoruz yanındayız paylasmak ıstersende burdayız
ben gelince gezdi,rcem seni eğlencezz ama yemekte yiyelim
bazen öyle huzur kaçıranlar oluyor herkesin hayatında canım.
benim de var olmadı mı oluyor.ben senin sayfanı en başından beri okuyorum sıkılmadan.
ve anladım ki sen çok güçlü bi kadınsın
istikrarlısın iradelisin.
o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç takma...
her şey gelip geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
kendimizden veriyoruz.
oglen menum
5 kasık taze fasulye yemegı
1 bardak ayran
muazzez buraya gelince ne yemek istiyosun cnm ona göre plan yapalım...evdemi yicez dışardamı?
benziyoruz canım :)
taze fasülye
yoğurt
evet aynı sayılır canımcımyogurt sevmıorum ben yıyemıyorum o yuzden ayran ıcıyorum
çekilin çekilinkokrtum öle bi yazmışın ki şey yemicem ben şaka bi yana cnm 1,30 feribota bincem 3 de yenikapıdayım cnm hiç farketmez amaç birbirimiz görmek eğlenmek vakit geçirmek bol bol resim çekinelim her zaman buluşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?