Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

oje mühim değil ama saçlarımı nasıl yapmalıyım.saçlarım facedeki resmim kadar zaten 10 gün önceki resim.makyajımda ordaki gibi olcak mavi yeşil tonlarda.

cnm makyajına azcık grilik katsan sanki daha iyi olcak gibi rujunu mat tercih ederim ön kısmına ufa bi maşa cnm ucuna sade ama hereketli olur benim resmlerde bak siyah uzun elbiseli kızın saçı gibi görümceler yazmıştım

benimde aklımda öyle bişiler var ama tereddütlüyüm benim saçlarım aşırı düz ve ince telli pazar günü sıcak olursa o saç ne olur bilemedim makyaj konusunda kararsızım kuafördede yaptırabilirim evdede .ruj zaten mat belli belirsiz tonları severim.zaten bana bi katkısı olmuyor ben direk rimel far üzerine oynuyorum

hamileliğimde 94 kiloydum doğumda 86 düştüm şimdi 82 kiloyum doğum yapalı 1 Ay oldu emzirdiğim için diyet yapamıyorum nasıl kilo verebilirim bi akıl verin hiç bir kıyafetim olmuyo hamile kaldığımda 60 kiloydum şimdi kendimi çok hantal hissediylrum

dünkü menüm ve sonunda fiyasko..

kahvaltı
peynir
yumurta
bitki çayı

ara
3 günkurusu

öqlen yarım porsiyon haşlanmış sade taze fasulye

ara
yoqurt

saat 5.5 gibi kapı çaldı..kızım ''annen bir bayan geldi bakarmısın'' dedi...kalktım baktım çiçekçiden geliyormuş...imza atıp aldım çiçeqimi...üstünde minik bir zarf ve içinde bir not...eşimden geliyor..güzel bişeyler yazıp e.yıldönümümüzü kutlamış ve 6.30da bekliyorum yazmış...sabahtanda bana tel açmıştı künefe yemeqe gidelimmi diye...yeşimin unutmadıqı lahmacun ve künefe varya işte orası HD... bende reddetmiştim diyetim bozulmasın diye...zarfın içinden çıkan notta 6.30da bekliyorum ne demekti..acaba reddettiqim halde yinede rezervasyonmu yaptırdı diye düşündüm..neyse kzıım arayıp sprdu babasına hd ye gelin demiş...zaten gün içinde duyduqum bir olaydan dolayı canım çok sıkkındı...halamla telde konuştuk oda sakın eşine bu akşam bişey söyleme..süslen git yemeqe bugününüz ziyan olmasın demişti..hatta benden söz almıştı...bunun üzerine kızımla evden çıkıp eşimle buluşmaya gittik...gidince ne göreyim sipqrişler verilmiş masa donatılmış...ben hdnin lahmacununu çok seviyorum diye 2 lahmacun söylemiş ve ben gittiqimde tabaqımdaydılar...zerre kadarda iştahım yoktu...eşimde pek doqum günü e.yıldönümü kutlamayı sevmez 40 yılda bir süpriz yapacaqı tuttu ama ben tatsızım..neyse yemicem desem olmucak oturup ikisinide sesimi çıkarmadan yedim..yedilçede dahada sinirelndim...elma patateslerden söylemiş onlardanda yedim...ve künefe...yeşim merhaba ...eve gelince eşime beni üzen olayı anlattım..aslında bugün anlatacaktım ama dayanamadım... onuda üzdüm...birazda üstüne gittim sinirimi ondan çıkardım...bu arada yarım kiloda dondurma yedim..sinirlenince yerim ben...eşim sakinleştirmeye çalıştı ama ben daha kötü oldum..ezan okunuyordu(sabah) hala ayaktaydım...diyet miyet kalmadı 2 gündür zaten piknikti çatalcaydı ipin cucu kaçmıştı dünde tuz biber oldu..bu haftadan bana hayır yok...düzenimi alt üst eden herkese herşeye LAnet olsun!!

lanet manet yok kötü şeyler düşünme.kimse seni mutlu edecem diye uğraşmıyo sen neden kafana takıyosun yemişsin içmişsin afiyet olsun sağlık şifa olsun bedenine.
anladığım kadarıyla birileri laf söz etti herhalde.salla boşver 4 duvarına bak mutlu olmana bak.hep böyle sıkıntı yapıyosun hasta oluyorsun.olan sana oluyor ve bunu kendin yapıyosun farkındasın değilmi

daha yeni doğum yapmışsın ve bir hayli kilo almışsın haliyle kendini hantal hissedeceksin.bu tuhaf bir durum değil her annenin yaşadığı duygular.ama diyet yapman için çok çok erken.helede emziriyosun.artık önemli olan evladın.ha anneyim diye kendime bakmıcammı dicen tabiki hayır ama özellikle şu 1-2 sene çocuğunun en önemli zamanı.tüm hayatını sağlığını etkileyeceksin unutma.yapacağın tek şey gereksiz çocuğuna katkısı olmayacak hamur işleri abur cubur gazlı içeçeklerden uzak durmak.zaten emzirdiğin içinde metabolizman hızlanacak ve sen diyet yapmadan yavaşça form kazanacaksın.

yesıme katılıyorum olan senı uzen her neyse bukadar kendını yıpratma lutfen den guclu bır kadınsın bunlar yuzunden kendıne bukadar yuklenıp sınırını bozma lutfen. yemıs ıcmıssn afıyet olsun ve telafısınıde cok ıyı bılıyorsun sorun yapacak bır sey yok bunda
bız senı sevıyoruz yanındayız paylasmak ıstersende burdayız

ben gelince gezdi,rcem seni eğlencezz ama yemekte yiyelim

bazen öyle huzur kaçıranlar oluyor herkesin hayatında canım.
benim de var olmadı mı oluyor.ben senin sayfanı en başından beri okuyorum sıkılmadan.
ve anladım ki sen çok güçlü bi kadınsın
istikrarlısın iradelisin.
o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç takma...
her şey gelip geçiyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz.
kendimizden veriyoruz.

ben gelince gezdi,rcem seni eğlencezz ama yemekte yiyelim

desteqiniz için teşekkür ederim kızlar saqolun

muazzez buraya gelince ne yemek istiyosun cnm ona göre plan yapalım...evdemi yicez dışardamı?

kokrtum öle bi yazmışın ki şey yemicem ben şaka bi yana cnm 1,30 feribota bincem 3 de yenikapıdayım cnm hiç farketmez amaç birbirimiz görmek eğlenmek vakit geçirmek bol bol resim çekinelim her zaman buluşamıyoruz

kıskandım bende yazıyım yediklerimi

sabah
tam tahıllı ekmek tost

ara
3 kuru incir

öğlen
ton balıgı

ara
yoğurt yicem

akşam
hiç bişy düşünmedim

su ve bitki çaylara devam

çekilin çekilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…