kiloyu nasıl alındığını biliyosan canım vermesinide bilirsinmerhabalar canlar ben diyette nasil gececegim bir türlü bilmiyorum bütün verdigim kilolari geri aldim
kiloyu nasıl alındığını biliyosan canım vermesinide bilirsindolayısıyla motive olup bir yerden başlamak lazım.hazır hissetmiyosan yavaş yavaş kısarak yumuşak bir geçiş yapabilirsin
başarabiliyosan en doğrusuda bu zaten.yavaş yavaş azaltmak.yumusak bir gecis bende istiyorum her halde daha iyi olacak benim acimdan vede sinirlerirm acisindan
sanırım yenebiliyor. :26::26: karbon diyetinide bilmiyomkiArzu abla veya diğer ablalar, öğlen tonbalıklı salata yiyebilir miyim?
bu triples 501 le mi alakalı yoksaArzu abla veya diğer ablalar, öğlen tonbalıklı salata yiyebilir miyim?
bu triples 501 le mi alakalı yoksa
bilirimEvet ve inanamıyorum sen SS501 i biliyor musun ?
bilirimeskisi kadar olmasada tabi nekadar pek seven olmasada her daim favorim urman ve young seang
slm canım nerde turuyosun merak ettim ben samsundayım daGünaydın kızlar nasılsınız bakam...
Benim adamı birtürlü samsuna gitmeye ikna edemedim.. Bafra 19 mayıs arası mekik dokuyup durduk...gıcık yaa...
günaydın hatunlardün akşam acıktım yazmıştım 2 salatalık yedim ama hafta sonu yediklerim yüzünden tartıda hala aynıyım hakettim bunu kızlar gittiğim noroloji doktoru çok tatlı bi kadındı ciddi bi sorun çıkmadı migren var evet ama üstüne bende stres ekleyince böle oldum
doktor beni bi sandalyeye oturttu sırtıma ağırlık veriyo eliyle bastırıyo bende bekliyorum öle annemde yanımdaydı oda geldi oda bastırıyo sonra doktor karşı koltuga geçti yüzüme baktı dedim ne oldu normal bi insan yeter diye tepki verir dedi sırtına bastırdıkça ama sen hiç ses çıkarmadan yükleri taşıyosun diyince benim kafa dank etti bu kadar güçlü olma sorunları herkese paylaştır rahatlarsın dedi
yani kızlar dünyayı ben kurtarmayacagıma göre artık valla herkese herşeyi söyleyim rahatlıcam uğraşmıcam olan bana oluyo ilk sırada açtım eşimide fırçaladım şaka yollu bana demezmi deli halinide seviyorum
sırada patronlarım var bi laf desin heyttttttt diye başlıcamişi şakası bi yana bayanlar olarak bütün sorumluluğu alıyoruz sonra bi yerden çıkıyo:44::44::44::44:
canım askerimize acil şifalar olsun inşallahhh çok canlar yandı inşallah biterKızlarrr günaydın.Benim akşam ve bugün planda olmayan değişiklikler oldu.Şırnaktaki çatışmada bir tanıdığmızın oğlu yaralanmış.Akşam ne yedik yedik mi ben bile bilmiyorum.Sabahta kahvaltı edemeden işe geldim.Tavuk suyu çorba var burada.Kahvaltı etmeden hiç ekmeksiz ondan yesem bir kepçeolur mu?Tabi bu arada bu sabah 2 bardak ılık suyumu içtim
ben şarkı için dedim grup için demedim.Ahahah olur mu öyle şey şu anda Türk Triple S sayısı çığ gibi artmakta benim 5 ide favorim Hyun'un yeri farklı ama.Ne kadar mutlu oldum anlatamam yaaaaaa :)) Sorun olmazsa yasını söyler misin? :)
ben şarkı için dedim grup için demedim.ben daha çok suju tarzını beğeniyorum diğer grupların belli şarkılarını dinliyorum.29 yaşındayım ama kpopla ilgilenmem yıllar öncesine dayanıyor.
yok biçok şarkısını dinliyorum müzik arşivimde bikaç albümüde var.ama genel olarak şu bu hayranıyırm diyemem.sadece 501 e göre suju tarzını daha çok beğeniyorum.sana yazarken nostalji yaptım biraz 501 dinledimSadece URMAN sevıyorsun yani?TripleS sandım ama daha çok ELF sin sanırım :)) Ben 6 senedir kore fanıyım 5 senedir SS501 :) diğer grupları da dinlerim en başta SUJU. Kore dizisi izlemeden uyuduğum gün yok :))
yok biçok şarkısını dinliyorum müzik arşivimde bikaç albümüde var.ama genel olarak şu bu hayranıyırm diyemem.sadece 501 e göre suju tarzını daha çok beğeniyorum.sana yazarken nostalji yaptım biraz 501 dinledim
şupumen dinleLove Ya dinle heheh :)) SUJU aktif grup ve günümüz kalitesiyle uyumlu albümler çıkarıyorlar SS501in de üylerinin solo albümleri aynı kalitede grup olarak devam etselerdi çok daha güzel olurdu. Ben de bir MR Simple,Bonamana açayım hehehe :))
şupumen dinle
haklısın dağılmadık deselerde ayrı albümler diziler vs derken dağıldılar bence.bende zaten o dedikodu dönemlerinden sonra pek dinlemedim.antipatik buldum.ön yargılıyım biraz
asya severim benBir üye askere gitti o gelince albüm yapacaklar heheh beklıyorum onları sonsuza kadar :)) İnş. zayıfladıktan sonra Kore'ye gideceğim heheh :))) Çok sevindim ama kpop sever olmana :))
Ahh seni kendime çokk yakın hissediyorm nedense hehe :) ben de 21 yasındayım ve yıllar geciyor hala kiloluyum üniversiteye baslarken sözde diyet yapacaktm olmadı sonra kuzenim evlenırken derken yine olmadı ama kendi kendime dedim bu nereye kadar böyle gidecek. En güzel günlerim öğrencilik yıllarım mahvoldu. İstediğimi giyip rahat hareket edemedim balolara katılmadım resim bile çekilmedim denebilir. mezun olunca çok kaliteli şirketlerde çalışabilirdm ama cv göndermedm bile kilolarımdan utandığım için ve çok kötü bir yerde çalışıyorum şu an. Zayıflayınca özgüvenli olacağım inş.Ama sizleri görünce inancım arttı gerçekten ben de Arzu ablanın yazısını okuyunca yapabileceğime inandım ve bana çok yardımcı olduğunuz için gerçekten minnettarım. Burayı çok sevdim çünkü beni en iyi anlayacak olanlar sizlersiniz :) Herşey için çok tşk ederim. Yarın 2. günüm inş. yılmadan devam ederm yoluma ve senın gibi basarılı olurum :)) ayy çok uzun yazmısın :) Bu arada benim adım da Seval :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?