Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhabalar canlar ben diyette nasil gececegim bir türlü bilmiyorum bütün verdigim kilolari geri aldim
kiloyu nasıl alındığını biliyosan canım vermesinide bilirsin dolayısıyla motive olup bir yerden başlamak lazım.hazır hissetmiyosan yavaş yavaş kısarak yumuşak bir geçiş yapabilirsin

kiloyu nasıl alındığını biliyosan canım vermesinide bilirsin dolayısıyla motive olup bir yerden başlamak lazım.hazır hissetmiyosan yavaş yavaş kısarak yumuşak bir geçiş yapabilirsin

yumusak bir gecis bende istiyorum her halde daha iyi olacak benim acimdan vede sinirlerirm acisindan

bilirim eskisi kadar olmasada tabi nekadar pek seven olmasada her daim favorim urman ve young seang

Türk Triple S sayısı çığ gibi artmakta URMAN bir baska zaten yaa benim 5 ide favorim Hyun'un yeri farklı ama.Ne kadar mutlu oldum anlatamam yaaaaaa :)) Sorun olmazsa yasını söyler misin? :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız bakam...

Benim adamı birtürlü samsuna gitmeye ikna edemedim.. Bafra 19 mayıs arası mekik dokuyup durduk...gıcık yaa...
slm canım nerde turuyosun merak ettim ben samsundayım da

evet katılıyorum sana dünyanın yükünü sırtlamaya gerek yok herşeyi kafana değil koluna tak gerektiği yerde çöp konteynırına bırak gitsinnnnnn

canım askerimize acil şifalar olsun inşallahhh çok canlar yandı inşallah biter

Ahahah olur mu öyle şey şu anda Türk Triple S sayısı çığ gibi artmakta benim 5 ide favorim Hyun'un yeri farklı ama.Ne kadar mutlu oldum anlatamam yaaaaaa :)) Sorun olmazsa yasını söyler misin? :)
ben şarkı için dedim grup için demedim. ben daha çok suju tarzını beğeniyorum diğer grupların belli şarkılarını dinliyorum.29 yaşındayım ama kpopla ilgilenmem yıllar öncesine dayanıyor.

arzu abla valla yediklerine üzülme gitsin sen demiyomuydun ki sistemi oturttum diye bunları 2 haftanın kaçamağı say önümüzdeki haftada kaçamaksız geçir olur biter telafi edilmiş olur acelemiz yok zaten dimi

eşinin süprizide düşünceside çok güzelmiş canını sıktığın şeye bak imrenerek okudum valla
benim ne doğum günümde nede evlilik yıldönümüm de yüzüm gülmez aksine ağlar dururum
bide canımı yaktıkçada yakar yani inan bak

ben şarkı için dedim grup için demedim. ben daha çok suju tarzını beğeniyorum diğer grupların belli şarkılarını dinliyorum.29 yaşındayım ama kpopla ilgilenmem yıllar öncesine dayanıyor.

Sadece URMAN sevıyorsun yani?TripleS sandım ama daha çok ELF sin sanırım :)) Ben 6 senedir kore fanıyım 5 senedir SS501 :) diğer grupları da dinlerim en başta SUJU. Kore dizisi izlemeden uyuduğum gün yok :))

Sadece URMAN sevıyorsun yani?TripleS sandım ama daha çok ELF sin sanırım :)) Ben 6 senedir kore fanıyım 5 senedir SS501 :) diğer grupları da dinlerim en başta SUJU. Kore dizisi izlemeden uyuduğum gün yok :))
yok biçok şarkısını dinliyorum müzik arşivimde bikaç albümüde var.ama genel olarak şu bu hayranıyırm diyemem.sadece 501 e göre suju tarzını daha çok beğeniyorum.sana yazarken nostalji yaptım biraz 501 dinledim

Love Ya dinle heheh :)) SUJU aktif grup ve günümüz kalitesiyle uyumlu albümler çıkarıyorlar SS501in de üylerinin solo albümleri aynı kalitede grup olarak devam etselerdi çok daha güzel olurdu. Ben de bir MR Simple,Bonamana açayım hehehe :))

şupumen dinle
haklısın dağılmadık deselerde ayrı albümler diziler vs derken dağıldılar bence.bende zaten o dedikodu dönemlerinden sonra pek dinlemedim.antipatik buldum.ön yargılıyım biraz

şupumen dinle
haklısın dağılmadık deselerde ayrı albümler diziler vs derken dağıldılar bence.bende zaten o dedikodu dönemlerinden sonra pek dinlemedim.antipatik buldum.ön yargılıyım biraz

Bir üye askere gitti o gelince albüm yapacaklar heheh beklıyorum onları sonsuza kadar :)) İnş. zayıfladıktan sonra Kore'ye gideceğim heheh :))) Çok sevindim ama kpop sever olmana :))

Bir üye askere gitti o gelince albüm yapacaklar heheh beklıyorum onları sonsuza kadar :)) İnş. zayıfladıktan sonra Kore'ye gideceğim heheh :))) Çok sevindim ama kpop sever olmana :))
asya severim ben etik ve sosyal msj barındıran yapımlarına hayranım zaten.bu yüzden bu sevgi herhalde son bulmaz.

sevalcım bende sude çok memnun oldum tatlımm...

Selam kızlar bugun tartıldım 68 kiloyum ama çizelgeyi degişmedim cuma gunu birden degişiym dedim
bugunki menucuk sabah geç uyandım ögle kahvaltı yapmak zorunda kaldım 1 dilim tahıllı ekmek biraz recel peynir ara yok şimdide çok açıktım makarna yapıyolardı bizimkiler 5 kasık yedim ama hala acım ben yaa ofsss acım aççççççççç:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…