sevalcım bende sude çok memnun oldum tatlımm...
elifcim sen işin mantıqını çözmüş birisin...nasıl vereceqini çok iyi biliyorsunmerhabalar canlar ben diyette nasil gececegim bir türlü bilmiyorum bütün verdigim kilolari geri aldim
ben bu kilolarla resim falan çektirmem...heveslenme boşunakokrtum öle bi yazmışın ki şey yemicem ben şaka bi yana cnm 1,30 feribota bincem 3 de yenikapıdayım cnm hiç farketmez amaç birbirimiz görmek eğlenmek vakit geçirmek bol bol resim çekinelim her zaman buluşamıyoruz
16 yıldan sonra yaptı bir güzellik oda bnm tatsız oduqum zamana denk geldi...demekki neymiş kimse tam anlamıyla mutlu olamıyormuş...arzu abla valla yediklerine üzülme gitsin sen demiyomuydun ki sistemi oturttum diye bunları 2 haftanın kaçamağı say önümüzdeki haftada kaçamaksız geçir olur biter telafi edilmiş olur acelemiz yok zaten dimi
eşinin süprizide düşünceside çok güzelmiş canını sıktığın şeye bak imrenerek okudum valla
benim ne doğum günümde nede evlilik yıldönümüm de yüzüm gülmez aksine ağlar dururum
bide canımı yaktıkçada yakar yani inan bak
acıkman gayet normal tatlım...reçel ekmek ve makarna karbonhidrat içerdikleri acıktıran qıdalar arasında yer almakta...sabah yumurta yeseydin şimdide makaran yerine sebze yada ızgara/haşlama tarzı beslenseydin kesinlikle acıkmazdın...Selam kızlar bugun tartıldım 68 kiloyum ama çizelgeyi degişmedim cuma gunu birden degişiym dedim
bugunki menucuk sabah geç uyandım ögle kahvaltı yapmak zorunda kaldım 1 dilim tahıllı ekmek biraz recel peynir ara yok şimdide çok açıktım makarna yapıyolardı bizimkiler 5 kasık yedim ama hala acım ben yaa ofsss acım aççççççççç:))))
Arzu ablacığım geldiğinde bana yazar mısın? öğlende ton balıklı salata ve ara öğünde yeşil elma yiyebilir miyim?
geldim tatlım...
ton balıqı light olmasın canım yiyebilirsin tabiki...meyveyide günde en fazla 1 tane yiyebiliyoruz...
kızlar merhaba arzucum evlilik yıldönümüz kutlu olsun tatlım...muazzecim sizinde kutlu olsun canım...daha nice yıllara inşallah...mutlu huzurlu sağlıklı...
kızlar tam anlamıyla diyete başlayamadım tam başlıyorum diyorum muhakkak bir aksilik çıkıyor...dün yine fazla kaçırınca bugün kendime semizotu pişirdim..yalnız ara öğün olarak ne yapayım onu bulamadım....
kızlar diyet yaparken bu çok dikkatimi çekiyor ..kendi evimizde olduğumuz zaman diyeti çok güzel yapıyoruz evde değilsek yada bir misafir gelmişse diyet yalan oluyor sonrasında çok zor toparlıyoruz kendimizi ...benim en çok hata yaptığım mevzu mesela örnek vereyim cumartesi günü misafirlikteydik pilav vardı yok istemem deyince insanların yüzü değişiyor kendini beğenmiş tenezzül etmeyen biri olup çıkıyorsun..birisi sana misafir gelince ise mecburen yemek zorunda kalıyorsun(çünkü karşı taraf düşünüyor ki evsahibi bile yemiyor ben nasıl yiyeyim)
işte benim bir türlü adapte olamamalarımın sebebi...işin içinden çıkamıyorum..bir akıl verin lütfen..doğrumuyum yanlışmıyımya benim misafirlerimde bir sorun vR yaa bende
canım dün gece nerdeyse hiç uyumadum sabaha karşı uyumuşum onun için kahvaltıyı geç yaptım...öqlen öqünüde kaymış oldu...akşam içinde yoqurt yicnm...birazdan yerim ben akşam yemeqini çok geç saate bırakmıyorum...öqün atlamayın siz sakın....bnm bünyem farklı...şuan çok fazla kilom var biraz hızlı gitsin diye kafama göre takılıyorum...biraz verince bende rütuna dönücem...barkinim geçmiş olsun canım Allah şifa versin zor hastalık migren
Arzu abla sende kafaya takma ya canını sıkan şey gerçekten herneyse ailenle geçirdiğin güzel bi gün herşeye bedel orda aldığın o kiloyuda verirsin hele senin gibi biri ama öyle anları herzaman bulamıyor insan boşver, menün de ne kadan boş bugün o akşamın acısınımı çıkartıyosun ne aç kalıcan:44::44:
ben kimseyi takmıyorum melek....gelende olsa gitsemde canım istemiyorsa yemiyorum...teşekkür ederim pilav almıyım diyerek geri çeviriyorum...sorarlarsada diyetteyim diyorum....kimseye göre kendimizi yönlendirmeyelim...yoksa hafatada kaç gün gelip giyoruz biyerlere...ne hale geliriz..kızlar diyet yaparken bu çok dikkatimi çekiyor ..kendi evimizde olduğumuz zaman diyeti çok güzel yapıyoruz evde değilsek yada bir misafir gelmişse diyet yalan oluyor sonrasında çok zor toparlıyoruz kendimizi ...benim en çok hata yaptığım mevzu mesela örnek vereyim cumartesi günü misafirlikteydik pilav vardı yok istemem deyince insanların yüzü değişiyor kendini beğenmiş tenezzül etmeyen biri olup çıkıyorsun..birisi sana misafir gelince ise mecburen yemek zorunda kalıyorsun(çünkü karşı taraf düşünüyor ki evsahibi bile yemiyor ben nasıl yiyeyim)
işte benim bir türlü adapte olamamalarımın sebebi...işin içinden çıkamıyorum..bir akıl verin lütfen..doğrumuyum yanlışmıyımya benim misafirlerimde bir sorun vR yaa bende
Bugün ki menüm
Sabah: (2 tane) Erikdomates roka zeytin ılık su
Ara: yok
Öğlen: bi tabak salaka içine 3 dilim kadar kaşar da parçaladım 1 dil. ekmek ve su
Ara: 1 ekşi elma
Akşama da yap koymadan sebzeli tavuk yapıyorum bide yoğurt yerim heralde
2 lt su bitti bu sıcakta 2 daha gider heralde çoook sıcakkk:18::18:
canım dün gece nerdeyse hiç uyumadum sabaha karşı uyumuşum onun için kahvaltıyı geç yaptım...öqlen öqünüde kaymış oldu...akşam içinde yoqurt yicnm...birazdan yerim ben akşam yemeqini çok geç saate bırakmıyorum...öqün atlamayın siz sakın....bnm bünyem farklı...şuan çok fazla kilom var biraz hızlı gitsin diye kafama göre takılıyorum...biraz verince bende rütuna dönücem...
ben kimseyi takmıyorum melek....gelende olsa gitsemde canım istemiyorsa yemiyorum...teşekkür ederim pilav almıyım diyerek geri çeviriyorum...sorarlarsada diyetteyim diyorum....kimseye göre kendimizi yönlendirmeyelim...yoksa hafatada kaç gün gelip giyoruz biyerlere...ne hale geliriz..
neden ekmeqi sabah deqilde öqlen yedin cnm..bak bunlar küçük ama önemli ayrıntılar...kahvaltıyı nekadar sıkı yaparsak okadar az acıkırız...kahvaltı çok önemli...tam bir kahvaltı yapmamız gerekiyor..
elifcim sen işin mantıqını çözmüş birisin...nasıl vereceqini çok iyi biliyorsun
ben bu kilolarla resim falan çektirmem...heveslenme boşuna
16 yıldan sonra yaptı bir güzellik oda bnm tatsız oduqum zamana denk geldi...demekki neymiş kimse tam anlamıyla mutlu olamıyormuş...
acıkman gayet normal tatlım...reçel ekmek ve makarna karbonhidrat içerdikleri acıktıran qıdalar arasında yer almakta...sabah yumurta yeseydin şimdide makaran yerine sebze yada ızgara/haşlama tarzı beslenseydin kesinlikle acıkmazdın...
geldim tatlım...
ton balıqı light olmasın canım yiyebilirsin tabiki...meyveyide günde en fazla 1 tane yiyebiliyoruz...
kızlar merhaba arzucum evlilik yıldönümüz kutlu olsun tatlım...muazzecim sizinde kutlu olsun canım...daha nice yıllara inşallah...mutlu huzurlu sağlıklı...
kızlar tam anlamıyla diyete başlayamadım tam başlıyorum diyorum muhakkak bir aksilik çıkıyor...dün yine fazla kaçırınca bugün kendime semizotu pişirdim..yalnız ara öğün olarak ne yapayım onu bulamadım....
barkinim geçmiş olsun canım Allah şifa versin zor hastalık migren
Arzu abla sende kafaya takma ya canını sıkan şey gerçekten herneyse ailenle geçirdiğin güzel bi gün herşeye bedel orda aldığın o kiloyuda verirsin hele senin gibi biri ama öyle anları herzaman bulamıyor insan boşver, menün de ne kadan boş bugün o akşamın acısınımı çıkartıyosun ne aç kalıcan:44::44:
bende biraz dinleneyim kızlar..öqleden sonra çocuklarla alışverişe çıktık birde ayaqımı burktum...koçişte geldi yemek hazırlıcam...yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?