Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhabalar canlar ben diyette nasil gececegim bir türlü bilmiyorum bütün verdigim kilolari geri aldim
elifcim sen işin mantıqını çözmüş birisin...nasıl vereceqini çok iyi biliyorsun
ben bu kilolarla resim falan çektirmem...heveslenme boşuna
16 yıldan sonra yaptı bir güzellik oda bnm tatsız oduqum zamana denk geldi...demekki neymiş kimse tam anlamıyla mutlu olamıyormuş...
acıkman gayet normal tatlım...reçel ekmek ve makarna karbonhidrat içerdikleri acıktıran qıdalar arasında yer almakta...sabah yumurta yeseydin şimdide makaran yerine sebze yada ızgara/haşlama tarzı beslenseydin kesinlikle acıkmazdın...
Arzu ablacığım geldiğinde bana yazar mısın? öğlende ton balıklı salata ve ara öğünde yeşil elma yiyebilir miyim?

geldim tatlım...
ton balıqı light olmasın canım yiyebilirsin tabiki...meyveyide günde en fazla 1 tane yiyebiliyoruz...

kızlar merhaba arzucum evlilik yıldönümüz kutlu olsun tatlım...muazzecim sizinde kutlu olsun canım...daha nice yıllara inşallah...mutlu huzurlu sağlıklı...

kızlar tam anlamıyla diyete başlayamadım tam başlıyorum diyorum muhakkak bir aksilik çıkıyor...dün yine fazla kaçırınca bugün kendime semizotu pişirdim..yalnız ara öğün olarak ne yapayım onu bulamadım....

teşekkür ederim cnm
diyete başlamak zaman alıyor ama bir başlayıncada gerisi çok kolay geliyor... bu işi bu sefer biticez inşallah...kaçarı yok...
ara öqünlerde süt yoqurt kuru ve taze meyveler fındık ceviz badem vs.. yiyebilirsin cnm...

menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
form çayı

ara
3 günkurusu

öqleden sonra
haşlanmış taze fasulye

birazdanda
yoqurt yicem

3 litre su..

barkinim geçmiş olsun canım Allah şifa versin zor hastalık migren
Arzu abla sende kafaya takma ya canını sıkan şey gerçekten herneyse ailenle geçirdiğin güzel bi gün herşeye bedel orda aldığın o kiloyuda verirsin hele senin gibi biri ama öyle anları herzaman bulamıyor insan boşver, menün de ne kadan boş bugün o akşamın acısınımı çıkartıyosun ne aç kalıcan:44::44:

kızlar diyet yaparken bu çok dikkatimi çekiyor ..kendi evimizde olduğumuz zaman diyeti çok güzel yapıyoruz evde değilsek yada bir misafir gelmişse diyet yalan oluyor sonrasında çok zor toparlıyoruz kendimizi ...benim en çok hata yaptığım mevzu mesela örnek vereyim cumartesi günü misafirlikteydik pilav vardı yok istemem deyince insanların yüzü değişiyor kendini beğenmiş tenezzül etmeyen biri olup çıkıyorsun..birisi sana misafir gelince ise mecburen yemek zorunda kalıyorsun(çünkü karşı taraf düşünüyor ki evsahibi bile yemiyor ben nasıl yiyeyim)

işte benim bir türlü adapte olamamalarımın sebebi...işin içinden çıkamıyorum..bir akıl verin lütfen..doğrumuyum yanlışmıyımya benim misafirlerimde bir sorun vR yaa bende

Bugün ki menüm

Sabah: (2 tane) Erik domates roka zeytin ılık su

Ara: yok

Öğlen: bi tabak salaka içine 3 dilim kadar kaşar da parçaladım 1 dil. ekmek ve su

Ara: 1 ekşi elma

Akşama da yap koymadan sebzeli tavuk yapıyorum bide yoğurt yerim heralde

2 lt su bitti bu sıcakta 2 daha gider heralde çoook sıcakkk:18::18:

Bence ısrar edilmemeliben buna çok sinir oluyorum karşıdaki insan benim yapımı karakterimi biliyorsa zaten kibirden kendimi beğenmişlikten değil de mantıklı bi sebebi olduğu için ne bilim sağlığım için yada sevmediğim için yemediğimi bilir :26: benim arkadaslarım bu konuda çok anlayışlı ama aile çevrem tam bi facia boşver yeme ben yemiyorum yemeğe gittiğim arkadşalarımda bilio yemediğimi o yüzden hep hafif şeyler yapıyolar çok yabancı biyer olursa çok zorunda kalırsam bi çatalcık alıp sevmediğimi söylüyorum yada dokunuyo diyorum yani bizim reddetmekten başka yapıcak bişeyimiz yok iş karşı tarafta onlar anlayışlı olacak

canım dün gece nerdeyse hiç uyumadum sabaha karşı uyumuşum onun için kahvaltıyı geç yaptım...öqlen öqünüde kaymış oldu...akşam içinde yoqurt yicnm...birazdan yerim ben akşam yemeqini çok geç saate bırakmıyorum...öqün atlamayın siz sakın....bnm bünyem farklı...şuan çok fazla kilom var biraz hızlı gitsin diye kafama göre takılıyorum...biraz verince bende rütuna dönücem...
ben kimseyi takmıyorum melek....gelende olsa gitsemde canım istemiyorsa yemiyorum...teşekkür ederim pilav almıyım diyerek geri çeviriyorum...sorarlarsada diyetteyim diyorum....kimseye göre kendimizi yönlendirmeyelim...yoksa hafatada kaç gün gelip giyoruz biyerlere...ne hale geliriz..

neden ekmeqi sabah deqilde öqlen yedin cnm..bak bunlar küçük ama önemli ayrıntılar...kahvaltıyı nekadar sıkı yaparsak okadar az acıkırız...kahvaltı çok önemli...tam bir kahvaltı yapmamız gerekiyor..

ARzu abla evde hiçbişey yoktu yaf ekmek alıp gelsem kursa geç kalıcaktım bakkal market baya uzak bize, öğlen de yemiyim dedim ama yemesem çok acıkırım akşam geçen gün hiç ekmek yemedim akşam deli dana gibi dolanıyodum açım diye küççük bi dilim yedim miğdemi tutsun diye

kızlar bana müsade yemeklerimi yaptım tarhana çorbası semizotu ve çocuklara biber dolması ...azcık uzanayım başım ağrıyor..sonrada pazara çıkacağız oğlumla ..görüşürüz...

ya bananeeeeeeeeeeeee

tşk ederim cnm

çok cnm inş çabuk düzelirim

bende biraz dinleneyim kızlar..öqleden sonra çocuklarla alışverişe çıktık birde ayaqımı burktum...koçişte geldi yemek hazırlıcam...yine gelirim

bende biraz dinleneyim kızlar..öqleden sonra çocuklarla alışverişe çıktık birde ayaqımı burktum...koçişte geldi yemek hazırlıcam...yine gelirim

geçmiş olsun abla bende dinlenicem 1 saat yürüdüm arabaya binmedim yürüyüş olsun die yemeğin altını kapatıp yatıcaktım emme kerahat giri yatamam uyku gözümden akıyor akşam olsada yatsak :44::44:

hayırlı akşamlar kızlar çıtır hatunlar

arzucum seni üzen her neyse boşver herşey olacağına varıyor eğerki sağlığın yerindeyse evlatlarının eşinin annenin babanın sağlığı yerindeyse ne mutlu sana
elbette zaman zaman huzurumuzu bozan şeyler oluyor ama kim tam tamına mutluki allah daha büyük dert vermesin herşey geçiyor unutuluyor sen sıkma canını dert etme kendine canım benim

veeee diğer kızlar nasılsınız bakem muazzeze kız benim yerimede eğlenin

anneannem pazartesi hastaneye yatıcak ameliyat olucak benimde canım sıkkın hatunlar
haftaya izin alıp yanında kalıcam allah izin verirse

menüm kızlar

sabah çeyrek simit
şekersiz çay (kalkamadım servise geç kalıyodum nerdeyse simit aldım artık)

öğle
yoğurt
2 tane köfte

ara
yarım şeftali

akşam
tavuk dolması yapmış annem sadece etlerini yedim
salata

bugün su içemedim iş yerinde sebil var ondan içiyorum ama bugün sebilin suyu yosun kokuyoodu içemedim

anca 1,5 litre içebildim
yeşil çaya sardım 5 fincanı geçti
1 şişede maden suyu içtim

bugünkü menüm
sabah:9lu form çay
1dilim kepek ekmeği
1kk peynir
domates salatalık biber
3 zeytin
1 yeşil çay

ara :yok

öğlen:,
1kase yoğurt
1 tabak etli bezelye(patateslerini ayıkladım)

ara:
1 küçük şeftali

akşam: 3 top dondurma(akşam dışarda bişe canım istemedi tek dondurmayla geçiştireyim dedim ama eve gelip bi baktım karbonu baya fazlaymış )

ara: 1 erik

bugün suyumda az oldu şuan 2lt belki buçuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…