Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

saqol cnm teşekkürler...bikaç gün aqrısı sürücek herlade resmen morardı yaa...

tatlım desteqin için çok teşekkür ederim her biriniz ayrı ayrı ilqilnediniz çok saqolun...
anneannemizede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı başarılı geçer...bu arada nesi vardı cnm?

canım sen neden kepek ekmeqi kullanıyorsun kansızlık yapıyor yeme o ekmeqi

haticeyda geçmiş olsun anneciğin inşallah sağlığına tez kavuşur

arzu abla ayağın burkulmuş sanada geçmiş olsun inşallah ciddi bişi yoktur

canım sen neden kepek ekmeqi kullanıyorsun kansızlık yapıyor yeme o ekmeqi

dün açıklamıştımyaaaaaaaaa
evimde değilim tokat erbaadayım kayınvalidelerde
burdaki bakkallarda kepeği bile bulmak zor çarşıdan süper marketlerden almak gerek oda bulunursa yani evime bu hafta sonu geçicem inşallah samsuna yani ozaman çavdar yada tam buğdayla devam edicem

saolun kızlar anneannem dizleirnden ameliyat olucak allah izin verirse inş iyi geçer riskli bi ameliyat çok korkuyorum aslında

haticeyda geçmiş olsun anneciğin inşallah sağlığına tez kavuşur

arzu abla ayağın burkulmuş sanada geçmiş olsun inşallah ciddi bişi yoktur
teşekkür ederim cnm...

hatırladım cnm

ablacigim ben bir sey cözmemisim bu kola dan vazgecebilsem bagimli gibiyim. artik buraya ara vermeyecegim müsaden olursa yine burdayim ablam

Hayırlısı olsun...ama korkacak bırsey olmadıgını dusunerek baslarsanız daha rahat olacaktır dıye dusunuyorumherkes annesının karnından ogrenmıyor:26::26::26: hepımız bu devırlerı gecırdık zamanla nasıl kullandıgını bıle farkına varmıyorsun:))Önemlı olan aynaları kontrol etmeden yol almamaktır rahat olmaya çalısın inanıyorum ki başaracaksınız.....

ablam bugün ki menümü yazıp derse oturacağım.

Sabah:
1 dilim ekmek
peynir
domtes
yumurta

Ara:Yarım elma

Öğlen:Ton balıklı salata
yoğurt

Ara:Yarım elma

Akşam:Çorba
Yoğurt

3 lt su

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrr gunaydın cokkkkkkkkk mutluyum bu sabah allahıma bınlerce sukurkı 74 lerı gordummmmmmmmmm 74,700 um yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dunku menum
sabah
1 adet uno denge ıyıce kızartılmıs
ceyrek sımıt
peynır
yarımdan az domates
zeytın
yumurta

ara
10 gr tuzssuz badem

ogle
5 kasık taze fasulye
yarım kase cacık

ara
15 gr badem tuzssuz

aksam
ton balıgı
yarım domates

3 lt su

gözün aydın canım. çok sevindim senin adına. mucccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkk
ben de kahvaltımı yazıyorum

1 dilim kızarmış tahıl ekmeği
yumurta
peynir
5 yeşil zeytin
domates
yarım salatalık

canlarım günaydınlar..

Menüme geçmeden bişeyi belirtmek istiyorum,
Bu kilo verme işi şimdiden bana çok iyi geldi. Şöyle ki kendimi iradesiz olarak nitelerdim eskiden ama bu diyet işi bana öyle olmadığımı gösterdi,kendime olan inancımı artırdı.
Tabi ki bir de mağazalara girdiğimde kendimi kötü hissetmiyorum artık, aynada fazlalıklarıma bakıp kalmıyorum...
Eşim de benim bu serüvenimden etkileneck gibi o da yaparsa benle diyet şu an için daha fazla istediğim bişey yok
Bu sebepledir ki Arzu ablama destekleri ve bu konuyu açtığı için teşekkürü bir borç bilirim umarım allah kalbine göre verir

menüme geçelim şimdi..
Genelde benzer kahvaltı menüm işe erken geldiğim için..
1 Domates
1 Salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir(Bunu hep yazmak istemişimdir)
Zeytin
1 Dİlim ekmek
Azıcık ballı ılık süt..

Herkese sevgiler, azimli günler

NOT: Kusura bakmayın kızlar, fazla giremiyorum çünkü işler yoğunlaştı ve dedim ya daha azimliyim artık iş anlamında da böyle eski Demet geri dönüyorr yuppiii..

Son düzenleme:

gunaydınnn melekcımmm adasımmmmm

kahvaltına bayıldım harıka

bende cok sevındım melekcım yaaa 6 lara yaklasıyoum artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…