- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
kaç olmak istiyorsun canım sen?
walla melekcım 68 olmayı hedeflıyorum ılk o rakama gelınce duruma gore kararımı kesın vercem belkı 65 e cekerım hedefımı
melek okadar çok benim izimden geliyosunki bunu belirtmek istiyorum...bende sen gibi sevinç çıqlıkları atardım...ve çok iradeliydim..harika bir duygu bu...çok tebrik ediyorum ve aynı şekilde devam diyorum cnmkızlarrrrrrrrrrrrr gunaydın cokkkkkkkkk mutluyum bu sabah allahıma bınlerce sukurkı 74 lerı gordummmmmmmmmm 74,700 um yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dunku menum
sabah
1 adet uno denge ıyıce kızartılmıs
ceyrek sımıt
peynır
yarımdan az domates
zeytın
yumurta
ara
10 gr tuzssuz badem
ogle
5 kasık taze fasulye
yarım kase cacık
ara
15 gr badem tuzssuz
aksam
ton balıgı
yarım domates
3 lt su
harika bir kahvaltıgözün aydın canım. çok sevindim senin adına. mucccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkk
ben de kahvaltımı yazıyorum
1 dilim kızarmış tahıl ekmeği
yumurta
peynir
5 yeşil zeytin
domates
yarım salatalık
sizleri böyle gördükçe açtıqım konuyla ne doqru bişey yaptıqımı birkez daha görüyorum..canlarım günaydınlar..
Menüme geçmeden bişeyi belirtmek istiyorum,
Bu kilo verme işi şimdiden bana çok iyi geldi. Şöyle ki kendimi iradesiz olarak nitelerdim eskiden ama bu diyet işi bana öyle olmadığımı gösterdi,kendime olan inancımı artırdı.
Tabi ki bir de mağazalara girdiğimde kendimi kötü hissetmiyorum artık, aynada fazlalıklarıma bakıp kalmıyorum...
Eşim de benim bu serüvenimden etkileneck gibi o da yaparsa benle diyet şu an için daha fazla istediğim bişey yok
Bu sebepledir ki Arzu ablama destekleri ve bu konuyu açtığı için teşekkürü bir borç bilirim umarım allah kalbine göre verir
menüme geçelim şimdi..
Genelde benzer kahvaltı menüm işe erken geldiğim için..
1 Domates
1 Salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir(Bunu hep yazmak istemişimdir)
Zeytin
1 Dİlim ekmek
Azıcık ballı ılık süt..
Herkese sevgiler, azimli günler
NOT: Kusura bakmayın kızlar, fazla giremiyorum çünkü işler yoğunlaştı ve dedim ya daha azimliyim artık iş anlamında da böyle eski Demet geri dönüyorr yuppiii..
kalktım duş aldım duşa kabini cifledim kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum canmkaptanımız gene uykda bugun sanırım kalk artık arzucummmmmmmmmmmmmmmm
55 e çektiqin günler olucak canım..seninle rakibiz unutma...en fazla okullar aşılana kadar sendelerim ondan sonra kork bendenwalla melekcım 68 olmayı hedeflıyorum ılk o rakama gelınce duruma gore kararımı kesın vercem belkı 65 e cekerım hedefımı
kızlar günaydınn bugun biraz halsiz gibiyim dün gece neler yedim anlatamam neyse cumaya artıda olmamakta iyi bugun işlerim var arada gelir bakarım size
hatice ananene çok geçmiş olsun inş sorunsuz geçer ameliyat
arzu bekle beni cumartesiiiiii ::))))
melek okadar çok benim izimden geliyosunki bunu belirtmek istiyorum...bende sen gibi sevinç çıqlıkları atardım...ve çok iradeliydim..harika bir duygu bu...çok tebrik ediyorum ve aynı şekilde devam diyorum cnm
kımın sayesınde canım tabıkı senın sana ve bu topıge cokkk sey borcluyum ve ıdeal kılomada gelsem hep burdayım sızlerle cunkı sızlerı cokk sevıyorum canımm kaptanımmmm
harika bir kahvaltı
sizleri böyle gördükçe açtıqım konuyla ne doqru bişey yaptıqımı birkez daha görüyorum..rdiqiniz kilolarda bir parça faydam olupta duanızı alabildiysem ne mutlu bana..
kalktım duş aldım duşa kabini cifledim kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum canm
bende uyuyosun sanmıstım bu ne uykusu dedım
55 e çektiqin günler olucak canım..seninle rakibiz unutma...en fazla okullar aşılana kadar sendelerim ondan sonra kork benden
evet tek rakıbımsın kaptannn
geleceqin varsa göreceqinde var
günaydın çıtırlar bugün nasılsız bakalım
saolun kızlar anneannem dizleirnden ameliyat olucak allah izin verirse inş iyi geçer riskli bi ameliyat çok korkuyorum aslında
walla bız superız canım sende bugun ıyı ol artıkkk
Bu arada haftasonu 2 tane sınavım var duae edın banaa :/ Hepinize iyi gecelerr :*
daha iyiym cnm diyete odaklıyım bugün...kahvaltımıda yazayım başlangıç olsun..
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ruşeymli ekmekten tost
1 domates
açaili yeşilçay..
kızlar light süt içmek istiyorum.
ne zaman içebilirim sütümü?
kızlarr günaydın.Akşam biraz rahatsızdım benimde migrenim tuttu.Sabah kalkamadım erken.Kalkar kalkmaz hemen bir duş alıp işe gelmek zorundaydım.Ve bu sebepten dolayı 2 gündür kahvaltı yerine çorba içiyorum.İyi yapmıyorum değilmi??
melek okadar çok benim izimden geliyosunki bunu belirtmek istiyorum...bende sen gibi sevinç çıqlıkları atardım...ve çok iradeliydim..harika bir duygu bu...çok tebrik ediyorum ve aynı şekilde devam diyorum cnm
harika bir kahvaltı
sizleri böyle gördükçe açtıqım konuyla ne doqru bişey yaptıqımı birkez daha görüyorum..rdiqiniz kilolarda bir parça faydam olupta duanızı alabildiysem ne mutlu bana..
kalktım duş aldım duşa kabini cifledim kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum canm
55 e çektiqin günler olucak canım..seninle rakibiz unutma...en fazla okullar aşılana kadar sendelerim ondan sonra kork benden
geleceqin varsa göreceqinde var
ara öqünlerde içebilirsin canım ama neden light süt?
görcem tabi seni görcem anladım sen beni sevmiyosun öpmedinde kaç zamandır ::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?