Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar günaydınn bugun biraz halsiz gibiyim dün gece neler yedim anlatamam neyse cumaya artıda olmamakta iyi bugun işlerim var arada gelir bakarım size

hatice ananene çok geçmiş olsun inş sorunsuz geçer ameliyat

arzu bekle beni cumartesiiiiii ::))))

melek okadar çok benim izimden geliyosunki bunu belirtmek istiyorum...bende sen gibi sevinç çıqlıkları atardım...ve çok iradeliydim..harika bir duygu bu...çok tebrik ediyorum ve aynı şekilde devam diyorum cnm
harika bir kahvaltı
sizleri böyle gördükçe açtıqım konuyla ne doqru bişey yaptıqımı birkez daha görüyorum..rdiqiniz kilolarda bir parça faydam olupta duanızı alabildiysem ne mutlu bana..
kaptanımız gene uykda bugun sanırım kalk artık arzucummmmmmmmmmmmmmmm
kalktım duş aldım duşa kabini cifledim kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum canm
walla melekcım 68 olmayı hedeflıyorum ılk o rakama gelınce duruma gore kararımı kesın vercem belkı 65 e cekerım hedefımı
55 e çektiqin günler olucak canım..seninle rakibiz unutma...en fazla okullar aşılana kadar sendelerim ondan sonra kork benden

geleceqin varsa göreceqinde var

günaydın çıtırlar bugün nasılsız bakalım

walla bız superız canım sende bugun ıyı ol artıkkk

Son düzenleme:
daha iyiym cnm diyete odaklıyım bugün...kahvaltımıda yazayım başlangıç olsun..

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
2 dilim ruşeymli ekmekten tost
1 domates
açaili yeşilçay..

benım kahvaltımm
2 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
1 dılım peynır
5 zeytın
yarım domates
yumurta

kızlarr günaydın.Akşam biraz rahatsızdım benimde migrenim tuttu.Sabah kalkamadım erken.Kalkar kalkmaz hemen bir duş alıp işe gelmek zorundaydım.Ve bu sebepten dolayı 2 gündür kahvaltı yerine çorba içiyorum.İyi yapmıyorum değilmi??

kahvaltı imkanın olmadıysa çorba en iyi seçenektir cnm...ama ekmek hakkını kaynetmiş oldun...çünkü sabah yersek eriyor diqer öqünlerde yaqa çevriliyor..

görcem tabi seni görcem anladım sen beni sevmiyosun öpmedinde kaç zamandır ::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…