Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kahvaltı imkanın olmadıysa çorba en iyi seçenektir cnm...ama ekmek hakkını kaynetmiş oldun...çünkü sabah yersek eriyor diqer öqünlerde yaqa çevriliyor..

ekmekle çok fazla aram yok zaten diğer öğünler ekmek yemem.Benim düşüncem şeyden dolayı hani sabah kahvaltıda peynir kalsiyım kaynağı falan diyorlar ya o yüzden.Zaten tekrardan yeni başladığım için açıkçası çok sıkı yapamıyorum ama 3 gündür en az yarım saat yürüdüm.Bu sabahta dahil

1 günden bişey olmaz cnm...ama bazı şeyleri akşamdan hazırlayabilirsin..tostunu yapabilirsin ve yumurtanı haşlayabilirsin...vakit kazanmış olursun

KAPTANIM sana bısı danısmak ıstıyorum cuma gunu bıldırımden sonra sabah kahvaltıda uzun zamandır yemedıgım ve cokkk canımın ıstedıgı bısey yıcem kıymalı borek kucuk kareler seklınde dogranıyo satıldıgı yerde ne kADAR YIYEBILIRIM :26::26::26:

çok yaqlı oluyor onlar...2-3 taneden fazla yeme...kendin yapsan keşke evde...içinde ne olduqu belli deqil onların..bnm oqlumda çok alır ama ben yemem... tadında bırak cnm..

çok yaqlı oluyor onlar...2-3 taneden fazla yeme...kendin yapsan keşke evde...içinde ne olduqu belli deqil onların..bnm oqlumda çok alır ama ben yemem... tadında bırak cnm..

TAMAM canım kendım yapma fırsatım yok malesef canım burda meshur bı yer var ordan alcam o zaman 3 mınık parca yerım o kadar dıyetımı etkılesın ıstemıyorum cunku nefsım korelsın yeter zaten

TAMAM canım kendım yapma fırsatım yok malesef canım burda meshur bı yer var ordan alcam o zaman 3 mınık parca yerım o kadar dıyetımı etkılesın ıstemıyorum cunku nefsım korelsın yeter zaten

bak sana yeni bir tio...ne yap biliyomusun...önce normal kahvaltını yap..yumurtanı haşla domates peynir zeytinle kahvaltını yap...en son o böreklerden ye....sadece o böreklerden yersen doymazsın yada daha fazla yersin..önden kahvaltını yapki hep karnın tok olsun hemde gereginden fazla yememiş olursun

HARIKA Bı fıkır ve cok haklısın tadımlık yıcegım ıcın doymıcam nasılsa ve onceden kahvaltı yapmak cok mantıklı cok sagol kaptanım yaaa

kızlar öğlen arasında
salata ve patlıcan yemeği nasıl sizce (patlıcan biber domates kavurması şeklinde çok az zeytinyağlı kendi suyunda pişiyor) ?

OGLEN MENUM

BIR porsıyon patlıcan musakka( sadece patlıcan ve kıymalarını yedım suyunu yemedımkı hıc bır yemegın suyunu yemem)
yarım kase cacık
cok az domates salatalık sogus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…