bilmem yağ oranı daha az dıye lıght almıştım cnm
Bak hafta sonu senin için planladıqım menü;
haşlama kahvaltı
haşlama çorba
haşlama sebze
haşlama et
haşlama salata
haşlama tatlı
haşlama su
Günaydın ablacıklar
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 domates
1 yumurta
bir parça peynir
ben seni haşlıcam anlaşıldı
günaydın fıstıkkk
hiçbirşeyin light olanını kullanma canım içindeki bazı maddelerden dolayı beynimizin çinkosunu bitiriyor... Hemde karbonları daha fazla..
Arzu abla ben nasıl gidiyorum sence? 2 günde hiç kaçamak yapmadım
kahvaltı imkanın olmadıysa çorba en iyi seçenektir cnm...ama ekmek hakkını kaynetmiş oldun...çünkü sabah yersek eriyor diqer öqünlerde yaqa çevriliyor..
ekmekle çok fazla aram yok zaten diğer öğünler ekmek yemem.Benim düşüncem şeyden dolayı hani sabah kahvaltıda peynir kalsiyım kaynağı falan diyorlar ya o yüzden.Zaten tekrardan yeni başladığım için açıkçası çok sıkı yapamıyorum ama 3 gündür en az yarım saat yürüdüm.Bu sabahta dahil
KAPTANIM sana bısı danısmak ıstıyorum cuma gunu bıldırımden sonra sabah kahvaltıda uzun zamandır yemedıgım ve cokkk canımın ıstedıgı bısey yıcem kıymalı borek kucuk kareler seklınde dogranıyo satıldıgı yerde ne kADAR YIYEBILIRIM :26::26::26:
çok yaqlı oluyor onlar...2-3 taneden fazla yeme...kendin yapsan keşke evde...içinde ne olduqu belli deqil onların..bnm oqlumda çok alır ama ben yemem... tadında bırak cnm..
TAMAM canım kendım yapma fırsatım yok malesef canım burda meshur bı yer var ordan alcam o zaman 3 mınık parca yerım o kadar dıyetımı etkılesın ıstemıyorum cunku nefsım korelsın yeter zaten
bak sana yeni bir tio...ne yap biliyomusun...önce normal kahvaltını yap..yumurtanı haşla domates peynir zeytinle kahvaltını yap...en son o böreklerden ye....sadece o böreklerden yersen doymazsın yada daha fazla yersin..önden kahvaltını yapki hep karnın tok olsun hemde gereginden fazla yememiş olursun
HARIKA Bı fıkır ve cok haklısın tadımlık yıcegım ıcın doymıcam nasılsa ve onceden kahvaltı yapmak cok mantıklı cok sagol kaptanım yaaa
ben ev gezmesine giderkende yemeqimi yiyip gidiyorum...yapılanlardan sadece tadımlık yiyorum...çok etkili bir yöntem
kızlar öğlen arasında
salata ve patlıcan yemeği nasıl sizce (patlıcan biber domates kavurması şeklinde çok az zeytinyağlı kendi suyunda pişiyor) ?
OGLEN MENUM
BIR porsıyon patlıcan musakka( sadece patlıcan ve kıymalarını yedım suyunu yemedımkı hıc bır yemegın suyunu yemem)
yarım kase cacık
cok az domates salatalık sogus
oooo bugünde benzeşiyoruz canımcımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?