evet hemserım zevklerımız uyusuyor nede olsa aynı memlekettenız damak zevkımız aynı
canım öğlen menümde patlıcan (susuz) ve
salata yedim dedim ya yanında da iki kaşık yoğurt yedim.
sorun olur mu ?
kan ilacı kullandım cnm ondan tekrar aldım...Arzu abla sen neden bu kadar sıkı diyet yapıyorsun. Zaten altmışlarda değil misin?
kızlar ara öğün 1 bardak light sütle 1 tane ceviz yedim.
nasıl?
kan ilacı kullandım cnm ondan tekrar aldım...
Canım tek çeşit yemelisin ara öqünde... Ya cevzi yada süt ikisinden biri
arzucum bu yarınki kilomu etkiler mi? Ben yedim çünkü bir cevizle light sütü
meleeekkkk
belki bu seferne dersin
kardeşsiz çocuk olmaz cnm... daha daha geç olmadan bencede düşün...yeni bir bebek berekettir...Rabbim rızkıyla yaratır herkesi...olduktan sonra bakılır cnm..hem artık kreşler var.. herşey çok daha kolayyok be kusum daha pazar gunu bıttı reglım ya salatalık yedım ara ogun olarak demın omu bulandırdı acepbu arada benım adamda ıkıncı ıkıncı dıyıp duruyo kım bakacaksa artık kendı annesı elını surmez oh melegın annesı baksın ne ala
kaptan ya nerelerdeydın bugun topıkte yoktun :26::26:
kardeşsiz çocuk olmaz cnm... daha daha geç olmadan bencede düşün...yeni bir bebek berekettir...Rabbim rızkıyla yaratır herkesi...olduktan sonra bakılır cnm..hem artık kreşler var.. herşey çok daha kolay
ole tabı ama krese bıle ancak 3 yasında verılıyor ya bebekte alan kresler var ama kıyamamkı okadar kucuk vermeye annemde bıdaha olursa bakamam artık dedı zaten :44::44::44::44: ablam hamıle olmasa bakardı ama oda kasım 5 dogurcak nasıpse
yemek yedim namaz kıldım uzandım biraz....ütü yapmam lazım ama cnm istemiyor...bir el atsanız çok makbuke geçer
kptanım ya su soslu kanatlar satılıyo ya onlardan alıp ızgarada yapsam soslu olması sorun yaratırmı:26::26::26:
sorun olmaz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?