Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım öğlen menümde patlıcan (susuz) ve
salata yedim dedim ya yanında da iki kaşık yoğurt yedim.
sorun olur mu ?

HAYIR CANIM sorun olmaz yogurt cok faydalı gobek yaglarını erıtıyormuss amma velakın ben hıc sevmem yogurt o yuzden ya ayran yada cacık seklınde yıyorum

menüm kızlar

kahvaltı
2 dilim ruşeymli ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta
domates
açaili yeşilçay

ara

öqlen
ızgara köfte
ayran

ara
1 bardak süt

akşam
buharda haşlanmış taze fasulye

3 litre su..

OFFF mıdem bulanıyo gene ne guzel gecmıstı canımda hıc bısı ıstemıo aksamı cok hafıf gecırırım artık

:84::84::84::84::84::84: gene basladı su salak bulantı ya offfffffff

aksamkı menum

tavuk kanat ızgara
bıraz yesıllık

meleeekkkk
belki bu sefer ne dersin

yok be kusum daha pazar gunu bıttı reglım ya salatalık yedım ara ogun olarak demın omu bulandırdı acep bu arada benım adamda ıkıncı ıkıncı dıyıp duruyo kım bakacaksa artık kendı annesı elını surmez oh melegın annesı baksın ne ala

kardeşsiz çocuk olmaz cnm... daha daha geç olmadan bencede düşün...yeni bir bebek berekettir...Rabbim rızkıyla yaratır herkesi...olduktan sonra bakılır cnm..hem artık kreşler var.. herşey çok daha kolay
kaptan ya nerelerdeydın bugun topıkte yoktun :26::26:

yemek yedim namaz kıldım uzandım biraz....ütü yapmam lazım ama cnm istemiyor...bir el atsanız çok makbuke geçer

yakın olsak el atardım emın ol cunku ömru hayatımda ev ısı olrak tek sevdıgım sey utu yapmak dıgerlernı hıccccc sevmıommmm

kptanım ya su soslu kanatlar satılıyo ya onlardan alıp ızgarada yapsam soslu olması sorun yaratırmı:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…