Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Melek abla sen evlisin ve çocuğun mu var? Kaç yasındasın acaba :)) genç gösteriyorsun şaşırdım evli mutlu çocuklu olmana hehehe :))

kurstu hasta ziyaretleriydi felan derken anca girebildim dua edin kızlar bi işe kalkıştık kreş açmayı düşünüyoruz inşallah. Bugün ki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük domates 2 siyah zeytin 2 kalın dilim kaşar (torpil yaptım kendime )

ARa malesef yok

Öğlen: şekersiz çay ve yarım tabaktan az hatta bi kaç çatalda denebilir makarna

Ara malesef gene yok 1 türk kahvesi içmiştim onu sayalım artık

Akşam: benim vazgeçilmezim roka salatası ve yoğurtt

şimdilik 2 lt su içiyorum hala

kızlar yaa bugün bütün gün iyi gidiyordum.Sabak ekmeksiz bir kase çorba arada ufak bir dilim karpuz
öğle ekmek yok 3 adet kuru köfte 2 kaşık yoğurt
ara yok
ama akşam cızz oldu tek lavaşlı bir çiğ köfte ayran(8

ama söz yarın sporla yada yediklerimle telafi edeceğim

Selam çıtır hatunlar nasılsınız menumu paylalşıym sabah bir dilim tahıllı ekmek domates bi yumurta 3 tane zyetin çok az peynir öglen çarşıya çıkmışdım ay çarşıda nefis yemek kokuları gözlemeler poğçalar tatlılar baka kaldım eridim resmen sonra bişey yemedim tabi eve geldim çok açtım çok bi bardak çayla 4tane pasta yedim biliyorum hata ama napıym sonra akşam kabak yemegi yaptım ekmeksizde bir tabak onu yedim yesil çay su falan filan öptüm sizleriii o bir kaç pasta bana 4oogr getirdi kızlar bilinn tartıldım yemeden önce 68.4 yedikden sonra 68.8 geldim ay ben ayyyyyyyy

selam kızlar
bende zayıflamaya karar verdim 1.58boy, 65kıloyum ,26yaşında ,2çocuk annesiyim bu raralar ipin ucunu çok kaçırdım 44beden bıle dar geliyo
ama ben hiç diyet yapmadım,fazla uğraşmayacağım şekilde diyet yapmak istiyorum,İNŞALLAH bende konu sahibi gibi çabucak verırım kıloları

slm kızlar bugunku menum

sabah
1 dilim kızarmıs karısık tahıllı ekmek
peynır
5 yesil zeyt
yumurta
1 domat
yarım salatalık

ara yok

öğlen
patlıcan yemeği
mevsim salata
2 kaşık yoğurt

ara
lıght sut (300cc)
1 ceviz

aksam
menemen
cacık
1 tane incir

4 km yürüyüş
3 lt su(fazla da olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…