Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

süpersin canım valla maşallahhhhh

hiçbirşeyin light olanını kullanma canım içindeki bazı maddelerden dolayı beynimizin çinkosunu bitiriyor... hemde karbonları daha fazla..
vaw bilmediğimiz daha neler neler var acaba çok saolasın yaaa

ben ev gezmesine giderkende yemeqimi yiyip gidiyorum...yapılanlardan sadece tadımlık yiyorum...çok etkili bir yöntem
süper yöntem:128:
OGLEN MENUM

BIR porsıyon patlıcan musakka( sadece patlıcan ve kıymalarını yedım suyunu yemedımkı hıc bır yemegın suyunu yemem)
yarım kase cacık
cok az domates salatalık sogus
evet bende dikkat ediyorum sen hep suyunu yemiyosun bi nedeni varmı yoksa sevmediğindenmi?

kızlar beni merak etmeyin cenazemiz var memlekete gidiyorum...

canım başınız sağolsun

canlar bugün o korkulan gündü vede boşa korktuğumu anladım evet trafiğe çıktım ve gayette güzel geçti hiç hatasız maşallah banaa
sıra bugünkü menümde
sabah:yarım açma simit
1 kk peynir 3 çatal çemenli yumurta
azcık domates 1 zeytin

ara:yok

öğlen:1 doluuuu tabak etli taze fasulye
1 kase yoğurt

ara:3 küçük dilim karpuz

akşam:1kk peynir
1.5 tavuk burger
bide 2 ısırık ekmek ama fazlası yok tabikide

3 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 9lu form çay

yalnız şuan çok açım bi elma yada 2 erik yeyip yatmayı düşünüyorum

kızlar bugün dolapta şalgam suyu gördüm çok canım çekti döndürüp bi baktım karbon değeri 100 ml de 0.28 di azmı çok mu anlayamadım bende bi size danışayım dedim bilgisi olan paylaşabilirmi acaba

Boşver yaşı ablam daha küçük gözüküyorsun nasıl olsa hehehe :))

sagol canım bunu soyleyen 5. kısısın cok tesekkurlerrr

kızlar beni merak etmeyin cenazemiz var memlekete gidiyorum...

cok uzuldum canım basın sagolsun

gunaydın kızlarrrr

dun aksamustu baslayan asırı bulantımdan dolayı eve gıdınce bı dus alıp yattım malesef duramıcak kadar kotuydummm

dunku menum
sabah

2 dılım uno denge lıght ekmek ıyıce kızartılms
peynır
zeytın
yarım domates
yumurta
cok az ezme

ara
badem 15 gr tuzssuz

ogle
patlıcan musakka
yarım kase cacık
cok az domates

ara
salatalık

aksam
yarım kase tarhana corbası

2,5 lt su ( bulantım asırıydı 3 e tamamlayamadım)

günaydın kızlar , herkese merhabaaa

işte geldim buradayım.. uzuuun bayram tatili arasından sonra istanbula döndük dün gece .. oğlan hiç rahat vermedi yolculukta , o sıkıntıdan regl olmuşum bir de..bakalım nasıl yansıyacak tartıya..anne yemekleri dönemim de bitmiştir, inşallah regl bitişi sıkı bir beslenme düzeni ve sporla eski formumdan da iyisini görebilirim.. hedefimi biraz daha aşağı çekeceğim.

ama eve geldim ki eşim dijital tartının bozulduğunu söyledi , pilini falan değiştirmiş hala ekran görünmüyor. yani hala kaç kg oldum bilmiyorum ama eşim çok almamışsın dedi..
hadi inşallah dedim... :18:

aaa faceden beğenme butonu mu eklenmiş.. beğenenlerin kim olduğu ortaya çıkacak yanii facebooktan da :)

GUNYADIN sebnemcım hosgeldın yedın ıctın afıyet olsun sımdı dıet zamanı desene

geçmişe bakayım desem yüzlerce sayfadır kesin bitiremem , yeni gelenler hoşgelmiş, sena abla bugün girmedi mi son sayfada yok?
hepinizi öpüyor ve selamlıyorum

günaydın
yorgun hissettiğim günlerden biri daha biri gelip beni doyursa ne güzel olurdu şimdi
sena başınız saolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin . :2:
her güne üzücü haberlerle başlıyoruz ne yazık ki

GUNYADIN sebnemcım hosgeldın yedın ıctın afıyet olsun sımdı dıet zamanı desene

evet canım artık salatalara dönme zamanı memlekette görenler süper moral verdiler , genç kızlığındaki haline dönmüşsün diyen bile oldu öpecektim
anneme kalırsa zayıflık iyi değilmiş ne öyle kurumuşum daha fazla verme dedi oraya gittiğimde iyiydim de dönerken bi baktım göbeğim benden önde gidiyor..
spor yapmayınca vücut hemen saldı.. reglim bitsin ben de sahalara döneyim artık..

arkadaşlarr benim canım çok fena bulgur pilavı istiyo sabah ekmek yemedim akşamda sadece yoğurt yesem öğlen ne kadar bulgur yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…