evet canım geçmişi okudum geziniyodum kimse yok diyee ya şebnem nerelerde merak ettim bayadır yokk
kızlar beni merak etmeyin cenazemiz var memlekete gidiyorum...
melek sen kaç yasındasın cnm
süpersin canım valla maşallahhhhhkızlarrrrrrrrrrrrr gunaydın cokkkkkkkkk mutluyum bu sabah allahıma bınlerce sukurkı 74 lerı gordummmmmmmmmm 74,700 um yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dunku menum
sabah
1 adet uno denge ıyıce kızartılmıs
ceyrek sımıt
peynır
yarımdan az domates
zeytın
yumurta
ara
10 gr tuzssuz badem
ogle
5 kasık taze fasulye
yarım kase cacık
ara
15 gr badem tuzssuz
aksam
ton balıgı
yarım domates
3 lt su
vaw bilmediğimiz daha neler neler var acaba çok saolasın yaaahiçbirşeyin light olanını kullanma canım içindeki bazı maddelerden dolayı beynimizin çinkosunu bitiriyor... hemde karbonları daha fazla..
süper yöntem:128:ben ev gezmesine giderkende yemeqimi yiyip gidiyorum...yapılanlardan sadece tadımlık yiyorum...çok etkili bir yöntem
evet bende dikkat ediyorum sen hep suyunu yemiyosun bi nedeni varmı yoksa sevmediğindenmi?OGLEN MENUM
BIR porsıyon patlıcan musakka( sadece patlıcan ve kıymalarını yedım suyunu yemedımkı hıc bır yemegın suyunu yemem)
yarım kase cacık
cok az domates salatalık sogus
Boşver yaşı ablam daha küçük gözüküyorsun nasıl olsa hehehe :))
süpersin canım valla maşallahhhhh
cok sagol canım ıradelı olmaya gayret gosterıyorum bı an evel kılolardan kurtulmak ıcın
vaw bilmediğimiz daha neler neler var acaba çok saolasın yaaa
süper yöntem:128:
evet bende dikkat ediyorum sen hep suyunu yemiyosun bi nedeni varmı yoksa sevmediğindenmi?
canım yemeklerını suyunu oldum olası sevmem ve yemem nedense
canım sana özelden msj gönderdim onu oku ok
günaydın kızlar , herkese merhabaaa
işte geldim buradayım.. uzuuun bayram tatili arasından sonra istanbula döndük dün gece .. oğlan hiç rahat vermedi yolculukta , o sıkıntıdan regl olmuşum bir de..bakalım nasıl yansıyacak tartıya..anne yemekleri dönemim de bitmiştir, inşallah regl bitişi sıkı bir beslenme düzeni ve sporla eski formumdan da iyisini görebilirim.. hedefimi biraz daha aşağı çekeceğim.
ama eve geldim ki eşim dijital tartının bozulduğunu söyledi , pilini falan değiştirmiş hala ekran görünmüyor. yani hala kaç kg oldum bilmiyorum ama eşim çok almamışsın dedi..
hadi inşallah dedim... :18:
GUNYADIN sebnemcım hosgeldın yedın ıctın afıyet olsun sımdı dıet zamanı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?