kızlar beni merak etmeyin cenazemiz var memlekete gidiyorum...
arkadaşlarr benim canım çok fena bulgur pilavı istiyo sabah ekmek yemedim akşamda sadece yoğurt yesem öğlen ne kadar bulgur yiyebilirim
melekcim bana ünite değerlerinin olduğu liste varsa gönderebilir misin olmayan arkadaşlarımızda faydalanmış olurlar canım
Melek ablacığım küçük 2 köfte(ızgara) ve salata yedim. Çok mu yemişim?
canım neden ıkı tane yedın az yemıssın doydunmukı:26::26: koftenın puanı ıcınde ekmek yok ıse 0 yanı ekmeksız olmak kaydı ıle 5-6 tane yıyebılırsın
Yaa gerçekten mi? Ekmek yok içinde. Siz hep 1 2 yazıyorsunuz ya ben de az yedim o yüzden ya
paunı dusuk olan seylerden doyana kadar yıyebılırsın ac kalmaman gerek cunkumesela 5-6 tane yıyebılırdın kı 5-6 kofte rahatlıkla doyurur ben 1-2 yıyorum ama ben 4 aydır dıyetteyım canım ve mıdem baya kuculdugu ıcın yıyemıyorum hemen doyuyorum
Tamam ablacığım o zaman çok teşekkür ederim. Puan değerlerine ebru akın karbonhıdrat lıstesındn mi bakacağım?
EVET CANIM en dogru lıste o
merhabalar arkadaslar bugun bir sey yazasim yok aslinda sehit haberlerini duydukca icim yaniyor Allahim mekanlarini cennet etsin bütün vatan yavrularinin.
sena ablam gecen yazdiklarin beni cok duygulandirdi cok tesekkür ederim, insallah bu sefer de güzel kilo veririm ama galiba vermek önemli degil korumak vermekten cok daha zor benim icin. veriyorum veriyorum sibel can gibi tekrar bir bakmisim ayniyim
hosgeldınız kızlarrr elıfff melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?