Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

melek meraba. benim adım da melek memnun oldum canım. :)
profiline baktım da sen çok güzel kilo vermişsin canım. nasıl verdin nasıl yedin içtin ve spor yaptınmı söyleyebilir misin canım?

bugünku menüm

sabah
1 dilim tahıl ekmek
yumurta
kk.dan az kaşar kk dan az beyaz peynir
domates
yarım salatalık
5 yeşil zeytin

yeşil çay

öğlen
ton balıklı salata

ara
şeftali

akşam
piliç ızgara
salata

4 km yürüyüş
3 lt su

:) nasılım?

harıka bı menu canım bravo seftalı yarım olsaydı dahada super olurdu ama olsun ılk gunler olur bole seyler

bende memnun oldum canım ben bu topiğe ocak ayında katılmıştım yaklaşık olarak 9 aydır burdayım...1.5 sene önce sigarayı bırakmamla başladı diyet serüvenim sigarayı bıraktığım için abur cuburu abaartmıştım, tam 94 kilo olmuştum bir arkadaşım ha gayret 100 e az kaldı demeye başlamasıyla ....kafama dank etti ne yapıyorum dedim ve kendi kendime 90 kiloya indim ve annemin vefatıyla tekrar sigaraya başladım.....diyetede tam anlamıyla başladım ama ......eşim başta olmak üzere kimse inanmıyordu zayıflayacağıma 3 5 kilo verirsin yine fazlasıyla alırsın dediklerini duyar gibiydim..ama ben yılmadım ...diyetimin ilk zamanlarında sadece peynir yoğurt süt tavuk ve balık yiyordum..ekmeği sadece kahvaltıda yiyordum aslında onu bile yemezdim ama sağolsun senacım her zman destek çıktı sabahları ekmek yiyip diğer öğünlerde yeme dedi çünkü ekmeğin içindede bize gerekli olan şeyler var....neyse arada cıslları yedim yemedim değil ama ertesi günü hep dengeledim...birde semizotu benim kurtarıcım olmuştur hep tavsiye ederim...kilom durduğu sürelerde ise yoğurdun içine tere tohumu katıp yedim ben çok faydasını gördüm...

ama en önemlisi melekcim diyete başladığım andan itibaren makarna pilav patates hamur işi ve tatlıları hayatımdan çıkardım...çayın zaten şekersiz içiyordum..düşünebiliyormusun bir küp şekerin değeri 12 eğer çayı seviyorsan ve şekersiz içemiyorsan aldığın karbonu düşünebiliyormsun..

işte böyle sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım..kilolarını çabuk verme çabuk verilen kilo çabuk alınıyor tam 11 ay oldu eğer diyetime ara vermeseydim şimdi 65 kilo olurdum çokk rahat...

33 yaşındayım 2 oğlum var ..15 yıllık evliyim 14 yaşında ve 9 yaşında 2 oğlum var ..büyük oğlum içinkardeşin mi diye soruyorlar..çünkü aynı boydayız ..en son pazara gittiğimiz gün bir abla sen daha çok gençsin bunlar nasıl senin oluyor dedi..oğlum eve gelince bana diyor ki anne seninle gezmicem

muhasebeciyim ama yaklaşık olarak 15 yıldan beri ev hanımıyım..eşim çalışmama izin vermiyor....ALLAHA binlerce şükürler olsun çokk mutluyum çok nasıl bu kilolarla gezmişim çokkkkkkkkkkkkk pişmanımm çokk.....

melekciğim hoşbuldum.. napıyosun?

kızlar toplaşıp karbon diyeti mi yapmaya karar verdiniz?
ben hiç yapmadım karbon diyeti, aslında sena abla çok tavsiye ediyordu biliyorum ama yapmadım hiç..
regl bitince rutin beslenme düzenime başlayıp kilo vermem durunca ben de karbon diyeti yapayım bari.. anacım sınırsızsa et tavuk balık , kocam iflas eder ki benim, köfte konusunda iddialıyım yedikçe yerimmm

kızlar kaptanımızla konustum az once babannesını kaybetmıs cok uzuldum bugun donecek allah rahmet eylesın allah gerıde kalanlara ömur versın

çok güzel anlatmışsın melekcim. çok teşekkür ederim ilgine.
bende 30 yaşındayım ama yüzüm göstermiyor benim hiç.
ben de hep zayıftım
55-65 arası gidip geliyordum. şimdi de o kilo da olsam 25-26 sanıyorlar.
ama ben bi kan iğneleri yemeye başladım şiştim de şiştim.
benim tek + özelliğim boyum uzun 176 boyum var.
ve her yerimden bir aldım ve her yerimden bir veryiorum canım.
ben eşimin şaka yollu bana bi şey demesiyle başladım diyete.
18 gün oldu. tam olarak bayramın 1. günü başladım.
ama her gün 50 dk tam 4 km yürüyorum canım ben.
spor beni bağladı yapmadan duramıyorum şimdi. çalışıyorum ben memurum
7 de evde oluyorum. o yüzden rahatlıkla yemeğimi de yiyor sporumuda yapabiliriyorum.
çok çabuk verme çabasında değilim ben de kilolarımı. kalıcı olmasını istiyorum.
iyi ki sizi ve en önemlisi de arzuyu tanıdım. çok yardımını gördüm.
özellikle arzu ve melekimin...
yanlışlarımı gördüm bu site sayesinde. 55 değil ama 65-70 arası olmak istiyorum yine.
umarım başarırım.

çok güzel anlatmışsın bir çırpıda canım..benim boyum 165 bekarken 40-42 beden giyiyordum..şimdi 42 oluyor ama biraz dar geliyor kalıba göre herhalde değişiyor...bu arada sporu yazmayı unutmuşum..spor derken kışın leslie ile yürüdüm yazında yürüyüşler yaptım...ama yürüyüşlere çıkarken l carnitine kullanıyorum..birde selülit jelim var acayip etkili birşey eğer facebook hesabın varsa sağ tarafta çıkıyor KRAUTERHOF çok faydalı bir ürün tavsiye ederim çok yakıyor ama faydasını gördüm....en az 1 saat yürüyorum ...

her gün yürüyormusun sen de canım

her gün yürüyormusun sen de canım

canım 15 gündür eşimin rahatsızlığı dolayısıyla yürüyemiyoruz,eşimle beraber yürüyoruz çünkü....benim zayıfladığımı görünce eşimde özendi ...ama yürüyünce en az 3 km yürüyorum..kızlar şimdi bana müsade yemek yapacağım ..bu arada yapacağım yemeği duysanız beni vurursunuz..çarşaf böreği ne güzel dimi bildirim öncesi ..artık yarın bana neler gösterecek bilmiyorum....şaka bir yana ama oğullarım çok seviyor bende onları kıramadım ..............bende bayılıyorum çarşaf böreğine nefsime ne kadar hakim olabilirm onu bilmiyorum....görüşürz kızlar

[video=youtube;IaW6zyNCvQE]http://www.youtube.com/watch?v=IaW6zyNCvQE&feature=fvwrel[/video]
canım bu leslie dediğiniz nedir?

leslie bu melekcim ama kısa bir videosu ..bir çeşit yürüyüş programı....işlerimi bitirip geleyim sana özelden mesaj atarım indirebileceğin sitenin adresini veririm ordan bilgisayarına indirip yürüyüşe çıkmadığın zamanlarda evindede yürüyüş yapabilirsin...şimdilik görüşürüz canım çıkmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…