[video=youtube;IaW6zyNCvQE]http://www.youtube.com/watch?v=IaW6zyNCvQE&feature=fvwrel[/video]
leslie bu melekcim ama kısa bir videosu ..bir çeşit yürüyüş programı....işlerimi bitirip geleyim sana özelden mesaj atarım indirebileceğin sitenin adresini veririm ordan bilgisayarına indirip yürüyüşe çıkmadığın zamanlarda evindede yürüyüş yapabilirsin...şimdilik görüşürüz canım çıkmam lazım...
hosgeldınız kızlarrr elıfff melek
hoşgeldin gönül nasılsın canım...evet şehit haberleri benide çok üzüyor insanı derinden yaralıyor..kilo alıp vermek konusuna gelince tatlım bende yaklaşık olarak 15 kilo verdim aslında 20 kilo ama diyete tam anlamıyla başladığımdan beri 15 kilo verdim..diyetime başlayalı 11 ay
oldu...40 gün boyunca diyete ara verdim bazen cozutttum bazen dengeledim toplamda 4 kilo almıştım 10 günde hepsini verdim...kazancım uzun sürede vermem galiba ,,,,,,çünkü geri almıyorum çok şükür...şimdi 9 kilom kaldı yıl sonuna kadar vermek istiyorum çünkü kendimi sıkıştırdığımda kilo veremiyorum...bir arkadaş tavsiyesi kendini çok sıkma tatlım diyet moduna girince kilolar verilmiyor beyin kilitliyor kendini ....ama en güzeli karbonhidrat diyeti bol bol protein tüket karbon hiç alma
slm kızlar günaydın
bildirimim huzurlarınızda
Başlangıç 105,8
geçen hafta 100,8
bu hafta 99,00
qiden 1,800
toplamda qiden 6,800
hedef 70
boy 176
beden 46
spor varr
günaydııınnnnnnn kızlar
10 günlük izne ayrıldım evdeyim
izne ayrılcam diye 2 gündür canım çıktı valla iş kalmasın diye gece yarılarına kadar çalıştım ama bu sefer ben kazandım ve iznime çıktım.
bildirime gelince
başlangıç : 71,4
bu hafta : 70
giden : 1,4
boy : 151
spor : yok
spor yapmıyorum ama bizim bağ bahçe işi olunca işten gelince hiçde oturmuyorum sürekli bi işim oluyor oda bana spor olur heralde
gunaydın kızlarrr herkeze hayırlı cumalarrrr guzel bıldırırmlerrr ben bu hafta verdıgım kıloyu az buldum nedense :26::26::26::26:
başlangıç: 88,90 (17.05.2012)
geçen hafta:75,400
bu hafta: 76,700
giden:.0,700
gelen:yokkk
toplam giden:.14,200
boy:1.68
hedef: 68 emın deılım
spor:yok sımdılık
beden:40 - 42 ( 42 cok bol)
sanırım kılo verecegım kılo azaldıkca zorlasıyor ben 2 kılo beklyodum halbukı
melekcık harıkasınnn cok guzel kılo vermıssın tebrıkler
hatıcem gunaydın canımmmm
sende harıkasın cok guzel kılo vermıssınnnnnnn
canım baya bi kilo vermişsin sen ondan öyledir buna rağmen güzel kilo vermişsin.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cok mutlu oldum cunku ısyerımde az once dogumgunumu kutladık unutmamaları ve kutlama yapılması benı cokk ama cok mutlu ettti
kendı dogumgunum oldugu ıcın yarım dılım fambuazlı pasta yedım az once ve haftalık kacamak hakkım btmıs oldu
mutlu yıllar melekcim. eşin ve oğluşunla nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllara.
melekcim sence kahvaltım nasıl canım
sabah kalkınca yarım litre limonlu su.
40 gram ızgara sucuk (tost makinasında)
kk.kadar beyaz peynir
yumurta
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?