Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah menum

2 dılım uno denge lıght ıyıce kızartılmıs
yarımdan az domates
peynır
zaytın
yumurta
kacamak nıyetıne cokkk canım ıstedı dıye yarım sımıt yedım ama suprız dogumgunu partısını bılseydım yemezdım bu durumda bu fazlalık oldu

vee yarım dılım frambuazlı pasta

canım aslına bakarsan limonlu suyu bana bu topike katılmadan önce diyetisyene gitmiştim o söylemişti. sabah aç karnına içilen limonlu su midedeki yağları yakmaya yardımcı oluyormuş.

yanı belkı haftada bır ıkı ama hergun bence zarar verebılır gıbı gelıyor arzu gelsn bıde ona soralım :26::26::26:

başlangıç: 84.5(4 ağustos)
geçen hafta:81
bu hafta: 77.900
giden:3.100
gelen:yok
toplam giden:.6.600
boy:1.66
hedef:65
spor:var
beden:44-46 ydı en son

nasıl sizce kızlar:26::26::26:

Günaydın ablalarr

başlangıç: 81,900 (03.09.2012)
bu hafta: 81
giden:.0,900
boy:1.60
hedef: 60 emın deılım
spor:sımdılık yok
beden: 42 - 44

Melek Ablaa 1 kg bile verememişim

başlangıç: 84.5(4 ağustos)
geçen hafta:81
bu hafta: 77.900
giden:3.100
toplam giden:.6.600
boy:1.66
hedef:65
spor:var
beden:44-46 ydı en son

nasıl sizce kızlar:26::26::26:

harıka bı rakam tebrık ederım canım bır haftada 3 kılo superrrr

Günaydın ablalarr

900 gr oldukca guzel bır rakam canım acele yok bole bole gıdecek kılolar canımmm

harıka bı rakam tebrık ederım canım bır haftada 3 kılo superrrr

900 gr oldukca guzel bır rakam canım acele yok bole bole gıdecek kılolar canımmm

Biraz sabırsızım galiba abla ilerde daha hızlı veririm değil mi? Bozmuyorum moralimiiiii :))

Doğum günün kutlu osun ailenle beraber nice güzel mutlu senelere ablacığım iyi ki doğduuuun :)) :*

kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum
hepi pörttey sağlıkla huzurla nice yaşlara melekcim

öğlen bi çorba içersin olur biter.ben kaçamaklı günler geçirsem bile hep kilo verirdim geçmişte sende verirsin kafaya takma 1 dilimcik masum pastayı

Günaydın ablalarr

canım herkesin metabolizması farklı ha 900 gr ha 1000 gr arada bi fark yok sayılar teferruat boşver sen neticeye bak azmini kaybetme

Biraz sabırsızım galiba abla ilerde daha hızlı veririm değil mi? Bozmuyorum moralimiiiii :))

Doğum günün kutlu osun ailenle beraber nice güzel mutlu senelere ablacığım iyi ki doğduuuun :)) :*

tabıkı vereceksın moral bozmak yok ıyı dıleklerın ıcınde cokkk tesekkur ederım guzelımmm

yesıme katıloyorummm

Son düzenleme:

tabıkı vereceksın moral bozmak yok ıyı dıleklerın ıcınde cokkk tesekkur ederım guzelımmm

yesıme katıloyorummm
zaten ilk 1-2 hafta verilmiyor.ha bazı kişilerin vucudu fazla su topluyor onlarda 2-3 kiloluk bir değişim oluyor.bunun dışında 1 kiloyu geçmez kilo kaybı ki geçmemelide sağlıklı olan bu.1 kiloyu geçebilecek zamanlar metabolizmanın hızlandığı özel günlerinizdir.o günlerde dikkat ederseniz 1 kilonun üzerinde kilo kaybı yaşarsınız.

Kızlar verılen kılo 74,700 olucaktı yanlıslıkla 76,700 yazmısım kusura bakmayın

kızlar bu arada nasıpse bu aksamdan ıtıbaren yuruse start verıyorum ee ne demıler bos duranı Allah sevmezmıs bende baya bı ara verdım 30dk olarak baslayıp zamanla sureyı arttırcam 45 dk ya kadar

sagol canımmmmm arzucum senın 3. bebe konusu kapandımı ıstemıormsun artık:26:
Rabbim verirse istiyoruz canım
Arzu ablacığıııım haşlama et pek yiyemıyorum ızgara da sevmıyorum tost makinasında pişirip yememin bir sakıncası olur mu?
hiçbir sakıncası yok cnm..
CANIM tesekkur ederım evet evlıyım canım 6 yasında bırde oglum var ve 07,09,2012 yanı cuma gunu 34 yasıma gırıcem malesef canım
elekcim Allah hayırlı bir ömür nasip etsin canım nice yıllara
Allah hayırlısıyla çamayı nasip etsin canım kolay gelsin...
hoşgeldin cnm bol iradeler
basın saolsun canım kım dıe sormıcam bellıkı acelen var

s.a kızlar...
akşam geç saatte döndük..uzun yola gidiş ve aynı gün tekrar dönüş çok yordu bizi...heryerim aqrıyor..sabah çok geç kalktık ve şimdi tekrar yatıcam gözümü açamıyorum...hala başım aqrıyor...
bu arada gerek burdan gerekse telle mesaj atan ve arama inceliqinde bulunan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim kızlar sizlerle konuşmak iyi geldi...
Allah razı olsun..

kızlar beni merak etmeyin cenazemiz var memlekete gidiyorum...

Aleykumselam abla dün giremedim ben şimdi gördüm başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin

Dün menüm yoktuda diyebilirim, sadece gün boyu salata ve yoğurt suyla geçti dışarda diyet yapmak çok zor hele bide yoğunsan.

Bugün
Sabah 3 dilim kaşar peyniri 3 dilim salam zeytin domates salatalık ve su bide ekmek

Öğlen maydanozlu haşlanmış yumurtalı salata ve soda içtim

Ara bi tane orta boy elma, tatlı değil yeşil elma ekşi

Akşamıda yoğurtla kapatmak istiyorum.

3 lt su

Arzu abla ve diğer yoldaşlarım ben aslında son şu 3-4 aydır irademe shaip olabilmeyi öğrendim ama regl dönemlerimde akşama akdar duruyorum akşam ne yesem die evde dört dönüyorum çoook zor dayanıyorum bazen kaçamak bile yapıyorum çok rahatsızım bundan ama kendime engel olamıyorum ne yapmalıyım

kızlarrr sabah nekadar cok doymusumkı ogle yemegı yıyemedım halada okadar tokumkı tıka basa hemde

aksama zor yerım sanırım tek fark yedıgım ceyrek sımıttı kahvaltıya ek olarak o bıle cok geldı kızlar yaaa bunyem demekkı fazla yememeye alısmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…