- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
canım aslına bakarsan limonlu suyu bana bu topike katılmadan önce diyetisyene gitmiştim o söylemişti. sabah aç karnına içilen limonlu su midedeki yağları yakmaya yardımcı oluyormuş.
başlangıç: 84.5(4 ağustos)
geçen hafta:81
bu hafta: 77.900
giden:3.100
gelen:yok
toplam giden:.6.600
boy:1.66
hedef:65
spor:var
beden:44-46 ydı en son
nasıl sizce kızlar:26::26::26:
Günaydın ablalarr
başlangıç: 81,900 (03.09.2012)
bu hafta: 81
giden:.0,900
boy:1.60
hedef: 60 emın deılım
spor:sımdılık yok
beden: 42 - 44
Melek Ablaa 1 kg bile verememişim
harıka bı rakam tebrık ederım canım bır haftada 3 kılo superrrr
900 gr oldukca guzel bır rakam canım acele yok bole bole gıdecek kılolar canımmm
hepi pörtteykızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cok mutlu oldum cunku ısyerımde az once dogumgunumu kutladık unutmamaları ve kutlama yapılması benı cokk ama cok mutlu ettti
kendı dogumgunum oldugu ıcın yarım dılım fambuazlı pasta yedım az once ve haftalık kacamak hakkım btmıs oldu
öğlen bi çorba içersin olur biter.ben kaçamaklı günler geçirsem bile hep kilo verirdim geçmişte sende verirsin kafaya takma 1 dilimcik masum pastayısabah menum
2 dılım uno denge lıght ıyıce kızartılmıs
yarımdan az domates
peynır
zaytın
yumurta
kacamak nıyetıne cokkk canım ıstedı dıye yarım sımıt yedım ama suprız dogumgunu partısını bılseydım yemezdım bu durumda bu fazlalık oldu
vee yarım dılım frambuazlı pasta
canım herkesin metabolizması farklı ha 900 gr ha 1000 gr arada bi fark yokGünaydın ablalarr
başlangıç: 81,900 (03.09.2012)
bu hafta: 81
giden:.0,900
boy:1.60
hedef: 60 emın deılım
spor:sımdılık yok
beden: 42 - 44
Melek Ablaa 1 kg bile verememişim
Biraz sabırsızım galiba abla ilerde daha hızlı veririm değil mi? Bozmuyorum moralimiiiii :))
Doğum günün kutlu osun ailenle beraber nice güzel mutlu senelere ablacığım iyi ki doğduuuun :)) :*
kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum
hepi pörtteysağlıkla huzurla nice yaşlara melekcim
pörttey mıcok guldum canım ya yesımımmmmm cok sagol canımm
öğlen bi çorba içersin olur biter.ben kaçamaklı günler geçirsem bile hep kilo verirdim geçmişte sende verirsin kafaya takma 1 dilimcik masum pastayı
sorma yarım dılım yedım ama pısman deılım nedense
canım herkesin metabolizması farklı ha 900 gr ha 1000 gr arada bi fark yoksayılar teferruat boşver sen neticeye bak azmini kaybetme
zaten ilk 1-2 hafta verilmiyor.ha bazı kişilerin vucudu fazla su topluyor onlarda 2-3 kiloluk bir değişim oluyor.bunun dışında 1 kiloyu geçmez kilo kaybı ki geçmemelide sağlıklı olan bu.1 kiloyu geçebilecek zamanlar metabolizmanın hızlandığı özel günlerinizdir.o günlerde dikkat ederseniz 1 kilonun üzerinde kilo kaybı yaşarsınız.
tabıkı vereceksın moral bozmak yok ıyı dıleklerın ıcınde cokkk tesekkur ederım guzelımmm
yesıme katıloyorummm
günaydin canlar
melekcigim dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canim benim
gunaydın kızlarrr herkeze hayırlı cumalarrrr guzel bıldırırmlerrr ben bu hafta verdıgım kıloyu az buldum nedense :26::26::26::26:
başlangıç: 88,90 (17.05.2012)
geçen hafta:75,400
bu hafta: 76,700
giden:.0,700
gelen:yokkk
toplam giden:.14,200
boy:1.68
hedef: 68 emın deılım
spor:yok sımdılık
beden:40 - 42 ( 42 cok bol)
sanırım kılo verecegım kılo azaldıkca zorlasıyor ben 2 kılo beklyodum halbukı
Rabbim verirse istiyoruz canımsagol canımmmmmarzucum senın 3. bebe konusu kapandımı ıstemıormsun artık:26:
hiçbir sakıncası yok cnm..Arzu ablacığıııım haşlama et pek yiyemıyorum ızgara da sevmıyorum tost makinasında pişirip yememin bir sakıncası olur mu?
elekcim Allah hayırlı bir ömür nasip etsin canım nice yıllaraCANIM tesekkur ederım evet evlıyım canım 6 yasında bırde oglum var ve 07,09,2012 yanı cuma gunu 34 yasıma gırıcem malesef canım
Allah hayırlısıyla çamayı nasip etsin canım kolay gelsin...kurstu hasta ziyaretleriydi felan derken anca girebildim dua edin kızlar bi işe kalkıştık kreş açmayı düşünüyoruz inşallah.Bugün ki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük domates 2 siyah zeytin 2 kalın dilim kaşar (torpil yaptım kendime)
ARa malesef yok
Öğlen: şekersiz çay ve yarım tabaktan az hatta bi kaç çatalda denebilir makarna
Ara malesef gene yok 1 türk kahvesi içmiştim onu sayalım artık
Akşam: benim vazgeçilmezim roka salatası ve yoğurtt
şimdilik 2 lt su içiyorum hala
hoşgeldin cnm bol iradelerselam kızlar
bende zayıflamaya karar verdim 1.58boy, 65kıloyum ,26yaşında ,2çocuk annesiyim bu raralar ipin ucunu çok kaçırdım 44beden bıle dar geliyo
ama ben hiç diyet yapmadım,fazla uğraşmayacağım şekilde diyet yapmak istiyorum,İNŞALLAH bende konu sahibigibi çabucak verırım kıloları
basın saolsun canım kım dıe sormıcam bellıkı acelen var
süpersin canım valla maşallahhhhh
vaw bilmediğimiz daha neler neler var acaba çok saolasın yaaa
süper yöntem:128:
evet bende dikkat ediyorum sen hep suyunu yemiyosun bi nedeni varmı yoksa sevmediğindenmi?
canım başınız sağolsun
sagol canım bunu soyleyen 5. kısısın cok tesekkurlerrr
cok uzuldum canım basın sagolsun
süpersin canım valla maşallahhhhh
cok sagol canım ıradelı olmaya gayret gosterıyorum bı an evel kılolardan kurtulmak ıcın
vaw bilmediğimiz daha neler neler var acaba çok saolasın yaaa
süper yöntem:128:
evet bende dikkat ediyorum sen hep suyunu yemiyosun bi nedeni varmı yoksa sevmediğindenmi?
canım yemeklerını suyunu oldum olası sevmem ve yemem nedense
günaydın
yorgun hissettiğim günlerden biri daha biri gelip beni doyursa ne güzel olurdu şimdi
sena başınız saolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin . :2:
her güne üzücü haberlerle başlıyoruz ne yazık ki
sena ablacım başınız sağolsun Allah sabırlar versin.
Başınız saolsun ablacım,Allah sabır versin
arzucum başın sağolsun canım...mekanını cennet eylesin....sağol melekcim bende merak ediyordum ......
başın saolsun arzu abla geride kalanlara sabır versin.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok saqolun...
kızlar beni merak etmeyin cenazemiz var memlekete gidiyorum...
s.a kızlar...
akşam geç saatte döndük..uzun yola gidiş ve aynı gün tekrar dönüş çok yordu bizi...heryerim aqrıyor..sabah çok geç kalktık ve şimdi tekrar yatıcam gözümü açamıyorum...hala başım aqrıyor...
bu arada gerek burdan gerekse telle mesaj atan ve arama inceliqinde bulunan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim kızlar sizlerle konuşmak iyi geldi...
Allah razı olsun..
Rabbim verirse istiyoruz canım
hiçbir sakıncası yok cnm..
elekcim Allah hayırlı bir ömür nasip etsin canım nice yıllara
COK TESEKKUR ederım arzucum
Allah hayırlısıyla çamayı nasip etsin canım kolay gelsin...
hoşgeldin cnm bol iradeler
sagol canım bunu soyleyen 5. kısısın cok tesekkurlerrr
cok uzuldum canım basın sagolsun
kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok saqolun...
meleeeeekkkkk doğum günün kutlu olsun tatlım
hatıcemmm cok tesekkurler canımm
s.a kızlar...
akşam geç saatte döndük..uzun yola gidiş ve aynı gün tekrar dönüş çok yordu bizi...heryerim aqrıyor..sabah çok geç kalktık ve şimdi tekrar yatıcam gözümü açamıyorum...hala başım aqrıyor...
bu arada gerek burdan gerekse telle mesaj atan ve arama inceliqinde bulunan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim kızlar sizlerle konuşmak iyi geldi...
Allah razı olsun..
rıca ederız canım bız cok guzel arkadaslıklar kurduk burda elbettekı arıcaz sorcaz paylasıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?