neden bukadar az yiyosun ? regli dönemi vucuttaki tatlı gereksinimi artıyor bu yüzden o döneme yakın vucudunun tatlı ihtiyacını karşılayacak meyve olabilir kuru meyve olabilir bal pekmez olabilir kafi miktarlarda tüketmeni tavsiye ederim.ozaman iradene sahip olman daha kolay olur.Dün menüm yoktuda diyebilirim, sadece gün boyu salata ve yoğurt suyla geçti dışarda diyet yapmak çok zor hele bide yoğunsan.
Bugün
Sabah 3 dilim kaşar peyniri 3 dilim salam zeytin domates salatalık ve su bide ekmek
Öğlen maydanozlu haşlanmış yumurtalı salata ve soda içtim
Ara bi tane orta boy elma, tatlı değil yeşil elma ekşi
Akşamıda yoğurtla kapatmak istiyorum.
3 lt su
Arzu abla ve diğer yoldaşlarım ben aslında son şu 3-4 aydır irademe shaip olabilmeyi öğrendim ama regl dönemlerimde akşama akdar duruyorum akşam ne yesem die evde dört dönüyorum çoook zor dayanıyorum bazen kaçamak bile yapıyorum çok rahatsızım bundan ama kendime engel olamıyorum ne yapmalıyım
vucut az yemeye alışmaz beynin az yemeye alışmıştırkızlarrr sabah nekadar cok doymusumkı ogle yemegı yıyemedım halada okadar tokumkı tıka basa hemde
aksama zor yerım sanırım tek fark yedıgım ceyrek sımıttı kahvaltıya ek olarak o bıle cok geldı kızlar yaaa bunyem demekkı fazla yememeye alısmıs
neden bukadar az yiyosun ? regli dönemi vucuttaki tatlı gereksinimi artıyor bu yüzden o döneme yakın vucudunun tatlı ihtiyacını karşılayacak meyve olabilir kuru meyve olabilir bal pekmez olabilir kafi miktarlarda tüketmeni tavsiye ederim.ozaman iradene sahip olman daha kolay olur.
vucut az yemeye alışmaz beynin az yemeye alışmıştırdediğin gibi olsaydı benim hiç kilo almamam lazımdı şuan diyet psikolojisi içindesin bir hedefin var.dün sen demiştin dimi kıymalı böreği.önüne 1 tepsi kıymalı börek koysunlar başla bakalım yemeye 3-5 dilimle kalırmısın şuan iradene sahipsin beynine doyma sinyalini veriyosun kendini dinliyosun evet melek sen doksun aç değilsin yemesende olur vs. iradeni kaybettiğin an miden her yediğin şeyi alacak potansiyele sahiptir
vucudunu dinliyosun o yüzden .eskiden göbem çıktı midem fırladı diye bi düşüncen yoktu.şimdi bakıyosun bi çorba içtim sanki göbeğim fırladı ay 300 gr almışım nasıl belli bak vs diyosun :) halbuki o 60-70 kilonun 300 gr mı ne olcakAY yesımım olemı dersın ya ınan yemek soledım cıktım yemekhaneye o bana baktı ben ona bıraktım ındım ASAgıya ınan o kadar tokumkı ınsan fazladan yarım sımıt ve yarım dılım pasta ıle bole olurmu yaaahalada cok tok gıbı hıssedıyorum kendımı ama dedıgın gıbı belkıde bu fazladan yedıklerımın vıcdan azabıdır
vucudunu dinliyosun o yüzden .eskiden göbem çıktı midem fırladı diye bi düşüncen yoktu.şimdi bakıyosun bi çorba içtim sanki göbeğim fırladı ay 300 gr almışım nasıl belli bak vs diyosun :) halbuki o 60-70 kilonun 300 gr mı ne olcakaldığın 20 kiloyu farketmedinde 300 gr mımı farkediyosun bu hep kendini dinlemek ve diyet psikolojisinden kaynaklı.
nefsine hakim olmayı öğrendin ama nefs bir anlık duygu onu kaybettinmi biter gideresas sorun kilo vermek değil zaten o 3 ay -3 sene neyse bir sürede olur.önemli olan kiloyu korumaktır.sıkıntı orda başlar
okadar kısıtlama kendini canım.dedinya oda bu haftaki kaçamağın olsun.dedimya ben kaçırdığım zamanlarda bile aynı kiloyu verdim ki bunu senada diyor.sistemi oturttunuzmu arada kaçamaklar dahi olsa sorun olmuyor.vucut alıştığı gibi kilo verme hızına devam ediyor.önemli olan dengelemek.ki daha bu günün akşamı var evdede bi etkinlik olabilir hazırla kendini şimdiden.az yemeye dikkat et yersende kararını bil pişman olma.pişmanlık iştahını daha çok açar her türlü moralin bozulur.kaptanım benı cezalandır dogum gunum bıle olsa o yarım dılım frambuazlı pastayı yemıcektımmm
öyle salıyosun bir yerden sonra kendinikılo koruma konusunada dıgerlerınede sıddetle katılıyorum canım kılo korumak sanırım vermekten bın kan daha zor
1 porsiyon sebze yemeği olabilir haffi bi çorba olabilir.aksam etkınlık olmaz ıse ne yesem acaba yesım ya bugunun telafısı acısından :26::26:
1 porsiyon sebze yemeği olabilir haffi bi çorba olabilir.
veeeeeeeee dunku menummmmmm
sabah
uyanınca saat 7,00 de bır adet taze ıncır
2 dılım ıyıce kızarmıs unıo denge lıght
oeynır
zeytın
ceyrek domates
ezme
yumurta
ara
20 gr badem
ogle
yarım kase tarhana corbası
1 adet kofte
yarım kase cacık
ara
10 gr badem
aksam
4 kasık patlıcan yemegı
yarım kase cacık
3 lt su
nice nice sağlıklı mutlu ve de huzurlu yaşlara daha inşallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun cok mutlu oldum cunku ısyerımde az once dogumgunumu kutladık unutmamaları ve kutlama yapılması benı cokk ama cok mutlu ettti
kendı dogumgunum oldugu ıcın yarım dılım fambuazlı pasta yedım az once ve haftalık kacamak hakkım btmıs oldu
canım bence eşinde bişeler düşünmüştür e şimdi onu kırmakta olmaz bence kendini hazırla 1 dilimde o pastadan yersin günü öyle kapatırsın yok pasta işi olmazsa yemek yersinaksam etkınlık olmaz ıse ne yesem acaba yesım ya bugunun telafısı acısından :26::26:
canım tarhana çorbasının karbonu çok fazla aklında olsun
CANIM evet bılıyorum 18 puan ama yarısını ıctım bıde arada kabız vs olmayım dıye ıcıyorum cokk nadır ama
nice nice sağlıklı mutlu ve de huzurlu yaşlara daha inşallah
cok tesekkur ederım canımmmmmmmm
canım bence eşinde bişeler düşünmüştür e şimdi onu kırmakta olmaz bence kendini hazırla 1 dilimde o pastadan yersin günü öyle kapatırsın yok pasta işi olmazsa yemek yersin
teşekkür ederim cnmAleykumselam abla dün giremedim ben şimdi gördüm başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin
tatlım reqli zamanlarında menülerini daha dolu dolu yemeye çalış...araları atlama...kahvaltıda 2 dilim ekmeqini tüket mutlaka...ve reql zamanlarında özellikle akşam öqünlerini et aqırlıklı geçir...tatlı isteqinide 1 büyük bardak sütün içine çubuk tarçın atarak bastır..sorun kalacaqını sanmıyorum cnmDün menüm yoktuda diyebilirim, sadece gün boyu salata ve yoğurt suyla geçti dışarda diyet yapmak çok zor hele bide yoğunsan.
Bugün
Sabah 3 dilim kaşar peyniri 3 dilim salam zeytin domates salatalık ve su bide ekmek
Öğlen maydanozlu haşlanmış yumurtalı salata ve soda içtim
Ara bi tane orta boy elma, tatlı değil yeşil elma ekşi
Akşamıda yoğurtla kapatmak istiyorum.
3 lt su
Arzu abla ve diğer yoldaşlarım ben aslında son şu 3-4 aydır irademe shaip olabilmeyi öğrendim ama regl dönemlerimde akşama akdar duruyorum akşam ne yesem die evde dört dönüyorum çoook zor dayanıyorum bazen kaçamak bile yapıyorum çok rahatsızım bundan ama kendime engel olamıyorum ne yapmalıyım
kaptanım benı cezalandır dogum gunum bıle olsa o yarım dılım frambuazlı pastayı yemıcektımmm
alışınca zor oluyor ayrı kalmak bunu çok iyi bilirim cnmbir haftalik aradan sonra hepinizi öpüyorum. ya icim gitti sizlere fakat internette bir sorun oldu bu yüzden giremedim, cok canim sikildi. tam sizlerle tanistim , diyete basladim, kilo vermeyede baslamistim ki bir haftalik kopukluk arkasindan ardarda gelen misafirler ve adetim herseyi mahvetti. ama neyseki tekrar burdayim kaldigim yerden devam insallah
günaydın şebnemcim...casper gibi bir görünüp bir kayboluyorsun...dövecem bakgünaydın kızlar
Erginsena canım bende kilo vermek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum ama artık seni kendime örnek almaya karar verdim konunun ilk sayfasından beri okumaya başladım umarım altta ziyaretçi olarak sizleri rahatsız etmem
hepinize maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?