Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar günaydınnn cuma tartılmayı unuttum ben bugun de tartılmadım zaten verememişimdir

arzu yevrummmmm geliyorum bekle beniiiii

herkese güzel hafta sonlarıı

günaydın kızlarr
gerçi öqlen oldu ama hafta sonları bu saatler daha sabah sayılıyor
bugün misafirim var kızlar muazzez geliyor...ama eve adımını atmadan onun geleceqine inanmam geçmişi biraz karanlıkta bu konuda laf aramzıada ona öyle bir iksir hazırladımki içtiqi gibi 100 kilo olucak hele menüyü bir bilseniz %100 saf karbonhidratlardan oluşuyor hadefim ona bizden gidene kadar 5 kilo aldırmak he he söyelmiştim geleceqi varsa göreceqide var diye
şimdi ben çıkıyorum kızçeler biraz daha karbonlu bişeyler hazırlıyım...işim bitince gelirim

sabah pogaça yedim ama olsun daha neler yiyebilirm tahmin bile edemezsinn

bekliyomm anacımmm

istanbul istikametine gidecek yolcularımıza duyrulur.aracımız zeytinburnu istikametinde yemek ve dinlenme molası verecektir.firmamız iyi yolculuklar diler bizi seçtiğinz için teşekkür ederiz.

günaydın
dün ne yorucu bir gündü benim için akşama kadar nerdeyse hiçbişi yemedim.ilkkez tava böreği denedim arkadaşlar gelecekti.hiç sevmezmişim gibide peynirli yaptım tabi dayanamayıp tadına baktım tabi 2 parmak büyüklüğünde yağsız bir börek için fazla sayılmaz değilmi regli olacağım için doyumsuzluk hissimi hurma ve fıstık üzerindeki çalışmalarımla gidermeye çalıştım güzel bi çalışma oldu sabahda beklediğim misafirim geldi rahatım şimdi

arzu pembe rujunu bana ver unuttum ya bi baktım herşey var o yok
senin gibi bakımlı süslü bir hatun için büyük bir şok ve hayal kırıklığı olduğuna eminim ama bu bir fırsat yenisini alabilmek için hem zaten arzunun ikramlarını yerken çıkıcaktı iyi olmuş

karşıdaki kozmetik mağaza bana göz kırpıyo ama bakalım ruj bakıcam derken feribotu kaçırma ihtimalim var

bu akşam arkadaşımın oğlunun sünnetine de gideyim , yarın da reglim biter herhalde , sonra artık kesin dönüş yapayım buraya..

bekleyin beni kızlarrr..

kızlar slm akşama kuşbaşı et var. nasıl pişireyim onu ben?
ızgara yapsam kuru olmazmı çok
haşlayıp salatayla yiyebilirsin diye düşünüyorum.suyu temiz olursada yarına çorba yaparsın kendine mesela olmazmı karbon diyetinin özelliklerini sena biliyo o yüzden fikir vermekte zor.ama karbon listen var ordan etle yapabiliceğin şeylere bak.

Ablacıklarım bugün sınavım vardı pek iyi geçmedi yarın da çoook önemli 2 sınavım var. Pzt ye kadar burada olamam sonra hep sizinleyim. Kendinize iyi bakın,öpüldünüzzzz

sabah pogaça yedim ama olsun daha neler yiyebilirm tahmin bile edemezsinn

haklıymışsın canım bukadar yiyeceqini gerçekten tahmin edemezdim :26::26: ne varsa silip süpürdün
ay gördünmü bak aksilikler başladı arzuuu br porsiyon rujda hazırla tatlım
kiraz/limon karışımı kokteyl hazırladım rujdan daha iyi boyar
arzu pembe rujunu bana ver unuttum ya bi baktım herşey var o yok
ben ruj kullanmıyorum kuzuu eşarp istersen veriyim
yani yine bebiş yok yani bu ayda bebiş yapmaya üşendin şaşırmıyorum artık alıştım senin üşenmelerine bütün venüslülermi üşengeç oluyor acaba yoksa senin üşengeçliqinden günahlarınımı alıyoruz böyle düşünerek
evet canım çok haklısın hatta yerken parmaklarını yedi ojeleride çıktı
burdan arzuya sesleniyoruz evdeki eksikleri almak için lütfen alışverişe.bir pempe ruj süt ekmek gazete
onlarıda sen alıp gel malum kambersiz düqün olmaz
Ablacıklarım bugün sınavım vardı pek iyi geçmedi yarın da çoook önemli 2 sınavım var. Pzt ye kadar burada olamam sonra hep sizinleyim. Kendinize iyi bakın,öpüldünüzzzz
tatlım inşallah sınavların güzel geçer sen azimli kızsın halledersin
başlangıç:82 geçen hafta:70.0
bu hafta:67.8
giden:2.00
gelen:yok
t.giden:14
boy:1.65
beden:40
hedef:55
spor:leslıne sansone

süper canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…