üşengeçim bu konuda savunmayacağım kendimikiraz/limon karışımı kokteyl hazırladım rujdan daha iyi boyar
yani yine bebiş yokyani bu ayda bebiş yapmaya üşendin şaşırmıyorum artık alıştım senin üşenmelerine bütün venüslülermi üşengeç oluyor acaba yoksa senin üşengeçliqinden günahlarınımı alıyoruz böyle düşünerek
evet canım çok haklısınhatta yerken parmaklarını yedi ojeleride çıktı
onlarıda sen alıp gel malum kambersiz düqün olmaz
merhaba kızlarrr
muazzez gitti şükürler olsun amann anacım o ne öyleebi karış etekle gelmiş stlablez bluz neymiş akşam koçişiyle yemeqe çıkıcakmış bizim burası mahalle arası mutahasıp bir sokak bütün millet camlara döküldü bize geldiqini gören komşular tuz şeker istemek bahanesiyle bize doluştu napıcamı şaşırdım baktım olmıcak benim uzun eteklerden tekini geçiriverdim üstüne bu seferde üstü çok açık..bende klimayı sonuna kadar açtım bizim kız titremeye başladı ve kendi hırka istedi sonra bi baktım komşular işimiz var yemek yapıcaz diyerek gittiler yoksa başım belaya girecekti
neyse yemeqe geçtik sabah 3 tane poça yemiş ve feribottan inincede kocaman bir simitve hala çok açmış bütün börekleri yedi hatta oqlum aqladı bize kalmadı diye 2 şişede kokteyl içti diqer şeylerdende yedi Allahtan fazla yapmıştım yoksa muazzeze yetmicekti hatta eşim bi ara dışardanda bişeyler söyleyelimmi diye sordu (yetmicek diye) aman Allahım ne gündü ömrüm boyunca unutmucam..iyiki sabah 3 poça öqlende 1 simit yiyip gelmiş ya yemeseydi napardık :26::26: okadar yediki aqırlık çöktü üzerine ve sızıp kaldı..bi baktım uyuyor yanınada bizim ayıcıqı almış..hemen bir foto çektim...pazartesi eklicek söz verdi neyse daha sonra uykusu açılsın diye dışarı çıkardım gezmeye gittik... bu seferde dondurma alalım diye tutturdu olmaz dedim evde aqlayan pasta yedin hem koçişinlede yemeqe çıkıcaksın azcık yer kalsın dedim..suratını astı şimdi yemekteler ve ben kara kara düşünüyorum enişte bey hesabı ödeyebilecekmi? hayır tutar şimdi restorantıda kurutur bu enişteyide
birde üstüne reql oldu...enişte bey muazzeze süpriz yapıcakken asıl süprizi reql olarak muazzez yaptı enişteye
evet canım herşeyi yedi yedi YEDİİ....ben artı 5 kiloyla yollarım diyordum ama onun yedikelri karşısından 5 kilo çok komik kaldıhoşgeldin arzucum nasıl geçti muazzezle gezmleriniz....anladığım kadarıyla herşeyi silip süpürmüş...
bende mutfağa geçiriyorum..tiramisu çikolatalı kurabiye ve sütlü börek yapacağım...ama online olacağım...hafta sonu olduğu için yine sessiz buralar....
üşengeçim bu konuda savunmayacağım kendimiüşenip en kolayını planlayıp en zorunu yapmayı seçerim hep bu bunca yıl çocuk yamayıp ikiz üçüz olmasını istemem gibi bir durum
maharetli olduğunu söylemene bile gerek yok helede karşında iştahlı biride varsa ohooo silip süpürülmesinde ne olsunherhalde bugün menü yazmazsınız
arzucum vayy bacım yaa neler gelmiş başınaneyse ucuz atlatmışın ..desene gitti sizin bir aylık mutfak masrafı ...
muazzez seni düşündü ve kaçamak yapmaman için elinden geleni yaptı benceben menü yazamıcam çünkü muazzezden bana sıra gelmedi aç kaldımmalesef yazacak bir menüm yok
muazzez seni düşündü ve kaçamak yapmaman için elinden geleni yaptı bence
çok heyecanlıyım yarın arkadaşımızın nikah töreni var.benimde sahne korkum bakalım ne yapacam :18::18: sesim titrerse ne dicemi unutursam :18::18: yarın erken kalkarım kesin stresli olduğum için artık yemek yermiyim bilmem nikaha kadar.zaten dün gece regli oldum ama bir türlü kan gelmedi haa dedim arzu dua etti hamileyimsonra akşama doğru gelmeye başladı.zaman geçtikçe düzenimde tuhaflaşıyor sesimin titremesinden vazgeçtimde sancım olmaz inşallah regli dönemi iştah patlaması yaşamadım gibi bişi akşamki hurma ve fıstıkları saymazsam ama oda gün boyu doğru düzgün bişi yemediğimden bugün zaten bir felaket sabah 10-11 arası yedim bi ara dışarı çıktım falan iştahım kapandı akşam 7 oldu yiyesim yok.sırf yemek için bişiler atıştırdım.ki az yediğimi bedenim her yerimi sarmış alerjimle bas bas bağırıyor bu nebiçim bişidir az yemeye isyankar vucudum
gelin hanımın şahidi olcamhayır canım kendini düşünüyor o
sesin titrese nolucak şarkımı söyleyecen yosa nikahımı kıyacan
gelin hanımın şahidi olcamben bilmem beyim bilir mi desem
ya aslında ben çok şansızımdır böyle şeyler kura çelişleri talih oyunları falansadece ''evet'' diceksin yeşimcim...tek kelime sesin titrese nolur titremese nolur...o deqilde kafama takılan neden nikah şahidi olarak venüslü birini seçtiler...dünyada şahitmi kalmadı
çıtırım benimm....işte bu sözler dahada gaz veriyor insana..birde bana çok kilo almışsınn ıyyy desede biraz daha gaza gelsem...yarın sezon açılıyor bende diyetime çok daha rahat devam edicem inşallah...günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün akşam sünnette uzun süredir göremediğim birçok eski arkadaşlarımı vs gördüm , beni tanıyamadılar , gebelik sonrası kiloluyken tanıştığım bir kadın adımı sordu o derece , çok zayıflamışsın değişmişsin dediler . pek mutlu oldum -ki bu kilo almış halim sonuçta diye ama tabii böyle demedim
neyse yarın itibariyle regl bitince spora geri dönüş sağlıklı yaşam huzur beni bekleyin anacım geliyoruuuuum
hepinize hayırlı pazarlar
2 gündür çok yoğunum giremiyorum bugünde toplanma zamanı yani kurs bitti şükür evime dönüyorum sık sık ordan görüşürüz artık kendize dikkat edin by
günaydın arkadaşlar nasılsınız ...arzucum alışveriş için erken değil mi ben okuldan liste verilince toptan yapıyorum alışverişi ...
arzucum senin küçüğü benim büyüğüyle yaşıt galiba birşey soracağım tam anlamıyla okul masrafı istanbul da ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?