sağol canım bizim o kadar çok gömleğimiz var ki ..bizim oğlan gömlek giymeye üşeniyor..kravat bağlamak zormuşneyse ki okuldan switt veriyorlar 20 lira onu kullanıyor kaliteli birşey yıka ütüle giy..kravat derdi yok ..kravata gelince 10 lira vermiştik ve dışarda satılmıyor okuldan almak zorundasın.....pantolonlara gelince 25 -30 arası ...sadece kıyafetlerine 300 lira ayırdık çanta dahil bakalım napacağız...çocuk 2 olunca az mı çok mu anlamadım ama bir yolunu bulup ayarlayacağım...
oqlumun fenerbahçe linaslı ürünü torba çantası vardı onu bulamıyorum her yere baktım yok..yeniden alıcaz...kızımın çok fazla ihtiyacı yok 2 gömlek aldım sadece...küçük küçük almaya başladık ama ben bu alışverişleri yapmaktan pek hoşlanmıyorum...sıkıcı geliyor...hele defter kaplaması ölümm......
zeyneppp
efnan akşam kursa gidiyor gelmediniz ya alacaqınız olsun
Hanimlar iyi aksamlar az once eve geldik. burdada turkiyenin festivali gibi birsey kuruldu. bildigin
iz lunapark yani havalarda ucustuk kizimla cok eglenceliydi. yalniz oglumla esim seyretmekle yetindi. bizim evin korkaklari onlar. yalniz feci boynum tutulmus.
Galiba kimse yok sabah girmeye calisirim. bizim burdada okullar acildiya cocuklar okuldayken laptop bana kalir. daha rahat gir
erim nete iyi geceler.
günaydın cnmGunaydin hanimlar nasilsiniz gnaliba daha kimse yok. ben cocuklari yolladim. Su an kahvaltimi yapiOrum. klasik kahvalti peynir_yumurta zeytin ve domates.haaa bu arada kilom89.5 arkadaslar. toplam 2kilo gitmis. zaten oda ilk 3gun icinde gitmisti.sonrasindada adet oldugum icinn kacamaklarim oldu nutella kasiklamak gibi.bugun tekrardan devam edecegim.kahvaltim belli oglen kofte ve ayran aksami bilmiyorum sizden kopya cekerim belki.
günaydın kuzular,
daha kahvaltı edemedimm kaç kg oldum hala tartılamadım meraktayım
günaydın çıtırlar yenş haftamız bol eksili olur inşallahhh
ben Allahın izniyle sezonu tam anlamıyla bugün açmış bulunmaktayım... kızımla oqlum dün akşam yurtlarına gittiler...artık tek başımayım...diyetime tam anlamıyla başlıyorum...ve acelem yok...69ları görene kadar sıkı yapıcam sonrasında biraz daha rahat devam edicem...yürüyüşlerimede artık başlamak istiyorum....hayırlısı bakalım
ablacım ben de bugün başlıyorum hayırlısı inşallah, Allah yardımcımız olsun,sağlıklı ve incecik olalım inşallah.. Amin..
Arzucum sizide kiskaniyorum haaa ne guzel arkadaslarinizla gorusme imkaniniz var ve gorusuyorsunuz. turkiyede yasamanin kiymetini bilin. bu arada saka yaptin degilmi muazzezdi galiba o kadar yemis olamaz. fotoda oyle gozukmuyo kendisi cok guzel
Bende gecen haftayi saymiOrum bugun yeni bastan insallah pesindeyim. senin menulerini takip edecegim canim. nutellayi sadece adet oldugumda yiyordum baska zaman hic aklima gelmezdi ama duymamistim oyle oldugunu daha yemem tsk.
yazın daha rahat kilo verilir gibi görünsede tatiller ramazan bayram derken ipin ucu kaçıyor...sezon açıldıqı için çok mutluyum... eski düzenime bugün itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım...
bu arada bugün pazara gidicem ve turşuluk malzeme alıcam...deqişik turşu yapan arkadaşlar varmı kopy çekelim..ama bnm turşularımda çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?