Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

oqlumun fenerbahçe linaslı ürünü torba çantası vardı onu bulamıyorum her yere baktım yok..yeniden alıcaz...kızımın çok fazla ihtiyacı yok 2 gömlek aldım sadece...küçük küçük almaya başladık ama ben bu alışverişleri yapmaktan pek hoşlanmıyorum...sıkıcı geliyor...hele defter kaplaması ölümm......

ayy arzucum bana defter deme her sene ben kalıplıyorum şimdi 2 tane oldular tozutuyorum....geçen sene belim tutulmuştu

Hanimlar iyi aksamlar az once eve geldik. burdada turkiyenin festivali gibi birsey kuruldu. bildigin
iz lunapark yani havalarda ucustuk kizimla cok eglenceliydi. yalniz oglumla esim seyretmekle yetindi. bizim evin korkaklari onlar. yalniz feci boynum tutulmus.

Galiba kimse yok sabah girmeye calisirim. bizim burdada okullar acildiya cocuklar okuldayken laptop bana kalir. daha rahat gir
erim nete iyi geceler.

Galiba kimse yok sabah girmeye calisirim. bizim burdada okullar acildiya cocuklar okuldayken laptop bana kalir. daha rahat gir
erim nete iyi geceler.

çok güzel eqlenmişsiniz cnm evinede döndün hoşgeldin boyunun içinde çok geçmiş olsun cnm.. bende yatıcam birazdan iyigeceler tatlım

Gunaydin hanimlar nasilsiniz gnaliba daha kimse yok. ben cocuklari yolladim. Su an kahvaltimi yapiOrum. klasik kahvalti peynir_yumurta zeytin ve domates.haaa bu arada kilom89.5 arkadaslar. toplam 2kilo gitmis. zaten oda ilk 3gun icinde gitmisti.sonrasindada adet oldugum icinn kacamaklarim oldu nutella kasiklamak gibi.bugun tekrardan devam edecegim.kahvaltim belli oglen kofte ve ayran aksami bilmiyorum sizden kopya cekerim belki.

günaydın çıtırlar yenş haftamız bol eksili olur inşallahhh
ben Allahın izniyle sezonu tam anlamıyla bugün açmış bulunmaktayım... kızımla oqlum dün akşam yurtlarına gittiler...artık tek başımayım...diyetime tam anlamıyla başlıyorum...ve acelem yok...69ları görene kadar sıkı yapıcam sonrasında biraz daha rahat devam edicem...yürüyüşlerimede artık başlamak istiyorum....hayırlısı bakalım

günaydın cnm
nutelleda d. yaqı tesbit edildi tvde deşifre oldu at onu çöpe yeme cnm
günaydın kuzular,

daha kahvaltı edemedimm kaç kg oldum hala tartılamadım meraktayım

günaydın şebnemcim
bende bu sabah tartıldım 4 gündür full yiyorum tabi gördüüqm rakam hiç güzel deqil ama şimdiden sonra inşallah çok güzel olucak

ablacım ben de bugün başlıyorum hayırlısı inşallah, Allah yardımcımız olsun,sağlıklı ve incecik olalım inşallah.. Amin..

Arzucum sizide kiskaniyorum haaa ne guzel arkadaslarinizla gorusme imkaniniz var ve gorusuyorsunuz. turkiyede yasamanin kiymetini bilin. bu arada saka yaptin degilmi muazzezdi galiba o kadar yemis olamaz. fotoda oyle gozukmuyo kendisi cok guzel

ablacım ben de bugün başlıyorum hayırlısı inşallah, Allah yardımcımız olsun,sağlıklı ve incecik olalım inşallah.. Amin..

yazın daha rahat kilo verilir gibi görünsede tatiller ramazan bayram derken ipin ucu kaçıyor...sezon açıldıqı için çok mutluyum... eski düzenime bugün itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım...
bu arada bugün pazara gidicem ve turşuluk malzeme alıcam...deqişik turşu yapan arkadaşlar varmı kopy çekelim..ama bnm turşularımda çok güzel olur

Bende gecen haftayi saymiOrum bugun yeni bastan insallah pesindeyim. senin menulerini takip edecegim canim. nutellayi sadece adet oldugumda yiyordum baska zaman hic aklima gelmezdi ama duymamistim oyle oldugunu daha yemem tsk.

Bende gecen haftayi saymiOrum bugun yeni bastan insallah pesindeyim. senin menulerini takip edecegim canim. nutellayi sadece adet oldugumda yiyordum baska zaman hic aklima gelmezdi ama duymamistim oyle oldugunu daha yemem tsk.

canım tabiki menüleri dikkate al ama bnm kadar az yeme...bnm çook fazla kilo var çok kilo aldım... çok çok az yiyebilirim...sen 3 ana 2 ara öqün yapmaya çalış..ve suyunu bol iç

günaydın hatunlar yorucu güzel bi hafta sonu ve gene iş uffffff arzu azbile yazmışın kızım yuh yeni okuyanlar ciddi sancak

çok güzeldi cnm yemekler eline sağlık efnaında eline sağlık

resimleri akşam eklerim cnm regl olsamda bizi biliyosun engel değil bi çok şey var yapcak

kızlar oğluşumu anaokuluna bıraktım sabah çok heycanlıydı çok mutluydu ilk hafta yarım gün gitcekler

arzu alışveriş merkezinde gördüğümüz kozalak turşudan yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…