kızım yemedinmi hepsini ne kem küm yapıyosungünaydın hatunlaryorucu güzel bi hafta sonu ve gene iş uffffff arzu azbile yazmışın kızım yuh yeni okuyanlar ciddi sancak
çok güzeldi cnm yemekler eline sağlık efnaında eline sağlık
resimleri akşam eklerim cnmregl olsamda bizi biliyosun engel değil bi çok şey var yapcak
kızlar oğluşumu anaokuluna bıraktım sabah çok heycanlıydı çok mutluydu ilk hafta yarım gün gitcekler
arzu alışveriş merkezinde gördüğümüz kozalak turşudan yapsana
kızım yemedinmi hepsini ne kem küm yapıyosunkaç kilo almışsın tartıldınmı
evet siz reql meql dinlemezsiniz korkulur sizden
barkına başarılarrrrrr
yapıp sana yollucam kozalak turşusunu canım nasılsa onu yersin sen
sizden sonra neler yedim daha yemek faslı sonra kumpir kokoreç cips ooooo jelibonlar tatlılar
Bendede kilo fazlada boydan kurtariOrum zaten ama enazindan bir 80 olsam yeter 75 kilodayken manken gibi oluyorum. boy kaldiriyor.
oqlumun fenerbahçe linaslı ürünü torba çantası vardı onu bulamıyorum her yere baktım yok..yeniden alıcaz...kızımın çok fazla ihtiyacı yok 2 gömlek aldım sadece...küçük küçük almaya başladık ama ben bu alışverişleri yapmaktan pek hoşlanmıyorum...sıkıcı geliyor...hele defter kaplaması ölümm......
ayy arzucum bana defter deme her sene ben kalıplıyorum şimdi 2 tane oldular tozutuyorum....geçen sene belim tutulmuştu
tartıdan tartıya muhakkak farkeder ama önemli olan senin kendindeki değişimi farkedebilmen.yoksa sayılar teferruat.evetttt çok şükür evimdeyimmmmm
ama bugün keşke gelmesemiydim acaba dedim yaniii
eşim eeeee 3 ay sonra eşim kahvaltı hazırlar artık demesinmi e haklı tabi sabahın köründe kalktık hazırladık ama ayakta zor durdum tabi
3 ay alışmışım 10a 11 e kadar yatmalara hazır kahvaltılara konmaya bu zor geldi tabi
neyse eşim gidince vurdum yattım tabi
ve kalktığım zaman asıl gerçeğin sadece kahvaltı olmadığını gördüm
herherde çamaşırlar yerde 1 karış toz
yerleştirilecek okadar eşya banyoda birikmiş kirliler ve ben iflaslardayım galiba şuan moladayım
kızlarıda komşuya sattım inşallah akşama yetiştirebilirim
bu arada tartımda fazla çıktım acaba tartıların değişikliğimidir ki yaa çok üzüldüm sabah sabah
yanlış bile olsa 1 eksik 1 fazladırevet az önce eczanede tartıldım 58 kiloyum , reglin bitmesi yüzünden mi anlayamadım az mı tarttı acaba ama hassas tartıydı eczane sonuçta bilemedim ki..
bugün spora da başlayalım bakalım .. walk walk walk..
yanlış bile olsa 1 eksik 1 fazladıryani korkacak bir durum yok
tencere kapaksınız siz zaten hiç şaşırmadımgünaydın
öğlen oldu ama ancak fırsat oldu pc başına geçmeye.dün süslendim püslendim nikaha gittim.gelinden sonra en süslü hatun bendim :26: biri gelinin arkadaşı olup olmadığımı sorduktan sonra evlimisiniz diye sordularstresli ama eğlenceli bir nikah töreni oldu.stres yaptığım gibi miktofon uzatmadı .yanımdaki şahit partnerimle sekronize kafamızı sallayıp evet demişiz çok heyecanlıydık ama sanki bizim nikahımız kıyılacak ter boşaldı üzerimizden gün boyu bişi yemedim akşam 6 dan sonra bir açıldım pir açıldım muazzezi aratmayacak bir performans sergiledim bugün yemesemde olur yani şuan o durumdayım
canım onların içinde galeta unu var ve daha birçok şey...bende müsait bir zamanında mesela hafta sonu fazlaca köfte hazırlayıp derin dondurucuya at...ihtiyacın kadarını hafta arası çıkarıp kullanırsın...Arzu ablacığım ben iş yerindeki öğlen yemeklerini yemıyorum artık evden getireceğim. Köfte falan kendim yapamıyorum yani uğrasacak vaktim olmuyor işten gelınce hemen derse oturuyorum. Marketlerdeki hazır köftelerden alsam olur mu?
ya benim kızım busene 2. sınıf diyemi ben bukadar hoşnutumben bayılıyorum okul alışverişidir defter kitap kalem üffff sormayın gitsin yani acaba yani sizin gibi yıllar ilerleyince bende mi buıkacam bu işlerden acaba:)
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek
1 domates
1 yumurta
ara: yarım elma
öğle: 4 köfte
ton balıklı salata
ara:yoğurt
akşam: çorba
salata
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?