Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızım yemedinmi hepsini ne kem küm yapıyosun kaç kilo almışsın tartıldınmı
evet siz reql meql dinlemezsiniz korkulur sizden
barkına başarılarrrrrr
arzu alışveriş merkezinde gördüğümüz kozalak turşudan yapsana

yapıp sana yollucam kozalak turşusunu canım nasılsa onu yersin sen

Son düzenleme:

sizden sonra neler yedim daha yemek faslı sonra kumpir kokoreç cips ooooo jelibonlar tatlılar

günaydın
öğlen oldu ama ancak fırsat oldu pc başına geçmeye.dün süslendim püslendim nikaha gittim.gelinden sonra en süslü hatun bendim :26: biri gelinin arkadaşı olup olmadığımı sorduktan sonra evlimisiniz diye sordular stresli ama eğlenceli bir nikah töreni oldu.stres yaptığım gibi miktofon uzatmadı .yanımdaki şahit partnerimle sekronize kafamızı sallayıp evet demişiz çok heyecanlıydık ama sanki bizim nikahımız kıyılacak ter boşaldı üzerimizden gün boyu bişi yemedim akşam 6 dan sonra bir açıldım pir açıldım muazzezi aratmayacak bir performans sergiledim bugün yemesemde olur yani şuan o durumdayım

kalori takibine göre diyet yapıyorum belli ölçülerde yemeye çalışıyorum.dünkü kaçamaklarımı diyet listeme eklediğimde günlük ihtiyacımı geçmediğimi gördüm sevindim hemde regli olduğum içinde daha hızlı metabolizmam bişekilde yakar diye kendimi avutuyorum artık ilk hedefimiz bayrama formda ulaşmak

Son düzenleme:
Arzu ablacığım ben iş yerindeki öğlen yemeklerini yemıyorum artık evden getireceğim. Köfte falan kendim yapamıyorum yani uğrasacak vaktim olmuyor işten gelınce hemen derse oturuyorum. Marketlerdeki hazır köftelerden alsam olur mu?

ayy arzucum bana defter deme her sene ben kalıplıyorum şimdi 2 tane oldular tozutuyorum....geçen sene belim tutulmuştu

ya benim kızım busene 2. sınıf diyemi ben bukadar hoşnutum ben bayılıyorum okul alışverişidir defter kitap kalem üffff sormayın gitsin yani acaba yani sizin gibi yıllar ilerleyince bende mi buıkacam bu işlerden acaba:)

evetttt çok şükür evimdeyimmmmm
ama bugün keşke gelmesemiydim acaba dedim yaniii
eşim eeeee 3 ay sonra eşim kahvaltı hazırlar artık demesinmi e haklı tabi sabahın köründe kalktık hazırladık ama ayakta zor durdum tabi
3 ay alışmışım 10a 11 e kadar yatmalara hazır kahvaltılara konmaya bu zor geldi tabi
neyse eşim gidince vurdum yattım tabi
ve kalktığım zaman asıl gerçeğin sadece kahvaltı olmadığını gördüm
herherde çamaşırlar yerde 1 karış toz
yerleştirilecek okadar eşya banyoda birikmiş kirliler ve ben iflaslardayım galiba şuan moladayım
kızlarıda komşuya sattım inşallah akşama yetiştirebilirim

bu arada tartımda fazla çıktım acaba tartıların değişikliğimidir ki yaa çok üzüldüm sabah sabah

tartıdan tartıya muhakkak farkeder ama önemli olan senin kendindeki değişimi farkedebilmen.yoksa sayılar teferruat.

evet az önce eczanede tartıldım 58 kiloyum , reglin bitmesi yüzünden mi anlayamadım az mı tarttı acaba ama hassas tartıydı eczane sonuçta bilemedim ki..

bugün spora da başlayalım bakalım .. walk walk walk..

yanlış bile olsa 1 eksik 1 fazladır yani korkacak bir durum yok

tencere kapaksınız siz zaten hiç şaşırmadım
canım onların içinde galeta unu var ve daha birçok şey...bende müsait bir zamanında mesela hafta sonu fazlaca köfte hazırlayıp derin dondurucuya at...ihtiyacın kadarını hafta arası çıkarıp kullanırsın...

kızım lise 3 oqlum 8e gidiyor...gerçekten bıktım...ilk başlarda bende eqleniyordum ama sonra amannn diyorsun...

iyiakşamlar hatunlarrr
dikkatimi çekti melek bugün hiç uqramamış :26::26: neoldu acaba? daha erken girip gelmediqini görseydim tel açardım şimdi bu saatte rahatsızlık vermek istemem...işe gelmedi büyük ihtimalle...gelse mutlaka girerdi...hasta falanmı acaba??

bugün 3 kilo yaqlı haşlama acı biber
3 kilo yaqlı haşlama köy biberi
2 kilo top biber turşusu yaptım..
3 kiloda patlıcan ve kırmızı biber közlemesi yaptım...
şimdiden aqzımın suları akıyor
haftayada karışık (poşet) turşu yapıcam harika yapıyorum çok güzel oluyor

Son düzenleme:
Evet yaa sıkıldım bende kitap kalıpla defter kalıpla ...ödevini yaptır kitap okuttur test çözdür..bir bakmışın eşinle vakit geçiremiyorsun..bazen eşim diyor ki bende mi okula başlasam...

erkekler işten çalışıp geliyorlar mesaileri bitiyor bizi niye hiç bitmiyor...hep iş hep iş...saat 9 olmuş hala evde dönüyorum iş kalmasın diye

menüm kızlar;

kahvaltı
1 domates
biraz paynir
bitki çayı

ara
3 günkurusu

öqlen
ızgara köfte
yarım domates
yarım salatalık

ara

akşam
ızgara balık
salata

3 litre su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…