Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Mlkfth canim yazini simdi okudum. benim boyum 175 kilom 89;5 yalniz tek sansim kilom cok orantili verince heryerden veriyorum. yani bi 5 kilo versem hemen farkediliyo. su kilomla bile giydigim yakisiYOmus kilomu kaldiriyomusum diyo arkadaslarim. buarada senin kilon kac. boylarimiz aynida.

cnm bende aynı sen gıbı çok kotu durmuyorum heryerımden bır alıp bır verıorum. suan 99 kıloyum cnm

arzuucummmmmm canımmm burdayım hıyayem uzun bırazdan uzun uzun anlatıcemmm

günaydın kızçeler,

dün acayip yorgundum halim kalmadı spor yapmaya bugün azimle başlayacağım inşallah..

siz neler yapıyorsunuz?

günaydın kısçelerrrr günümüz aydın olsun inşallahhhh
dün diyet sezonunu Allahın izniyle tam anlamıyla açmıştım kızlar...4 günlük full kaçamaklardan sonra dün sabah 83.8olmuşum... ve dünden beri 1.5 kilo gitmiş 82.2 yeni kilom...cumaya kadar 79ları göremesemde önümüzdeki hafta 7 li rakamlarda olurum..ve gerisi gelicek zaten...sporada başlayınca süper olucak...
zayıflık sultanlıktır kızlarrrr

arzuucummmmmm canımmm burdayım hıyayem uzun bırazdan uzun uzun anlatıcemmm

melekcim nerelerdesin sen hemen anlat bakalım çok merak ettim seni

guanydınnnn guzel topıgımızın cıtır ve guzel kızlarııııııııııı sızlerı cokkk ozledımmmmm 3 gundur yokum ama sankı 1 aydır yokmuscasına özledımmmmmmmmmmm

kızcelerım bılıyorsunuz yıllık ıznımı cumartesılerı 7 cumartesı gelmeyerek kullanıyorum cumartesı ızınlıydım yanı ve cokk yogun bır gun gecırdım cuma gunu dogum gunumdu en yakın 2 arkadasımla o gun plan yapamamıstık cumartesı yaptık tabı ılk once bırıncı arkadasımla bulustuk sabah kahvaltısına gıttık sohbet ettık hasret gıderdık ordan cıktık bana hedıye bakmaya canım arkadasım bana cokkk guzel bır canta aldı bayıldımmmm sonra özsute gırdık :18::18::18: tabı ozel bır gun dıyetteyım demek ayıp olacagı ıcın orda yarım dılım pasta ıle kutlama yaptık ve ogleden sonra ayrıldık sonra dıger arkadasımla bulustum oda bana suprız dogumgunu planlamamısmı dedım sımdı yandım oda tuttu kolumdan ozsute goturdu neyse sesımı cıkaramadım tabıkı ordada yarım dılım chescake yedım aksam ustu oldu eve geldım evde de ne var tahmın edın canım ablam esım dun gece bısı yapmadı suprız partı vs dıye bana dogumgunu partısı hazrlamıs dedım kızım melek sımdı yandın ıste dedım:44::44::44::44: neyse o gecede 4-5 tane mercımek koftesı yedım veeeeeeeeeee pazar sabahı normal olarak +400 gr ıle uynadımmmmmm...

veee pazar gunu kuzenımn dugunu ıcın denızlıye koye gıttım harıka bı ıkı gun gecırdım koy ınsanı havası ortamı bambaska cokk guzel agırlandık gezdık tozdum ve dun aksam 20,30 da ızmıre geldımmm bu sabah tartı ne eksı ne artı gostedı allaha sukurkı koye gıttıgım kıloda gerı geldımmm

bıraz uzun oldu ama paylasmak ıstedımmmmmmmm

tatlım çok dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin canım tekrar doqum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu yıllar göstersin sana.. hasta falan oldun sandım tatlı koşuşturmalarmış şükürler olsun...özledik bu arada seni..insanın gözü alışıyor kalbi özlüyor cnm

BENDE sızlerı cokk cok ozledım canımm guzel bı 3 gun gecırdım bu aralar ıyı geldı canım +400 olmasa dahada ıyı olcaktı ama bunada sukur daha fazlada olabılırdı

+400 un ardından bugunku kahvaltım

sabah
haslanmıs yumurta
peynır
5 zeytın

ekmek ve domates yemedım bır ıkı gun toparlanmak ıcın

Hoşgeldin Melek abla,herkese günaydıın.Artık tüm öğünlerimi tek tek tek yazacağım Arzu abla.

Sabah:

yarım domates
biraz peynir
1 dilim tahıllı ekmek
3 dilim salata

günaydın kızlarrrrr

oğluşu okula bıraktım çok eğlenceli onu bu kadar mutlu görmek bi anne için en güzel duygu olsa gerek dün kardeşimle annemle güzel bi öğle arası yaptık yemek sohbet akşamda sosyete pazarı gezdik eve geliince yeni bi kitaba başladım biraz onu okudum ve hoopp uyku zamanı

bizim patron aşıkmı bu ara işleri saldı iyice hadi bakalım hayra çıksın

melekcim oh ne güzel bir haftasonu geçirmişssin nice güzel yaşlaraa

şebnemcim 58 kilo ne güzel duruyor öyle çizelgede

ablacım dün eczanede de 58 çıktım birazdan yine başka eczaneye gidicem oğlana ilaç almaya, orada da tartılayım bakalım doğru mu dünküyle..dün yeni fotolarımı yükledim instagrama , zayıf görünüyorum ama sıkılaşmak için spor yapmam şart.. saldım mı gider çünkü..

sena abla senin nasıl gidiyor diyet?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…