Mlkfth canim yazini simdi okudum. benim boyum 175 kilom 89;5 yalniz tek sansim kilom cok orantili verince heryerden veriyorum. yani bi 5 kilo versem hemen farkediliyo. su kilomla bile giydigim yakisiYOmus kilomu kaldiriyomusum diyo arkadaslarim. buarada senin kilon kac. boylarimiz aynida.
meleeeeeeeeeek nerdesın facede de yoktun bugun?
Sende diyete yenimi basladin benim gibi. hangi diyeti uyguluyorsun.birde yasin kac canim ben burda yeniyimya herkesi taniyamiyorum daha
Ne guzel iki melegin arasindayim dilek tutayim bari artik ne tutacagimi tahmin edersiniz
cnım ben bayramın 1 günü yani 19 ağustosta başladım.
diyetisyenimi ve arzuyu dinliyorum ben. karıştırıyorum ikisin yani
yaşım 30
Kac kilo verdin nerdeyse 3hafta olmus sporda yaptinmi
iyiakşamlar hatunlarrr
dikkatimi çekti melek bugün hiç uqramamış :26::26: neoldu acaba? daha erken girip gelmediqini görseydim tel açardım şimdi bu saatte rahatsızlık vermek istemem...işe gelmedi büyük ihtimalle...gelse mutlaka girerdi...hasta falanmı acaba??
bugün 3 kilo yaqlı haşlama acı biber
3 kilo yaqlı haşlama köy biberi
2 kilo top biber turşusu yaptım..
3 kiloda patlıcan ve kırmızı biber közlemesi yaptım...
şimdiden aqzımın suları akıyor
haftayada karışık (poşet) turşu yapıcam harika yapıyorum çok güzel oluyor
arzuucummmmmm canımmm burdayım hıyayem uzun bırazdan uzun uzun anlatıcemmm
günaydın kızçeler,
dün acayip yorgundum halim kalmadı spor yapmayabugün azimle başlayacağım inşallah..
siz neler yapıyorsunuz?
guanydınnnn guzel topıgımızın cıtır ve guzel kızlarııııııııııı sızlerı cokkk ozledımmmmm 3 gundur yokum ama sankı 1 aydır yokmuscasına özledımmmmmmmmmmm
kızcelerım bılıyorsunuz yıllık ıznımı cumartesılerı 7 cumartesı gelmeyerek kullanıyorum cumartesı ızınlıydım yanı ve cokk yogun bır gun gecırdım cuma gunu dogum gunumdu en yakın 2 arkadasımla o gun plan yapamamıstık cumartesı yaptık tabıılk once bırıncı arkadasımla bulustuk sabah kahvaltısına gıttık sohbet ettık hasret gıderdık ordan cıktık bana hedıye bakmaya canım arkadasım bana cokkk guzel bır canta aldı bayıldımmmm sonra özsute gırdık :18::18::18: tabı ozel bır gun dıyetteyım demek ayıp olacagı ıcın orda yarım dılım pasta ıle kutlama yaptık ve ogleden sonra ayrıldık sonra dıger arkadasımla bulustum oda bana suprız dogumgunu planlamamısmı dedım sımdı yandım oda tuttu kolumdan ozsute goturdu neyse sesımı cıkaramadım tabıkı ordada yarım dılım chescake yedım aksam ustu oldu eve geldım evde de ne var tahmın edın canım ablam esım dun gece bısı yapmadı suprız partı vs dıye bana dogumgunu partısı hazrlamıs dedım kızım melek sımdı yandın ıste dedım:44::44::44::44: neyse o gecede 4-5 tane mercımek koftesı yedım veeeeeeeeeee pazar sabahı normal olarak +400 gr ıle uynadımmmmmm...
veee pazar gunu kuzenımn dugunu ıcın denızlıye koye gıttım harıka bı ıkı gun gecırdım koy ınsanı havası ortamı bambaska cokk guzel agırlandık gezdık tozdum ve dun aksam 20,30 da ızmıre geldımmm bu sabah tartı ne eksı ne artı gostedı allaha sukurkı koye gıttıgım kıloda gerı geldımmm
bıraz uzun oldu ama paylasmak ıstedımmmmmmmm
tatlım çok dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin canım tekrar doqum günün kutlu olsunRabbim hayırlı uzun saqlıklı ve mutlu yıllar göstersin sana.. hasta falan oldun sandım tatlı koşuşturmalarmış şükürler olsun...özledik bu arada seni..insanın gözü alışıyor kalbi özlüyor cnm
şebnemcim 58 kilo ne güzel duruyor öyle çizelgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?