Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

melek kutlamış mıydım hatırlayamadım canım nice mutlu yıllara , benim de doğum günüm yaklaştı sen başaksın ben teraziii :)

sen bu işi çözdün cnm
Hoşgeldin Melek abla,herkese günaydıın.Artık tüm öğünlerimi tek tek tek yazacağım Arzu abla.

Sabah:

yarım domates
biraz peynir
1 dilim tahıllı ekmek
3 dilim salata
gayet güzle cnm
canım hani dün akşam resimler yüklücektin?

tam anlamıyla dün başladım canım ev bana kalınca herşey düzgün gidiyor...1.5 kilo gitmiş ilk günden

Son düzenleme:

Tebrikederim arzu neguzel kilo vermissin. dun bende baslamlstim sabah ve oglen superdi ama aksam gume gitti. arkadaslarla piknige gittik mubarek herkes karbon yuklu seyler yapmis tabi kendimi frenledim ama azcik ucundan kacti yani.yesen bi turlu yemesen herkes soruyo napcaz bilmiyorum.

ayda 1-2 defa bu tür kaçamaklar olabilir ölçülü tabii....ama fazlası olursa ozaman kilo veremeyiz....ben çok fazla kilo aldım evde kaçamak yapmam artık kolay kolay...bir yere gidersem ancak öyle kaçar...oda ölçülü ve dengeleyerek...

altta 7 üye görünüyor ama yazan yok

arzucum evet sanırım cozdum ve su koca 3 gunu +400 le atlatms olmakta buyuk sans sanırım

ogle ve aksam menu fıkrı verırmısın bana canım sole ennnn sıkısından olsun bana ceza olarak ole pastaları yemek neymıs goreyım

bu arada dogumgunu olan kısı ben olmamıs olsaydım şayet kımse bana o pastaları yedıremezdı cunku dıyetım suresınce bı suru dogumgunune katıldm tadına dahı bakmadım pasta ve sekerlı bıseylerın ama bu sefer benım oldugu ıcın mecbur kaldımm

Ablaaa ne kadar hızlı ve güzel kilo veriyorsun yaaa benim aralık başında abimin düğünü var incecik olmam lazım. biraz daha azaltayım mı öğünlerimi?

öqünün birinde ızgara diqerinde çorba iç canım
Ablaaa ne kadar hızlı ve güzel kilo veriyorsun yaaa benim aralık başında abimin düğünü var incecik olmam lazım. biraz daha azaltayım mı öğünlerimi?

tatlım sadece uyarılarımı dikkate al olurmu?
çok hızlı kilo verirsek vücut savunmaya geçer ve kilo vermemiz sekteye uqrar...dedikelrimi uygula yeter cnm

bugünkü menümü belirledim kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 küçük salatalık
ızgara sucuk

ara
1 incir

öqlen
sandalda tavuk
domates

ara
süt

akşam
kıymalı tarhana çorbası..

3 litre su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…