Hoşgeldin Melek abla,herkese günaydıın.Artık tüm öğünlerimi tek tek tek yazacağım Arzu abla.
Sabah:
yarım domates
biraz peynir
1 dilim tahıllı ekmek
3 dilim salata[/QUOT
hosbuldum canım gunaydınnn
günaydın kızlarrrrr
oğluşu okula bıraktım çok eğlenceli onu bu kadar mutlu görmek bi anne için en güzel duygu olsa gerek dün kardeşimle annemle güzel bi öğle arası yaptık yemek sohbet akşamda sosyete pazarı gezdik eve geliince yeni bi kitaba başladım biraz onu okudum ve hoopp uyku zamanı
bizim patron aşıkmı bu ara işleri saldı iyice hadi bakalım hayra çıksın
melekcim oh ne güzel bir haftasonu geçirmişssin nice güzel yaşlaraa
sagol muazzezcım harıka bır hafta sonuydu
melek kutlamış mıydım hatırlayamadım canım nice mutlu yıllara , benim de doğum günüm yaklaştı sen başaksın ben teraziii :)
cok sagol sebnemcım evet ben basak :)
sen bu işi çözdün cnmBENDE sızlerı cokk cok ozledım canımm guzel bı 3 gun gecırdım bu aralar ıyı geldı canım +400 olmasa dahada ıyı olcaktı ama bunada sukur daha fazlada olabılırdı
+400 un ardından bugunku kahvaltım
sabah
haslanmıs yumurta
peynır
5 zeytın
ekmek ve domates yemedım bır ıkı gun toparlanmak ıcın
gayet güzle cnmHoşgeldin Melek abla,herkese günaydıın.Artık tüm öğünlerimi tek tek tek yazacağım Arzu abla.
Sabah:
yarım domates
biraz peynir
1 dilim tahıllı ekmek
3 dilim salata
canım hani dün akşam resimler yüklücektin?günaydın kızlarrrrr
oğluşu okula bıraktım çok eğlenceli onu bu kadar mutlu görmek bi anne için en güzel duygu olsa gerek dün kardeşimle annemle güzel bi öğle arası yaptık yemek sohbet akşamda sosyete pazarı gezdik eve geliince yeni bi kitaba başladım biraz onu okudum ve hoopp uyku zamanı
bizim patron aşıkmı bu ara işleri saldı iyice hadi bakalım hayra çıksın
melekcim oh ne güzel bir haftasonu geçirmişssin nice güzel yaşlaraa
ablacım dün eczanede de 58 çıktım birazdan yine başka eczaneye gidicem oğlana ilaç almaya, orada da tartılayım bakalım doğru mu dünküyle..dün yeni fotolarımı yükledim instagrama , zayıf görünüyorum ama sıkılaşmak için spor yapmam şart.. saldım mı gider çünkü..
sena abla senin nasıl gidiyor diyet?
sen bu işi çözdün cnm
gayet güzle cnm
canım hani dün akşam resimler yüklücektin?
tam anlamıyla dün başladım canım ev bana kalınca herşey düzgün gidiyor...1.5 kilo gitmiş ilk günden
günaydın kısçelerrrr günümüz aydın olsun inşallahhhh
dün diyet sezonunu Allahın izniyle tam anlamıyla açmıştım kızlar...4 günlük full kaçamaklardan sonra dün sabah 83.8olmuşum... ve dünden beri 1.5 kilo gitmiş82.2 yeni kilom...cumaya kadar 79ları göremesemde önümüzdeki hafta 7 li rakamlarda olurum..ve gerisi gelicek zaten...sporada başlayınca süper olucak...
zayıflık sultanlıktır kızlarrrr
melekcim nerelerdesin sen hemen anlat bakalım çok merak ettim seni
Tebrikederim arzu neguzel kilo vermissin. dun bende baslamlstim sabah ve oglen superdi ama aksam gume gitti. arkadaslarla piknige gittik mubarek herkes karbon yuklu seyler yapmis tabi kendimi frenledim ama azcik ucundan kacti yani.yesen bi turlu yemesen herkes soruyo napcaz bilmiyorum.
günaydın kısçelerrrr günümüz aydın olsun inşallahhhh
dün diyet sezonunu Allahın izniyle tam anlamıyla açmıştım kızlar...4 günlük full kaçamaklardan sonra dün sabah 83.8olmuşum... ve dünden beri 1.5 kilo gitmiş82.2 yeni kilom...cumaya kadar 79ları göremesemde önümüzdeki hafta 7 li rakamlarda olurum..ve gerisi gelicek zaten...sporada başlayınca süper olucak...
zayıflık sultanlıktır kızlarrrr
öqünün birinde ızgara diqerinde çorba iç canımarzucum evet sanırım cozdum ve su koca 3 gunu +400 le atlatms olmakta buyuk sans sanırım
ogle ve aksam menu fıkrı verırmısın bana canım sole ennnn sıkısından olsunbana ceza olarak ole pastaları yemek neymıs goreyım
Ablaaa ne kadar hızlı ve güzel kilo veriyorsun yaaa benim aralık başında abimin düğünü var incecik olmam lazım. biraz daha azaltayım mı öğünlerimi?
öqünün birinde ızgara diqerinde çorba iç canım
tatlım sadece uyarılarımı dikkate al olurmu?
çok hızlı kilo verirsek vücut savunmaya geçer ve kilo vermemiz sekteye uqrar...dedikelrimi uygula yeter cnm
Bu arada ben de muhasebeciyim henüz 1 senedir çalışıyorm ama sanırım buradaki ablaların çoğu bu bölümlerde :))
tamam canım cok sagolbu arada bu dıyet ve puan sıstemıne oylesıne alısmısımkı hayatımın bır parcası olmus koy yerınde bule cokk temkınlı davrandım mesela dugun yemeklerını bılırsınız bol karbonlu yemeklerdır bızım dugunde yemeklıydı menu tavuklu sehrıye
etlı nohut tavuklu pılav ve salata ıdı ben pazar gunu ogle vaktı koye vardım bu menuden sadece corba ve salata yedım aksamda aynı sekılde dunde kahvaltıda yumurya peynır sekersız cay oglende kavurma et yedım yanı dısardada olsam ımkan dahılınde dıkkat edıyorum boyle olması cok hosuma gıttı demekkı yasam tarzım olmus
tamam canım cok sagolbu arada bu dıyet ve puan sıstemıne oylesıne alısmısımkı hayatımın bır parcası olmus koy yerınde bule cokk temkınlı davrandım mesela dugun yemeklerını bılırsınız bol karbonlu yemeklerdır bızım dugunde yemeklıydı menu tavuklu sehrıye
etlı nohut tavuklu pılav ve salata ıdı ben pazar gunu ogle vaktı koye vardım bu menuden sadece corba ve salata yedım aksamda aynı sekılde dunde kahvaltıda yumurya peynır sekersız cay oglende kavurma et yedım yanı dısardada olsam ımkan dahılınde dıkkat edıyorum boyle olması cok hosuma gıttı demekkı yasam tarzım olmus
bu iş bu kadar cnm...hedefine ulaşınca senden bir başarı hikayesi bekliyorum cnm
kızlar biraz işlerim var az müsade...birazdan gelirim
Evet canım burası nerdeyse aynı zamanda muhasebeci sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?