bu arada dogumgunu olan kısı ben olmamıs olsaydım şayet kımse bana o pastaları yedıremezdıcunku dıyetım suresınce bı suru dogumgunune katıldm tadına dahı bakmadım pasta ve sekerlı bıseylerın ama bu sefer benım oldugu ıcın mecbur kaldımm
azmine hayranım valla maşallahhhhhhhh
benimde sabahki menüm:
yeşil çay
1 dlm çavdar ekmeği
1kk peynir
1 biber
biraz kavurmalı yumurta
şimdilik yarım litre su bitti
peki siz ekmeksiz nasıl günü tamamlıyonuz yaaa ben açlıktan ölüyorum henüz alışamadım ya
seni tok tutan ekmek değilki yavrum neden açlık hissediyorum bu yüzden diyosun.açlık tamamen psikolojik bir hisbenimde sabahki menüm:
yeşil çay
1 dlm çavdar ekmeği
1kk peynir
1 biber
biraz kavurmalı yumurta
şimdilik yarım litre su bitti
peki siz ekmeksiz nasıl günü tamamlıyonuz yaaa ben açlıktan ölüyorum henüz alışamadım ya
günaydıniş yapılması gereken ama tembellik daha cazip gelen bir güne daha merhaba herzamanki asiliğimle 8 de kalkıp 11de kahvaltı yapıyorum
gunaydın yavrucum bende dun yoktum masam dağ gıbı ama yapacak bır ınsan evladı goremıyorum etrafımdatatıl modundan cıkamadm daha napım
nedir bu kağıt israfı ya baştan online yapsalar bu işlemleri sizde pc içerisinde klasörleri düzenleseniz daha güzel olmazmı ah ah ben gibi düşünen bir işveren yokki
Arzu abla gelmedi sana sorayım Melek ablacığım.
Şimdi ben öğlen sadece ton balıklı salata ya da yoğurt yesem. AKşam yarım kase çorba artı çok az haslama et ya da ızgara köfte ya da sebze yesem olur mu? Akşama fazla mı olmuş olur?
CANIM bence oglen ton balıgı ve yanında salata ye aksamda tek cesıt ye ya ızgara kofte yada corba ye ıkısı bırden yeme bence bız aksamları tek cesıt yıyerek beslenıyoruz daha guzel sonuclar alıyoruz
Melek dogumgununu kutlarim daha nice citir senelere hepberaber insallah. benim dogumgunumede iki aydan az kaldi.11.ayda bende akrep burcuyum.
melekcim hoşgeldin.COK tesekkur ederım canımm ınsallah hepımız cıpcıtır olcezzzzzzzzzzzz
seni tok tutan ekmek değilki yavrum neden açlık hissediyorum bu yüzden diyosun.açlık tamamen psikolojik bir hishedeflerin varsa önündeki engelleri farketmezsin bile demekki hedefe tam yoğunlaşamadın ki bu hissi yaşıyorsun.ben tokum ve bu şimdilik kafi demelisin kendi kendine.zamanla zaten bunu yemesemde olur diyebiliyorsun nerde olursa olsun
Geldim cnmKESINLIKLE YAZACAGIM CANım hedefıme ulasınca
cabuk gellllllllllllll
yeşimcegünaydıniş yapılması gereken ama tembellik daha cazip gelen bir güne daha merhaba herzamanki asiliğimle 8 de kalkıp 11de kahvaltı yapıyorum
süper canımAblalar ben fitness ve aerobik e başlayacağım bugün ki sporla daha hızlı ve sağlıklı kilo verebileyim. Tek bildiğim fitness aerobik ve biraz da pilates. Geçen sene spora gitmiştim oradan dolayı biliyorum.
ah ah ah işte o nefis yokmu bi tam anlamıyla ona karşı koyabilsem onu yenebilsem ötesi yok valla kim tutar beni
kızlar öğlenki menüm:
1 dilim ekmek hemde beyazzzzzzz(kızım yemedi bende dayanamadım napim)
döner
yarım burger
yoğurt
üstünede bitter çikolata
şimdiye kadar yediklerimi topladım ve 47 karbon etti
ara öğün yapmadan akşam yemeğinide 3 karbonla tamamlarsam ne ala
melekcim hoşgeldin.
memleketimin havasını şöyle bir solusaydın.
bu arada sen izmir de mi oturuyorsun canım .
sanki daha önceki yazılarında öyle okudum.
ben de izmirdeyim de
g.emirdeyim ben. ama iş yerim bayraklı da
ADLİYE de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?