kızlar tatıl modundan bı turlu cıkamadım bu saat oldu ıs mıs yapamıyorummm :84::84::84::84::84:
aynen bu saat oldu benim ev halen toplanıcak iş yapasım yooooooooooook bune miskinliktir acep
ablacım yoğurt 3 kaşık yedim doluca
250 gr mı12 karbon ama ben 10 diye hesap ettim çünkü 250 gr etmemiştir
bitter de şu bayramlık kare çikolatalar varya ondan 3 tane yedim
paketin arkasında karbon değeri vardı hesap ettim tanesi 3 karbondan 9 karbon etti
bi yanlışım yoktur umarım
bu saat ıtıbarıylen 1,5 lt suyu bıtırmıs bulunmaktayım efem
ben evde olsamm ne ısı gucu yan gelıp yatardım sımdııııhos ısyerınde de bı ıs yaptıgım yok
3 kaşık yoqurdu 6k hesap et cnm
desene akşam öğünüme +4 karbon daha ekleyebileceğim saolasın
bende 1.5 litreyi tamamladım cnm bugün biraz aqır gidiyor...ve şimdi ara öqündeyim kocaaa bir bardak sıcak sütümü içiyorum
ahhhhh nerde o günlerevde biri 3 biride 7 olan 2 çingene varken yatılmıyo işte yatınca evi çingen çarşısına çeviriyolar valla sonra topla dur işimn yoksa
arzu abla öğlen akşam arası 1 şişe sade soda içmemde sakınca var mı ?
Melek abla çok özür dileyerek senden geçen gün söylediğin şu puan tablosunu googledan bulma anahtar kelimesini isteyebilir miyim? Bir yere not almayı unutmuşum ya bir de günde kaç puan olması lazım?
Kızlar yaa geçen hafta forumdaydım zayıflamak istiyorum 3 gün sıkıntı yoktu ama devamı gelmedi.Bilenler bilir ben yengeç burcuyum ve ne zaman canım sıkılsa buzdolabında alıyorum soluğuşu aralar yine başladım kendimi tutamıyorum.Nolur bana yardım edin ben zayıflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?