Kızlar yaa geçen hafta forumdaydım zayıflamak istiyorum 3 gün sıkıntı yoktu ama devamı gelmedi.Bilenler bilir ben yengeç burcuyum ve ne zaman canım sıkılsa buzdolabında alıyorum soluğuşu aralar yine başladım kendimi tutamıyorum.Nolur bana yardım edin ben zayıflamak istiyorum
melekcim hoşgeldin.
memleketimin havasını şöyle bir solusaydın.
bu arada sen izmir de mi oturuyorsun canım .
sanki daha önceki yazılarında öyle okudum.
ben de izmirdeyim de
g.emirdeyim ben. ama iş yerim bayraklı da
ADLİYE de :)
EVET topragım ızmırde oturuyorum yesılyurtta madem sende ızmırdesın bı cumartesı bulusup tanısalım hemserımmm. bu arada hosbuldum canımmmm
buluşalım valla canım.
y.yurt -g.emir arası çok uzak değil. ortada bir yerde de buluşabiliriz.
hatta optimum da olur.
ayarlayalım bir gün canım.
canım sen menülerine devam et 300qramdan biley oomaz ödem zaten o...kendiliqinden gider...Arkadaşlar merhaba..
Haftasonu misafirim vardı yaw biraz kaçırdım ben nasıl toparlarım cumaya kadar fikir verir misiniz?
Şöyle söliyeyim geçen haftayı(cuma tartılma gününde) 58.3 ile kapatırken, sabah aç karna tartıldığımda 58.6 idim
Nasıl dengelesem acaba Arzu ablaa?
canım üst taraf için çok güzel hareketler var onşarı uygularsan giderbunu canı gönğlden istiyorum.Kendime hedef koydum eğer kasımın ilk haftasına kadar 8 hafta var bu zaman zarfında eğer 6 kilo verirsem(şuan 66 kiloyum ve boyum 164 )kotonda beğendiğim birtane deri ceket var onu alacağım.Sanırım bu beni motive edecektir.Çünkü şuan o ceketin 42 bedeni oldu bana ühhüüüü yaa birde bişey var etekte ve pantalonda 40 üstte 42 bedenim ben yaa.Bu üst kısmı nasıl eriteceğimm
akşam sadece tek çeşit yememiz gerekiyor cnm..AKşam:
3 kaşık ıspanak yemeği
1 kase çorba
bahane istemiyorumarzu resimleri yüklemiyo site daha sonra gene denerim öptüm herkesi iyi gecelerr
günaydın kısçelerrrrrrrr
dün 82.2 olan kilo bugün 81.5ve diyet moduna tam olarak girmiş bulunmaktayım
gunyadınnnnnnnnnnnnn topgıgın guzel kızcelerıııııııııııııııııııııııııııııı
cok mutluyum cunku cumartesı pastaların cezasını dunku yaptıgım cezalı menu ıle attım ustumden hatta -200 gr bıle fazladan vermısımmmmmmmbugun ıtıbarıyle 74,400 gosterdı tartı dun 75,200 dum cunku
yanı ,
07.09. da 74,700
08.09 da 74,800 ( cuma sabah srket kutlamasında yarım dılım pastadan dolayı sanırım)
09,09 da 75,200 cumartesı pastalarının sonucu
11.09 da 75,200 koyden aynı kıloyla gelmıstım ne aldım ne verdımm veeeeeeeeeeeee bugunnnnnnnnn
12,09 da 74,400
dunku menum
sabah
yumurta
peynır
5 zeytın
ara
10 gr badem
ogle
ızgara tavuk
ceyrekten az domates
ara
10 gr badem
aksam
1 kase tarhana corbası
yarım domates,yarmdan az sogan ve yarm bıberle olan karısık salata
3 lt su
gunaydın kaptanımmmmve suıpersınnnnnnnnnnnnn bu sefer kımse tutamaz senıııııııııııııııı
Allahın izniyle bu sefer bi başladım tam başladım...böyle mutluyum ben...yaşasın diyeetttttttttt...........bu modu çok seviyorum...çünkü beni çok mutlu ediyorr
Herkeslere günaydınlar
Kurbana az kaldı tekrar tatil gelior hemide 10 gün inş:) İznimi aldım sözlü umarım pürüz çıkmaz
Dün yediklerime dikkat ettim bugünde etcem inş cumadan zaferle çıkcezz beraber öptümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?