Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ben de gecen pzt basladm hep 2-3 dayanabilirdm ama ilk kez bu kadar uzun sürdü burada çok eğlenceli. Yarından tezi yok başla sen de eminim alışacaksın inş. :))

bunu canı gönğlden istiyorum.Kendime hedef koydum eğer kasımın ilk haftasına kadar 8 hafta var bu zaman zarfında eğer 6 kilo verirsem(şuan 66 kiloyum ve boyum 164 )kotonda beğendiğim birtane deri ceket var onu alacağım.Sanırım bu beni motive edecektir.Çünkü şuan o ceketin 42 bedeni oldu bana ühhüüüü yaa birde bişey var etekte ve pantalonda 40 üstte 42 bedenim ben yaa.Bu üst kısmı nasıl eriteceğimm

Ya demekki hemseriymisiz topragimiz cekti bizi birbirimize bende izmir dogumluyum ama ben cocukken tekrar babam memlekete tasimis bizi

EVET topragım ızmırde oturuyorum yesılyurtta madem sende ızmırdesın bı cumartesı bulusup tanısalım hemserımmm. bu arada hosbuldum canımmmm

buluşalım valla canım.
y.yurt -g.emir arası çok uzak değil. ortada bir yerde de buluşabiliriz.
hatta optimum da olur.
ayarlayalım bir gün canım.

canım sen menülerine devam et 300qramdan biley oomaz ödem zaten o...kendiliqinden gider...
canım üst taraf için çok güzel hareketler var onşarı uygularsan gider
AKşam:

3 kaşık ıspanak yemeği
1 kase çorba
akşam sadece tek çeşit yememiz gerekiyor cnm..
arzu resimleri yüklemiyo site daha sonra gene denerim öptüm herkesi iyi gecelerr
bahane istemiyorum
o zaman msnden yolla bana ben yüklerim.. hızlıresimyükelden yüklersen hiçibir sorun yaşamazsın...

gunyadınnnnnnnnnnnnn topgıgın guzel kızcelerıııııııııııııııııııııııııııııı

cok mutluyum cunku cumartesı pastaların cezasını dunku yaptıgım cezalı menu ıle attım ustumden hatta -200 gr bıle fazladan vermısımmmmmmm bugun ıtıbarıyle 74,400 gosterdı tartı dun 75,200 dum cunku

yanı ,
07.09. da 74,700
08.09 da 74,800 ( cuma sabah srket kutlamasında yarım dılım pastadan dolayı sanırım)
09,09 da 75,200 cumartesı pastalarının sonucu
11.09 da 75,200 koyden aynı kıloyla gelmıstım ne aldım ne verdımm veeeeeeeeeeeee bugunnnnnnnnn
12,09 da 74,400

dunku menum

sabah
yumurta
peynır
5 zeytın

ara
10 gr badem

ogle
ızgara tavuk
ceyrekten az domates

ara
10 gr badem

aksam
1 kase tarhana corbası
yarım domates,yarmdan az sogan ve yarm bıberle olan karısık salata

3 lt su

ve kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
peynir
1/3 domates
1/3 salatalık
2 çatal közlenmiş patlıcan biber karışımı
form çayı...

süpersin canımmmmmmm

Allahın izniyle bu sefer bi başladım tam başladım...böyle mutluyum ben...yaşasın diyeetttttttttt...........bu modu çok seviyorum...çünkü beni çok mutlu ediyorr

aynen benıde bole beslenme tarzı hafıf hafıf gezmek gun gectıkce zayıfladıgımı gormek delıce mutlu edıyorrr asla yasaklı seylerı aramıyorum duzenıme cokk alıstımm yasasın saglıklı beslenme yasasın zayıflık yolunda atılan adımlarrrrrrr

Herkeslere günaydınlar
Kurbana az kaldı tekrar tatil gelior hemide 10 gün inş:) İznimi aldım sözlü umarım pürüz çıkmaz
Dün yediklerime dikkat ettim bugünde etcem inş cumadan zaferle çıkcezz beraber öptümm..

bugunku kahvaltım

1 dılım uno denge lıght ıyıce kızartılmıs 5 puan
yarımdan az domates 2 puan
peynır 1 puan
5 zeytın 1 puan
yumurta 0 puan
cokk az ezme 1 puan

toplam: 10 paun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…