- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
1 litre suyumu bitirmiş bulunmaktayım kızlarrvatana millete hayırlı olsun
bugunku kahvaltım
1 dılım uno denge lıght ıyıce kızartılmıs 5 puan
yarımdan az domates 2 puan
peynır 1 puan
5 zeytın 1 puan
yumurta 0 puan
cokk az ezme 1 puan
toplam: 10 paun
bu saatte 1 lt su bıttı haaaa supersınnnnnnnnnnn ben daha yarım lıtrenın yarısındayım
Arzu ablacığım sana 2 soru sorabilir miyim? Bıktırdım sizi de valla k.bakmayın :/
tabiki sor cnm..
Ben tahıllı ekmek yiyemedim onun yerine çavdar veya esmer ekmek olur mu?
Bir de hiç çay içemiyorum ben su içiyorum her lokmada
canım kahvaltın güzel ama küçük bir püf noktası sana
yumurtanın yanında ekmek yediqin zamanlarda kahvaltı menünü biraz daha az tut..ezme yeme mesela...zeytini daha az ye...domatesin oranı gayet güzel... bu şekilde çok çeşitli kahvaltıyı az miktarda olmak kaydıyla kilo korumaya geçtiqimiz zaman yemeliyiz canım...
aslında normalde yumurta yenildiqinde ekmek yenilmemesi lazım çünkü yumurta çok tok tutuyor ve saf protein..ama ben fazla sıkmak istemediqim için pek müdahale etmiyorum...ama sana müdahale edicemçünkü verecek kilon azalıyor ve menülerine daha fazla dikkat etmen gerekiyor
Ebru Şallı fazla kilolarından ve selülitlerinden kurtulmak isteyenler için bir içecek formülü geliştirdi. Detoks etkisi yapan içecek 5 günde etkisini gösteriyor.
Herkesin evinde yapabileceği bu içeceği her sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak içen birisinin, 5 günde kendisindeki değişimi fark edeceğini söyleyen Şallı, bu konuda hayli iddialı.
MALZEMELER:
- 3 kabak
- 2 enginar
- 1 avuç brokoli
- 1 avuç maydanoz
- 1 orta boy soğan
- Yarım limon suyu
YAPILIŞI:
Sebzeleri az suda haşlıyorsunuz. Daha sonra bu suyla birlikte sebzeleri blendırdan geçiriyorsunuz. Üzerine limon suyunu da ekleyip tekrar blendırda karıştırdıktan sonra soğuk veya sıcak olarak içebiliyorsunuz. İçine başka hiçbir şey katmıyorsunuz. Sabahları günde 1 bardak içiyorsunuz.
çavdar yada buqday yiyebilirsin cnm ama kepek ekmeqi yeme kansızlık yapıyor..
ben çayı sadece sabah içiyorum (bitki çayı)... ama içemiyorsan süt içebilirsin gün içindeki öqünlerde ayran yada yoqurt tüketebilirsn cnm...
canım doqa marka açaili yeşilçay....birde aynı markanın kayısılı form çayı var mükemmel ikiside...bnmkilerde bitti bugün olıvıumdan alıcam carrefourda bulabilirsinizgünaydın hanımlarrr herkez için hayırlı bi gün olsun inşallah
bugün bi delilik yapıp kızlarımla çarşıya çıkıcam
delilik diyorum çünkübenim küçük gerçekten tam bi yobaz nefes aldırmaz dışarı çıkıldığında hani o annelerinin ayaklarına satılıp zırlayan sokak ortasında deli gibi bağıran her gördüğünü isteyen ve alınmayınca ağlayan vb çocuklar varya işte onların belkide bin katı olan bi kızım var atsan atılmaz satsan satılmaz tatlı belam benim
genelde çarşıya çıkarmam birilerine bırakırım babanne felan ama şimdi kimse yok ve çıkarmak zorundayım bana sabır dileyin:18: lütfennnn
ayrıca arzu abla bişi sorucam açaili içtiğin çay form muydu yoksa yeşil çaymıydı dün ben markette formu buldum da doğrumu aldım merak ettim çok tavsiye ettin diye bide günde kaç defa kullanıyosun
sabahki menüm:
açkarna form çay
1dlm uno denge
1 domates
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
bikaç diim salatalık
yeşil çay
yarım kibrit kutusu kadar peynir
vede bir iki çatal helva
ablacım sanki böyle yazınca çok olmuş gibi geldi ne dersin
bide yarım litremde bitti
kızlar kocalarınıza sahip çıkın artık kimsEye güven kalmadı..sakın yanınızdan ayırmayın gözünüz her an üzerlerinde olsun...aksi halde aldatılıp hiçbirşeyden haberiniz olmadan (keriz) yerine koyularak yaşarsınız...aklınızı başınıza toplayın TOPLAYALIM!!!
evet banada çok gelmişti zaten uyarını dikkate alıcam canımcanım doqa marka açaili yeşilçay....birde aynı markanın kayısılı form çayı var mükemmel ikiside...bnmkilerde bitti bugün olıvıumdan alıcam carrefourda bulabilirsiniz
küçük prensesi bana bırakabilirsin ben ondanda beterim...elmi yaman beymi kozlarımızı paylaşırız
canım emin ol dünyaya geldiğine bin pişman olursun okadar yaniii
aç karnına form çayı içilmez çok yanlışmidenini çürüteceksin
1 domets çok fazla olmuş çünkü hem ekmek hem yumurta var menünde...azalt biraz..ve tabiki helva hiç olmaması gereken bişey
evet topikte okudum ve çok üzüldüm....sözde çok güzel gdien bir evlilik...ark.eşi süprizler yapan yemeklere çıkaran hediyeler alan biri...ama en yakın arkadaşıyla aldatmış...ve yarın dava açıcak ark...daha çmcede buna benzer bişey olmuş ark. affetmiş..kimseye 2. şansı vermiceksin..insanalr 7sinde neyse 70indede o...bısımı oldu kaptanım hayırdır
evet banada çok gelmişti zaten uyarını dikkate alıcam canım
form çay derken hazırlardan değil şu 9 lu çay varya ondan içinde sinameki yok
mate-funda-biberiye-yeşilçay-kekik-cinema-sinirli ot-çoban çökerten-barut ağacı kabuğu
evet topikte okudum ve çok üzüldüm....sözde çok güzel gdien bir evlilik...ark.eşi süprizler yapan yemeklere çıkaran hediyeler alan biri...ama en yakın arkadaşıyla aldatmış...ve yarın dava açıcak ark...daha çmcede buna benzer bişey olmuş ark. affetmiş..kimseye 2. şansı vermiceksin..insanalr 7sinde neyse 70indede o...
NEKADAR kısılıksız kadınlar varkı evlı bır erkekle olabılıyorlar bılmıyormukı o kısı yuva yıkanın asla yuvası olmaz
evet hatta alısmıs kudurmustan beterdır derler bencede kımseye kolay kolay ıkıncı sans verılmemelı bole konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?