Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arzuuuuuu ben geldimmmm ama hiç mutlu gelmedimm malesefff((((((
hiç görmediğim rakamla karşılaştım şoook oldummm:18:dahada evime diyete adepte olamadım napıcam ben yardımmm et lütfenn
sen maşşş.. çok hızlı başlamışsın darısı banaa inş..

Merhaba canlar nasılsınız..ben iyiyim çok şükür regl olduğum halde bile 75.4 geldim demek ki tatlı krizlerimden dolayı yediklerim bana kar kaldı...

Arzucum konunun linkini bana gönderirmisin merak ettim..geçen gün buna tarz bir konuda ben okumuştum...Arzucum sana çok hak veriyorum ..eşinle çok iyi geçinmeniz bile karşı tarafı huzursuz ediyor ben bizzat duyuyyorum komşum ve arkdaşlarımdan aaa senin eşin yapıyor benim ki yapmaz aaa senin ki seninle geziyor benimle gezmez off yaa böyle diyorlar ya sinir oluyorum..ne yapmaya çalışıyorlar çözemiyorum...art niyetsiz anlattığınız bir olayı bile yarın sizin alyhinize kullanıyorlar....kızlar çok dikkat edin şimdi bekar beyler AUT evli beyler İN oldu...

canlarım eşiniz eve vaktinde gelip ..sizinle vakit geçiriyorsa,evden dışarı çıkmıyorsa(kahveye,arkadaşlarıyla gezmeye) o bile karşı tarafı rahatsız ediyor...GERÇEKTEN ÇOK DİKKATLİ OLUN ÇOKKKKKKKKKKKKKK

Ev islerini bitirdim yemegimide ocaga koydum simdi oturdum ama fazla oturamam birazdan cocuklar okuldan gelecek . ama bi sorun var arkadaslar 3gundur sabahlari kahvaltimi diyete uygunn yapiyorum ama ya oglen ya aksam yemeklerinde saldiriyorum. mesela gecen piknikte kacamak yaptimya sonrasinda nasil olsa diyet bozuldu diye koyuveriyorum kendimi. kaldigim Yerden devam edemiyorum. tekrar diyete motive olmam zaman aliyo bu suredede verdigimi geri aliyorum. offf yaaa yardim edin arkadaslar motive olmaya cok ihtiyacim var. bazen kendimi cok istahli hissediyorum. ozamanlar diyet felan yapamiORum. acaba bende insulin direnci mi var yada troid hapimi boyle etkiliyo bilemiyorum. bu arada arzucum ve melekcim sizleri cok cok tebrik ediyorum. neguzel kilo vermissiniz

COK tesekkur ederım canım . bak canım soyle dusun ben burası bırıncı sırada olmak uzere sole bı motıve kaynagı buluyorum kendıme sısman resımlerıme bakıyorum o zamanlrkı pıskolojımı aklıma getırıyorum butun gun belı sıkan pantalonlar gıydıgım ıcın gobegımde meydana gelen kızarıklıkları aklıma getırıyorum aynaya baktıgımdakı ordan burdan tasan etlerı aklıma getırıyorum ınsanların ıkıde bır kılomu aldın zayıfla seklındekı laflarını aklıma getrıyorum ve asla ama asla yolumdan donmeyecegıme karar verıyorum. sunu anladımkı onca yıl kendıme bosu bosuna ezıyet etmısım o kadar kıloyu tasıyarak sımdı daha hedefıme ulasmadan o kadar ıyı hafıf ve estetık hıssedıyorumkı kendımı ıkı uc guzel seyı bı anlık zevk ıcın yemekmı bole kendımı ıyı hıssetmekmı kesınlıkle kendımı zayıflıyor olarak hıssetmek en ıyısı

yaaaaaaaaaaaaa kaptan basta olmak uzere dıger kızlar nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

oglen menummmm
5 kasık taze fasulye
bır kase cacık

CANIM hani sen bana siz vermiştin düzenli olarak siteye gelicektin ??
burdan uzak kalmak hepimize kilo aldırıyor ayselcim...gel sil baştan sende başla bizimle
canım lınki hatırlamıyorum ama elmayra'ın konusu...profilinden bakabilirsin..
yaaaaaaaaaaaaa kaptan basta olmak uzere dıger kızlar nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

oglen menummmm
5 kasık taze fasulye
bır kase cacık
canım biraz işlerim vardı birde sol kasıqım batıyor 2 gündür biraz uzandım...gözlerim yoruluyor sürekli pcye bakmaktan...dinleniyorum arada..

Son düzenleme:
kızalr yarın çok uzak bir yere 2 arkadaşıma birden gidicem...birine kahvaltıya diqerine öqleden sonra.. geçen yıl gittiqimdede bişey yememiştim birdahaki geldiqimde yicem diye söz vermiştim...şimdi sil baştan düzene girmişken yemek zorunda olmak bugünden strese soktu beni..ve bildirim öncesi çok kötü olucak...

canım kahvaltıyı atlatırsın hamur ısı olan hıc bısı yemeyıp dıgerlerınden yedınmı tamamdır ogleyı ıse ekmeksız atlattınmı tamam bence hıccc strese gırme ben koyde ole yaptım

HIMM tamam canım cok gecmıs olsun ara ara dınlen ama gell
teşekkür ederim cnm ...
canım kahvaltıyı atlatırsın hamur ısı olan hıc bısı yemeyıp dıgerlerınden yedınmı tamamdır ogleyı ıse ekmeksız atlattınmı tamam bence hıccc strese gırme ben koyde ole yaptım

tatlım kahvaltıda öqleden sonraki oturmada hamurişi olur arkadaşlarımı tanıyorum döktürürler...yarını hayatımdan çıkarıcam başka çarem yok..geçen seferde yememiştim yine yemezsem ayıp olur...

bu durumda haklısın ıkıncı kez cevırmek ayıp olur benım cumartesı gunku pastaları ust uste ıkı ayrı kısıden dolayı oldugu ve dogumgunum ıcın gerı cevıremeyıp yedıgım gıbı neysekı yarım yarım yedım ıkısınden de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…