evet topikte okudum ve çok üzüldüm....sözde çok güzel gdien bir evlilik...ark.eşi süprizler yapan yemeklere çıkaran hediyeler alan biri...ama en yakın arkadaşıyla aldatmış...ve yarın dava açıcak ark...daha çmcede buna benzer bişey olmuş ark. affetmiş..kimseye 2. şansı vermiceksin..insanalr 7sinde neyse 70indede o...
NEKADAR kısılıksız kadınlar varkı evlı bır erkekle olabılıyorlar bılmıyormukı o kısı yuva yıkanın asla yuvası olmaz
evet hatta alısmıs kudurmustan beterdır derler bencede kımseye kolay kolay ıkıncı sans verılmemelı bole konularda
kadında evliymiş cnm ve 1 çocuqu varmış
Ablaaa 10 günlük tatil kabul edildi mi kesin yaaa ne olur evet dee :)))
Ev islerini bitirdim yemegimide ocaga koydum simdi oturdum ama fazla oturamam birazdan cocuklar okuldan gelecek . ama bi sorun var arkadaslar 3gundur sabahlari kahvaltimi diyete uygunn yapiyorum ama ya oglen ya aksam yemeklerinde saldiriyorum. mesela gecen piknikte kacamak yaptimya sonrasinda nasil olsa diyet bozuldu diye koyuveriyorum kendimi. kaldigim Yerden devam edemiyorum. tekrar diyete motive olmam zaman aliyo bu suredede verdigimi geri aliyorum. offf yaaa yardim edin arkadaslar motive olmaya cok ihtiyacim var. bazen kendimi cok istahli hissediyorum. ozamanlar diyet felan yapamiORum. acaba bende insulin direnci mi var yada troid hapimi boyle etkiliyo bilemiyorum. bu arada arzucum ve melekcim sizleri cok cok tebrik ediyorum. neguzel kilo vermissiniz
CANIM hani sen bana siz vermiştin düzenli olarak siteye gelicektin ??arzuuuuuu ben geldimmmm ama hiç mutlu gelmedimm malesefff((((((
hiç görmediğim rakamla karşılaştım şoook oldummm:18:dahada evime diyete adepte olamadım napıcam ben yardımmm et lütfenn
sen maşşş.. çok hızlı başlamışsın darısı banaa inş..
canım lınki hatırlamıyorum ama elmayra'ın konusu...profilinden bakabilirsin..Merhaba canlar nasılsınız..ben iyiyim çok şükür regl olduğum halde bile 75.4 geldim demek ki tatlı krizlerimden dolayı yediklerim bana kar kaldı...
Arzucum konunun linkini bana gönderirmisin merak ettim..geçen gün buna tarz bir konuda ben okumuştum...Arzucum sana çok hak veriyorum ..eşinle çok iyi geçinmeniz bile karşı tarafı huzursuz ediyor ben bizzat duyuyyorum komşum ve arkdaşlarımdan aaa senin eşin yapıyor benim ki yapmaz aaa senin ki seninle geziyor benimle gezmez off yaa böyle diyorlar ya sinir oluyorum..ne yapmaya çalışıyorlar çözemiyorum...art niyetsiz anlattığınız bir olayı bile yarın sizin alyhinize kullanıyorlar....kızlar çok dikkat edin şimdi bekar beyler AUT evli beyler İN oldu...
canlarım eşiniz eve vaktinde gelip ..sizinle vakit geçiriyorsa,evden dışarı çıkmıyorsa(kahveye,arkadaşlarıyla gezmeye) o bile karşı tarafı rahatsız ediyor...GERÇEKTEN ÇOK DİKKATLİ OLUN ÇOKKKKKKKKKKKKKK
canım biraz işlerim vardı birde sol kasıqım batıyor 2 gündür biraz uzandım...gözlerim yoruluyor sürekli pcye bakmaktan...dinleniyorum arada..yaaaaaaaaaaaaa kaptan basta olmak uzere dıger kızlar nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
oglen menummmm
5 kasık taze fasulye
bır kase cacık
kızalr yarın çok uzak bir yere 2 arkadaşıma birden gidicem...birine kahvaltıya diqerine öqleden sonra.. geçen yıl gittiqimdede bişey yememiştim birdahaki geldiqimde yicem diye söz vermiştim...şimdi sil baştan düzene girmişken yemek zorunda olmak bugünden strese soktu beni..ve bildirim öncesi çok kötü olucak...
teşekkür ederim cnm ...HIMM tamam canım cok gecmıs olsun ara ara dınlen ama gell
canım kahvaltıyı atlatırsın hamur ısı olan hıc bısı yemeyıp dıgerlerınden yedınmı tamamdırogleyı ıse ekmeksız atlattınmı tamam bence hıccc strese gırme ben koyde ole yaptım
teşekkür ederim cnm ...
tatlım kahvaltıda öqleden sonraki oturmada hamurişi olur arkadaşlarımı tanıyorum döktürürler...yarını hayatımdan çıkarıcam başka çarem yok..geçen seferde yememiştim yine yemezsem ayıp olur...
Canım çiğ köfte istiyorrrrrrrrrr
Canım çiğ köfte istiyorrrrrrrrrr
1 taen yemende hiçbir sakınca yok cnm yanında lavaş olmamak kaydıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?