Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

o zaman pazar gunu bende bı tane yıyım barı
ye bakalım
arzu beni bir tane kesmez ...bir porsiyon anca bir tane bana eziyet ve işkenceregl olunca öldürüyor beynim beni hiçbir şey gözüm görmüyor:18::18::18: nedendir aceppp

canım beynini 1 tane kesmez diye proqramlama
benim hiç yememem lazım 1 tane yemek bana mükafat diye düşün...ve tok karnına ye...o zaman sorun olmaz..
reql günlerindede ana-ara hiçbir öqününü atlama... ve bu günlerde dolu dolu ye...midende açık bırakma..krizi en az hasarla atlatmaya bak cnm..

menüm kızlar

kahvaltı

1 yumurta
peynir
1/3 domates
1/3 salatalık
2 çatal közlenmiş karışım
form çayı

ara
1 incir

öqlen
ızgara balık
2 haşlama biber turşusu
2 çatal közlenmiş karışım

ara

akşam
1 bardak tarçınlı süt
kaşar peynir
(yarın cısslı yicem diye akşam yemeqi yemek istemedim geçiştirdim dengelemek için)

3 litre su..

Son düzenleme:
arzucumm menün çok güzel artık hep takipteyim seni canım cumadan sonra tam anlamıyla bende başlıyorum hep burda olucam dediğin gibi buralardan ayrı kalmak yaramıyor banada çok çabuk kilo alıyorum ben ama senin kadar çabuk veremiyorum malesef
uzun bi tatil oldu benim için geç kaldığım için okul işlerini ayarlamak bayağı zor oldu 3 gündür küçük kızımın okulunu değiştirdim onunla uğraşıyoruz istediğimiz öğretmenin sınıfı dolmuş bakalım bi torpil bulabilirsek yarın halledicez inş....
malesef bazı işler torpilsiz olmuyo bu memlekette

arzucum sana bikaç soru sorabilirmiyim:26:
domates salatalığı neden yarım yada çeyrek yiyosun puan saydığın içinmi yoksa çokmu geliyor ...peynir yiyosunya kahvaltıda kaç gr mesela kibrit kutusu tabiri varya sinir olsamda o kadarmı acaba bide sucuk kaç gr yada kaç halka mesela benim mutfak tartım yokda çok sordum kusura bakma canım:18::18:

canım Allah kolaylık versin inşallah istediqinınıfa yazdırırsın cnm...

domates salatalık tamamen ogün nekadar yemek istememle ilgili cnm...bazen yarın bazen tam bazende çayrek yiyorum nasıl eserse peynirde istediqim kadar cnm..az olur çok olur farketmez 100qramı 1 k. cnm...sucukta dilimlerdem 8-10 dilim yiyorum...daha çokta yiyebilirsin karbonu onunda 1 cnm..

selam arkadaslar

ayyy sizi gorunce diyet gunlerime heves ettim tekrardan ya.. ne kadar da azimli gidiyorsunuz masallah.. ozellikle melek dikkaimi cekiyor sen bu isi bitirirsin..birak 70 i 60 da olursun ne istersen olursun tebrikler

Rabbim nasip ederse, bende bebegimi kucakladiktan sonra sizinle takilirim artik

yok yok yemem gayrii. Bu kadar kilo verdikten sonra pes etmem. Az yesemde acıkıcam çok yesemde acıkıcam. Eskiden çok yiyip doyuyordumda şimdi az yiyip açmı kalıyorum. HAYIRRR hem miğdem rahat ediyor hem benim vicdanım .. eee o zaman neden kendimi sağlıksız olmaya zorluyumki

ALINTIDIRR.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…