Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydın hayılrı sabahlarrrr kızlarrr topıgınızın demırbası geldııııııııııı

dunmu menum
uno denge laıght ıyıce kızartılmıs
yarımdan az domates
peynır
zeytın 5 adet
yumurta
cok az ezme

ara
badem tuzssuz 10 gr

ogle
5 kask taze fasulye
1 kase cacık

ara
salatalık

aksam
tavuk kanat ızgara
ceyrek kozlenmıs domates

3 lt su

dun aksam esım tutturdu dısarda yemeık yıyelım dıye bende dedım ızgara bısıler olan bı yer olmazssa gelmem dedım cunku onlar baba ogul karısık sandvıc yıceklermıs ben tavır koyunca mecbur benım ıstedıgım oldu gıttıgımız yerde cok guzel yapmıs ızgara kanatı menum o yuzden degılmıs oldu

günaydın kızlarr
hemen hazırlanıp evden çıkmam lazım çok uzak qideceqimiz yer ancak gideriz..birde kahvaltıya gidicez ilk önce..bnmde kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım var ama aç gitmek zorundayım...zaten buqün yemek zorunda kalacaqım şeyler için çok üzgünüm..hele bugün baskülde 79.6 yı gördükten sonra dahada üzüldüm...dünden beri 2100 qram vermişim..
ilk gün 83.6
ikinci gün 82.2
üçüncü gün 81.5
dördün yani bugün 79.6 ya indim...
süper gidiyorum ama bugün herşey mahvolucak...
ben bildirimimi bugünden yapsam
çünkü yediqim an aynı hızla qeri alıyorum...neyse başa gelen çekilir...
kızlar ben bugün 6-7ye kadar yokum..beni merak etmeyim..sizlere bol sohbetler..menülerinize dikkat edin ayrın büyük gün
öpüyorum hepinizi

ıyı eglenceler canım verdıgın kıloyada bole bakakaldım bravooooooooooooooooooooo

günaydın kızlar,

ben bir türlü istediğim gibi moda giremedim diyet ve spor konusunda, daha spor yapmaya başlamadım 1 ay oldu
gaza getirin beniiiiiii

süperrr sizin motive ksynsğınızı çok beğendim iyi taktik.Evet artık bu topikten çıkmayacağımyaa banada geçen gün bölge müdürüm dediki sen çok rahatsızn herhalde kilo aldınnbende dedim aksine stresten aldım.Aklıma bunu getirip motive olmaya çalışıyorum

günaydınlar kızlar
kaç gündür doğru dürüst giremiyorum topiğe o yüzden bi meraba diyim dedim.
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.
ben aynı hızla devam ediyorum. yalnız iki gündür sporumu yapamadım.
salı akşamı arkadaşımın kına gecesi vardı dün de düğün.
eve çok geç saatlerde geldik.
ama dün çok oynadım gercekten pistten inmedim denilebilir :)

roman müzikleri hala dilimde.
kaynana kaynana cadı gibi kaynana...

KESINlıkle burda olur paylasırsan meulerını cuma gununu ıple ceker encok kılo veren olmak ıstersen cokk motıve olursun canm

oh masallah melekcım oynayarak sporu yapmıssın zaten
gunaydın bu arada

KESINlıkle burda olur paylasırsan meulerını cuma gununu ıple ceker encok kılo veren olmak ıstersen cokk motıve olursun canm

oh masallah melekcım oynayarak sporu yapmıssın zaten
gunaydın bu arada

ozaman yarın başlaycaktım takip cumadan cumayaymış ya olsun bir gün önce farketmez.

Bu sabah ki mönüm
az yağlı menemen 2 çatal peynir 3 zeytin ve bir dilim çavdar ekmeği.Ben şekersiz çay içemiyorum ama azalttım bir bardakta az şekerli çay

Bugünde marketten en azından yeşil çay alacağım bitki çayınada başlayacağım.

günaydın kızlar,

ben bir türlü istediğim gibi moda giremedim diyet ve spor konusunda, daha spor yapmaya başlamadım 1 ay oldu
gaza getirin beniiiiiii

canım menun guzel fakat azda olsa seker bıraz bozuyor ısı :44::44::44: cunku seker dıyete balta vuran en onemlı etken bence tamamen bırakmalısın ben seker ve sekerlı hıc bısı yemıyor ıcmıyorum kılo vermemdekı en buyuk etkende bu sanırım

anladım o zaman maden çıktık bu yola ya çay içmeyeceğiz yada açık az şekersiz içeceğiz:)

bende mesela asla sekersız cay ıcemem kı sabahtan sabaha ıcerdım 1-2 bardak baktım sekrsız ıcemıyorum tamamen bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…