- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
günaydın kızlarr
hemen hazırlanıp evden çıkmam lazım çok uzak qideceqimiz yer ancak gideriz..birde kahvaltıya gidicez ilk önce..bnmde kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım var ama aç gitmek zorundayım...zaten buqün yemek zorunda kalacaqım şeyler için çok üzgünüm..hele bugün baskülde 79.6 yı gördükten sonra dahada üzüldüm...dünden beri 2100 qram vermişim..
ilk gün 83.6
ikinci gün 82.2
üçüncü gün 81.5
dördün yani bugün 79.6 ya indim...
süper gidiyorum ama bugün herşey mahvolucak...
ben bildirimimi bugünden yapsam
çünkü yediqim an aynı hızla qeri alıyorum...neyse başa gelen çekilir...
kızlar ben bugün 6-7ye kadar yokum..beni merak etmeyim..sizlere bol sohbetler..menülerinize dikkat edin ayrın büyük gün
öpüyorum hepinizi
COK tesekkur ederım canım . bak canım soyle dusun ben burası bırıncı sırada olmak uzere sole bı motıve kaynagı buluyorum kendıme sısman resımlerıme bakıyorum o zamanlrkı pıskolojımı aklıma getırıyorum butun gun belı sıkan pantalonlar gıydıgım ıcın gobegımde meydana gelen kızarıklıkları aklıma getırıyorum aynaya baktıgımdakı ordan burdan tasan etlerı aklıma getırıyorum ınsanların ıkıde bır kılomu aldın zayıfla seklındekı laflarını aklıma getrıyorum ve asla ama asla yolumdan donmeyecegıme karar verıyorum. sunu anladımkı onca yıl kendıme bosu bosuna ezıyet etmısım o kadar kıloyu tasıyarak sımdı daha hedefıme ulasmadan o kadar ıyı hafıf ve estetık hıssedıyorumkı kendımı ıkı uc guzel seyı bı anlık zevk ıcın yemekmı bole kendımı ıyı hıssetmekmı kesınlıkle kendımı zayıflıyor olarak hıssetmek en ıyısı
süperrr sizin motive ksynsğınızı çok beğendim iyi taktik.Evet artık bu topikten çıkmayacağımyaa banada geçen gün bölge müdürüm dediki sen çok rahatsızn herhalde kilo aldınn bende dedim aksine stresten aldım.Aklıma bunu getirip motive olmaya çalışıyorum
günaydınlar kızlar
kaç gündür doğru dürüst giremiyorum topiğe o yüzden bi meraba diyim dedim.
nasılsınız bakalım nasıl gidiyor.
ben aynı hızla devam ediyorum. yalnız iki gündür sporumu yapamadım.
salı akşamı arkadaşımın kına gecesi vardı dün de düğün.
eve çok geç saatlerde geldik.
ama dün çok oynadım gercekten pistten inmedim denilebilir :)
roman müzikleri hala dilimde.
kaynana kaynana cadı gibi kaynana...
günaydın kızlar,
ben bir türlü istediğim gibi moda giremedim diyet ve spor konusunda, daha spor yapmaya başlamadım 1 ay oldu
gaza getirin beniiiiiii
KESINlıkle burda olur paylasırsan meulerını cuma gununu ıple ceker encok kılo veren olmak ıstersen cokk motıve olursun canm
oh masallah melekcım oynayarak sporu yapmıssın zaten
gunaydın bu arada
günaydın kızlar,
ben bir türlü istediğim gibi moda giremedim diyet ve spor konusunda, daha spor yapmaya başlamadım 1 ay oldu
gaza getirin beniiiiiii
ozaman yarın başlaycaktım takip cumadan cumayaymış ya olsun bir gün önce farketmez.
Bu sabah ki mönüm
az yağlı menemen 2 çatal peynir 3 zeytin ve bir dilim çavdar ekmeği.Ben şekersiz çay içemiyorum ama azalttım bir bardakta az şekerli çay
Bugünde marketten en azından yeşil çay alacağım bitki çayınada başlayacağım.
canım menun guzel fakat azda olsa seker bıraz bozuyor ısı :44::44::44: cunku seker dıyete balta vuran en onemlı etken bence tamamen bırakmalısın ben seker ve sekerlı hıc bısı yemıyor ıcmıyorum kılo vermemdekı en buyuk etkende bu sanırım
bende mesela asla sekersız cay ıcemem kı sabahtan sabaha ıcerdım 1-2 bardak baktım sekrsız ıcemıyorum tamamen bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?