- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
bıber dolması
Küçücük yağsız tatsız birşeydi abla ya biberini de yemedim. Yiyecek hiç birşey yoktu geç kaldığım için evden de getiremedim :/
CANIM ıcınde pırınc oldugu ıcın dolma yenmemelı bugunku kacamak olmus
günaydın kızlarr
hemen hazırlanıp evden çıkmam lazım çok uzak qideceqimiz yer ancak gideriz..birde kahvaltıya gidicez ilk önce..bnmde kalkar kalkmaz kahvaltı alışkanlıqım var ama aç gitmek zorundayım...zaten buqün yemek zorunda kalacaqım şeyler için çok üzgünüm..hele bugün baskülde 79.6 yı gördükten sonra dahada üzüldüm...dünden beri 2100 qram vermişim..
ilk gün 83.6
ikinci gün 82.2
üçüncü gün 81.5
dördün yani bugün 79.6 ya indim...
süper gidiyorum ama bugün herşey mahvolucak...
ben bildirimimi bugünden yapsam
çünkü yediqim an aynı hızla qeri alıyorum...neyse başa gelen çekilir...
kızlar ben bugün 6-7ye kadar yokum..beni merak etmeyim..sizlere bol sohbetler..menülerinize dikkat edin ayrın büyük gün
öpüyorum hepinizi
aynı hızlada alıyorum canımArzu abla ne kadar hızlı kilo veriyor öyle yaaa ne kadar güzeeelll
tatlım bildirim öncesi hiç iyi olmamış ama okuduqum kadarıyla mecbur kalmışsın hadi affettik seni1 biber dolması yoğurt
canım öqlenki menün çok fazla...hele patates hiç olmamışkızlarrr öğle yemeğim
kahvaltıdan sonra ara yapamadım çok yoğundum aklıma bile gelmedi
öğle
yarım kase domates çorbası
1 adet haşlanmış baget ve 1/4 haş.patates 1 kase yoğurt
canım akşam ezanı okunurken daha eve gelememiştim düşün artık...GENE kımsecıkler yok kaptan ya gel artık aksam oldu yeter ozledıkkkkk
kızlaaarrr hangimiz daha inceyiz ??Eki Görüntüle 509578 arzu bi bunu yükledi gene paylaşırım
3 deqil 4 kilo canımyaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl oluyoda 3 günde 3 kilon gidiyoo yaaaaaaaa
harbi maşallahhhhhhh
aynı hızlada alıyorum canım
:
canım öqlenki menün çok fazla...hele patates hiç olmamış
hadi yaa( nasıl yapayım peki ya çorba ya yemek ile mi devam edeyim
kızlar arkadaşıma gidince kahvaltı hazır olana kadar 1 litre su içtim...ve işe yaradı kaçamaksız sayılabilecek şekilde tamamladım kahvaltıyı...ama gelgelelim diqer arkadaşta herşey bozuldu..ben yine beni etkilemicek şekilde yemiştim ama arkadaşım tutup bana ''Allah rızası için bitir tabaqını diyetini evde yaparsın'' dedi....Allah rızası kısmı varyaa bitirdi beni...öqüre öqüre tabaqımı bitirdim desem hiçte abartmış olmam...ve kendisini birazda sert bir dille uyardım..sakın birdaha beni bu şekilde zorlamaAllahın rızasını bu tür şeylere katma dedim...ve saatlerdir inanılmaz midem bulanıyor..keşke çıkarabilsemde rahatlasam...ve yarın hiçbirşekilde tartılmıcam...pazartesiye kadar baskülle işim olmaz...yüksek bir rakam görüp motivasyonumu kaybetmektense pazartesiye kadar beklemek daha mantıklı geldi...işte böyle kızlarr...
arkadaşlar birşey daha soracağım.eşime gelirken yeşil çsy alır mısın dedim almış ama üstünde yasemin aromalı falan yazıyor bişey olmaz değil mi?
arkadaşlarr bu karbon hesabını neye göre yapıyorsunuz
canım öqlen içtiqin 2 bardak ayranın puanını vermeyi unutmuşsun...ve bu bitterler fazla olmaya başladı...menülerindeki ayran oranları çok çok fazla...miden büyücek ve çabuk doyamıcaksın ilerde...günde 1 bardak ayran yeter...ve öqlen ara ve akşam sürekli et var menünde..salam zaten çiq sucuquda çiq yemişsin çok saqlıksız...ve çok yaqlı..sucuqu ızgara yapınca bir dünya yaq çıkıyor..hem çiq yersen baqırsaklarında kurt olurselamlar hanımlar bugün giremedin sabah temizlik öğlen çocukları okula ve ordanda parka gittik geç girdim eve dönünce yemekti oydu buydu derken anca girebildim
arzu abla baya bi yoğun geçti gü
nün galiba halen gelememişsin
benimde bugünkü menüm:
1hşlm yumurta-
1 domates-6
3 zeytin
1 biber-3
yeşil çay
1kkpeynir
ara:3 ceviz-6
öğlen:
7 köfte(yalnız tavaya attıktan sonra aklıma geldi yani ızgara yapamadım ama kağıt havluya koyup yağını çektirdim)-8
2 bardak ayran
1tk ketçap -4
1tk mayonez-1
ara:50 gr piliç salam-1
akşam:
150 gr piliç suçuk çiğ-2
2 bardak ayran-8
ara:
3 kare bitter çikolata-9
hesabım doğruysa 56 karbonla günü tamamaladım idare eder galiba
arzu ablam menüme yorum yap ltfn
şuyu 3 e tamamlarım galiba
bide form çay 2 bardak
sabaha görüşmek üzere canlar
çorba+baqet yeterdi cnm...oda baqet 1 tane olduqu için...normalde tek çeşit yiyoruz ve daha fazla kilo veriyoruz...aynı hızlada alıyorum canım
:
canım öqlenki menün çok fazla...hele patates hiç olmamış
hadi yaa( nasıl yapayım peki ya çorba ya yemek ile mi devam edeyim
arkadaşlarr bu karbon hesabını neye göre yapıyorsunuz
canım nette ebru akının karbondeqerlerini bul orada puanlar yazıyor...kendi kilo atıyorum 80se 80in nekadar altında karbon alırsan okadar hızlı kilo verirsin..yani yedikelrinin karbondeqerini hesaplıcaksın bulunduqun kilodan az olucak...bu şekilde çok daha rahat kilo veriliyor
rahatlıkla içebilirsin cnmarkadaşlar birşey daha soracağım.eşime gelirken yeşil çsy alır mısın dedim almış ama üstünde yasemin aromalı falan yazıyor bişey olmaz değil mi?
ablam korkma sen zaten 3 günde 4 kiloyu sen vermedinmi alsan alsan 400 -500 gr almışsındır merak etme
sonuç tablonda rakamın yine ekside zaten
ve emin ol sende daha fazla verende olmamıştır
ama melekten şüpeliyim o istisna tabikide:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?