Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlarrr öğle yemeğim

kahvaltıdan sonra ara yapamadım çok yoğundum aklıma bile gelmedi

öğle
yarım kase domates çorbası
1 adet haşlanmış baget ve 1/4 haş.patates 1 kase yoğurt

yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl oluyoda 3 günde 3 kilon gidiyoo yaaaaaaaa
harbi maşallahhhhhhh

Arzu abla ne kadar hızlı kilo veriyor öyle yaaa ne kadar güzeeelll
aynı hızlada alıyorum canım
1 biber dolması yoğurt
tatlım bildirim öncesi hiç iyi olmamış ama okuduqum kadarıyla mecbur kalmışsın hadi affettik seni
kızlarrr öğle yemeğim

kahvaltıdan sonra ara yapamadım çok yoğundum aklıma bile gelmedi

öğle
yarım kase domates çorbası
1 adet haşlanmış baget ve 1/4 haş.patates 1 kase yoğurt
canım öqlenki menün çok fazla...hele patates hiç olmamış
GENE kımsecıkler yok kaptan ya gel artık aksam oldu yeter ozledıkkkkk
canım akşam ezanı okunurken daha eve gelememiştim düşün artık...
Eki Görüntüle 509578 arzu bi bunu yükledi gene paylaşırım
kızlaaarrr hangimiz daha inceyiz ??
tabiki ben
muazzezin bacaklarına bakın ne kadar kalın birde çıtırım diye dolanıyor ortalıkta

muazzez ben anlamam hepsini ekliceksin çok resim çektim ve hepsini saydım tek bir eksik bile olmıcak
yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl oluyoda 3 günde 3 kilon gidiyoo yaaaaaaaa
harbi maşallahhhhhhh
3 deqil 4 kilo canım

Son düzenleme:
selamlar hanımlar bugün giremedin sabah temizlik öğlen çocukları okula ve ordanda parka gittik geç girdim eve dönünce yemekti oydu buydu derken anca girebildim
arzu abla baya bi yoğun geçti gü
nün galiba halen gelememişsin

benimde bugünkü menüm:
1hşlm yumurta-
1 domates-6
3 zeytin
1 biber-3
yeşil çay
1kkpeynir
ara:3 ceviz-6

öğlen:
7 köfte(yalnız tavaya attıktan sonra aklıma geldi yani ızgara yapamadım ama kağıt havluya koyup yağını çektirdim)-8
2 bardak ayran
1tk ketçap -4
1tk mayonez-1

ara:50 gr piliç salam-1

akşam:
150 gr piliç suçuk çiğ-2
2 bardak ayran-8

ara:
3 kare bitter çikolata-9

hesabım doğruysa 56 karbonla günü tamamaladım idare eder galiba
arzu ablam menüme yorum yap ltfn

şuyu 3 e tamamlarım galiba
bide form çay 2 bardak
sabaha görüşmek üzere canlar

kızlar arkadaşıma gidince kahvaltı hazır olana kadar 1 litre su içtim...ve işe yaradı kaçamaksız sayılabilecek şekilde tamamladım kahvaltıyı...ama gelgelelim diqer arkadaşta herşey bozuldu..ben yine beni etkilemicek şekilde yemiştim ama arkadaşım tutup bana ''Allah rızası için bitir tabaqını diyetini evde yaparsın'' dedi....Allah rızası kısmı varyaa bitirdi beni...öqüre öqüre tabaqımı bitirdim desem hiçte abartmış olmam...ve kendisini birazda sert bir dille uyardım..sakın birdaha beni bu şekilde zorlama Allahın rızasını bu tür şeylere katma dedim...ve saatlerdir inanılmaz midem bulanıyor..keşke çıkarabilsemde rahatlasam...ve yarın hiçbirşekilde tartılmıcam...pazartesiye kadar baskülle işim olmaz...yüksek bir rakam görüp motivasyonumu kaybetmektense pazartesiye kadar beklemek daha mantıklı geldi...işte böyle kızlarr...

arkadaşlar birşey daha soracağım.eşime gelirken yeşil çsy alır mısın dedim almış ama üstünde yasemin aromalı falan yazıyor bişey olmaz değil mi?

ablam korkma sen zaten 3 günde 4 kiloyu sen vermedinmi alsan alsan 400 -500 gr almışsındır merak etme
sonuç tablonda rakamın yine ekside zaten
ve emin ol sende daha fazla verende olmamıştır
ama melekten şüpeliyim o istisna tabikide:9

arkadaşlar birşey daha soracağım.eşime gelirken yeşil çsy alır mısın dedim almış ama üstünde yasemin aromalı falan yazıyor bişey olmaz değil mi?

yok canım aromalılarıda içebilirsin senin zeykine kalmış
yaseminde zihni rahatlatır gerginliği alır zaten iyidir yani

arkadaşlarr bu karbon hesabını neye göre yapıyorsunuz

canım daha önce arzu abla sayfada detaylı bi şekilde anlatmış paylaşmıştı ama bulamayabilirsin en iyisi ebru akın karbonhidrat diyeti diye googleden arat orda detaylı yazıyo her yiyeceğin içeceğin karbon değeri orda yazıyo hesap et yediklerini

canım öqlen içtiqin 2 bardak ayranın puanını vermeyi unutmuşsun...ve bu bitterler fazla olmaya başladı...menülerindeki ayran oranları çok çok fazla...miden büyücek ve çabuk doyamıcaksın ilerde...günde 1 bardak ayran yeter...ve öqlen ara ve akşam sürekli et var menünde..salam zaten çiq sucuquda çiq yemişsin çok saqlıksız...ve çok yaqlı..sucuqu ızgara yapınca bir dünya yaq çıkıyor..hem çiq yersen baqırsaklarında kurt olur

rahatlıkla içebilirsin cnm

çok daha fazladır canım çünkü çok çeşit yapmış ve hepsini yemek zorunda bıraktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…