Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlar hanımlarrr...
arzucum geçmiş olsunmu desem sefan olsun mu desem bilemedim ama senin maşşş. var hemen atarsın vücudundan
bende yarını atlatıyım tam anlamıyla başlıyorum bayrama kadar ful devam hedef enaz 7 kilo

arzuu diyet listeleri bölümünde ayça kayanın 1 ayda 8 kilo diyeti var hiç baktınmı sence nasıl gerçekten kaçamaksız yapılsa verilirmi ki ben onu denemeyi düşünüyorum çünki hiç meyvesiz yapamam gibi bide tavuk filan hiç yiyemem ben :26::26:

kızlar ben normalde 28 günde bir reql olurdum ama son 2 aydır 26 düştü...bende bu ay 26 üzerinden hesap yaptım pazar günü reql olmam gerekiyor..ama bikaç gün önceden bel ve kasık aqrılarım başladı..sanki daha önce reql olucam..niye dengem bozuldu bilmiyorum..bu durumda beni strese sokuyor..

bugün arkadaşlarımda bendeydi vee ilk eve giren böyle oldu hiç bu kiloya çıkmamıştım 1 ayda 10 kilo aldım ben:18::18:
ilaçlar yüzünden bide tatilde saldım tabi:18::18:
taaamm 83 kiloyum o kadar fenayım ki oturunca kalkamıyorum tutunmadan derilerim resmen gerildi

öğlenki ayranı hesap ettim de 56 çıktı ama yazmadım
sucuğu çiğ yeyince korbonu daha düşük diye öyle yapmıştım bidaha yapmam canım
kutu bitti şükür bitterde gözümün önünde olmaz dahada yemem zaten oda tamamdır
ve evet öğlen ara ve akşam hep et oldu ama akşam yemeğinde mantı vardıo onu yesem dahamı iyiydi kendime sebze yapmaya da erindim işte
ay herşeye de cevabım var dimi şimdi ukala gibi oldum haaaa özür valla

canım karbon diyetinde tam anlamıyla kendimi bulduqum için diqer diyetleri hiç okumadım..içine yattıysa dene istersen...

bende geçen ay 16. günde oldum bakalım bu ay nasıl olucak günümü bilmiyorum yani süpriz olacakhava değişimi yaramadı bana belki seninde ondan olmuştur canım bebek yok o zaman

çünkü sen zaten dengeni bozduuuuun
yani diyete başladın vücudun bi sallandı yani belkide karbonu düşük tutman regli de etkiliyor olabilir

canım illa yemek arama..ben mesela dün akşam yemeqi yerine kaşar peyniri ve büyük bir bardak çubuk tarçınlı süt içtim ve oldukça tokluk hissi verdi....ve ogün 2100 qram vermişim...
sucuqun deqeride pişince düşer artmaz...çünkü içindeki yaqlarda eriyor daha saqlıklı oluyor...

bende geçen ay 16. günde oldum bakalım bu ay nasıl olucak günümü bilmiyorum yani süpriz olacakhava değişimi yaramadı bana belki seninde ondan olmuştur canım bebek yok o zaman
bebek yoktur canım çünkü reql sancılarım kuvvetli...
çünkü sen zaten dengeni bozduuuuun
yani diyete başladın vücudun bi sallandı yani belkide karbonu düşük tutman regli de etkiliyor olabilir

son 4 gündür diyet yapıyorum ama reqlim son 2 aydır erken geliyor...bununla bir ilgisi olduqunu düşünmüyorum canım..

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
..........
işte canım diyet bu bakalım 1 haftada kaç kilo vericem cumartasi başlıyorum hayırlısıyle

bakalım deniycem 1 hafta bu diyette hoşuma giden sabah hafif olup ikindideki arada yağsız tost olması ben akşama doğru fenalaşıyorum çünki normalde:26:

mmm hatırladım şimdi....ben onaylamıyorum bu diyeti ve bence çok saçma...ama uygulamak istiyorsan uygula canım..

saçma demiştim ya...
az bile demişim

mmm hatırladım şimdi....ben onaylamıyorum bu diyeti ve bence çok saçma...ama uygulamak istiyorsan uygula canım..

öğlenki ekmeği sabaha çekip akşamki yemeğin birini iptal etsem yinemi olmaz
bakarmısın bide pazarlık ediyorum daha başlamadan.. ufff bu sefer büyüdü gözümde bu 10 kilo

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,

bugün vira bismillah spor yaptım ilk kez... hadi inşallah devamı gelir...

suskunları izliyoruz, böyle sinirlerim bozuk izliyorum hep bu diziyi.. çok iyi bir dizi , tek geçiyorum bunu ama iç karartıyor maalesef

öğlenki ekmeği sabaha çekip akşamki yemeğin birini iptal etsem yinemi olmaz
bakarmısın bide pazarlık ediyorum daha başlamadan.. ufff bu sefer büyüdü gözümde bu 10 kilo

uygulamak istiyorsan uygula canım..ben o listeyle uzun vadeli hatta kısa vadeli bile kilo verileceqine inanmıyorum..bu benim şahsi görüşüz...sen olumlu düşünüyorsan tekrar söylüyorum canım deneyebilirsin..

kızlar kasık aqrım çok fazla zaten yorgunum gidip yatıcam...inşallah sabah bildirimde görüşürüz...hayırlı geceler herkese

yüklerim cnm tabiki sen daha da zararlı çıkarsın diğer resimlerin hepsinde bir tek ben varım ve çıp çıtırım face de de konuştuk 36 beden pantolon içine girdim relax benim için ful albüm yaparım ben sana kuşum sen iste ama niyeyse yüklemedi gene denerim diğerlerinide

herkese merhaba.özlemişim uraları.arada girip okuyordum ama hiç yazma fırsatım olmadı.en son 3 ay önce 64.5 kiloydum.69 kiloyla başladım diyete ve çok iyi bir motivasyonla (sizin özellikle senanın sayesinde)kilo vermiştim.sabah tartıldım 66.5 kilo geliyorum bu sefer hedefim 60 olmak insallah sizlerle beraber bu kilolardan kurtulucam....şimdi bildirimimle başlicam.her zaman girip yediğim şeyleri paylaşamasamburda da ki ben artık çözdüm diyetimizin mantığını mutlaka her cuma bildirim yapıcam.listemizi aynen uygulamayı düşünüyorum.hadi kolay gelsin herkese ......

başalngıç kilo:66.5
hdeflenen kilo:60
boy:1.65

şimdilk bu kadar.temizlik işlerim bitsin haftanın 4 günü yürüyüş yapıcam .kendimi hergün yürümeye koşulluyorum yapamayıncada pes ediyorum 1 gün yürüyüş 1 gün dinleme şeklinde yapsam uygun olur mu acaba ne dersiniz senacım özellikle sana şimdiye kadar olan desteğin için teşekkür ediyorum.:)))))))))

Eki Görüntüle 509578 arzu bi bunu yükledi gene paylaşırım

kızlarrrr harıkasınız masallah sızeeee arzu hıcte kılolu durmuyorsun canım

canım o ısrarcı ve araya allah rızasını sokan cumlelerı bende hıc sevmıyorum sanırım mecbur kalmıssın ama cok fazla etkılememıstır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…