iyi akşamlar hanımlarrr...
arzucum geçmiş olsunmu desem sefan olsun mu desem bilemedim ama senin maşşş. var hemen atarsın vücudundan
bende yarını atlatıyım tam anlamıyla başlıyorum bayrama kadar ful devam hedef enaz 7 kilo
arzuu diyet listeleri bölümünde ayça kayanın 1 ayda 8 kilo diyeti var hiç baktınmı sence nasıl gerçekten kaçamaksız yapılsa verilirmi ki ben onu denemeyi düşünüyorum çünki hiç meyvesiz yapamam gibi bide tavuk filan hiç yiyemem ben :26::26:
kızlar ben normalde 28 günde bir reql olurdum ama son 2 aydır 26 düştü...bende bu ay 26 üzerinden hesap yaptım pazar günü reql olmam gerekiyor..ama bikaç gün önceden bel ve kasık aqrılarım başladı..sanki daha önce reql olucam..niye dengem bozuldu bilmiyorum..bu durumda beni strese sokuyor..
kızlar ben normalde 28 günde bir reql olurdum ama son 2 aydır 26 düştü...bende bu ay 26 üzerinden hesap yaptım pazar günü reql olmam gerekiyor..ama bikaç gün önceden bel ve kasık aqrılarım başladı..sanki daha önce reql olucam..niye dengem bozuldu bilmiyorum..bu durumda beni strese sokuyor..
öğlenki ayranı hesap ettim de 56 çıktı ama yazmadım
sucuğu çiğ yeyince korbonu daha düşük diye öyle yapmıştım bidaha yapmam canım
kutu bitti şükür bitterde gözümün önünde olmaz dahada yemem zaten oda tamamdır
ve evet öğlen ara ve akşam hep et oldu ama akşam yemeğinde mantı vardıo onu yesem dahamı iyiydi kendime sebze yapmaya da erindim işte
ay herşeye de cevabım var dimi şimdi ukala gibi oldum haaaa özür valla
canım karbon diyetinde tam anlamıyla kendimi bulduqum için diqer diyetleri hiç okumadım..içine yattıysa dene istersen...
bebek yoktur canım çünkü reql sancılarım kuvvetli...bende geçen ay 16. günde oldum bakalım bu ay nasıl olucak günümü bilmiyorum yani süpriz olacakhava değişimi yaramadı bana belki seninde ondan olmuştur canım bebek yok o zaman
çünkü sen zaten dengeni bozduuuuun
yani diyete başladın vücudun bi sallandı yani belkide karbonu düşük tutman regli de etkiliyor olabilir
bakalım deniycem 1 hafta bu diyette hoşuma giden sabah hafif olup ikindideki arada yağsız tost olması ben akşama doğru fenalaşıyorum çünki normalde:26:
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
..........
işte canım diyet bu bakalım 1 haftada kaç kilo vericem cumartasi başlıyorum hayırlısıyle
mmm hatırladım şimdi....ben onaylamıyorum bu diyeti ve bence çok saçma...ama uygulamak istiyorsan uygula canım..
öğlenki ekmeği sabaha çekip akşamki yemeğin birini iptal etsem yinemi olmaz
bakarmısın bide pazarlık ediyorum daha başlamadan.. ufff bu sefer büyüdü gözümde bu 10 kilo
aynı hızlada alıyorum canım
tatlım bildirim öncesi hiç iyi olmamış ama okuduqum kadarıyla mecbur kalmışsın hadi affettik seni
canım öqlenki menün çok fazla...hele patates hiç olmamış
canım akşam ezanı okunurken daha eve gelememiştim düşün artık...
kızlaaarrr hangimiz daha inceyiz ??
tabiki ben
muazzezin bacaklarına bakın ne kadar kalınbirde çıtırım diye dolanıyor ortalıkta
muazzez ben anlamam hepsini ekliceksin çok resim çektim ve hepsini saydımtek bir eksik bile olmıcak
3 deqil 4 kilo canım
Eki Görüntüle 509578 arzu bi bunu yükledi gene paylaşırım
kızlar arkadaşıma gidince kahvaltı hazır olana kadar 1 litre su içtim...ve işe yaradı kaçamaksız sayılabilecek şekilde tamamladım kahvaltıyı...ama gelgelelim diqer arkadaşta herşey bozuldu..ben yine beni etkilemicek şekilde yemiştim ama arkadaşım tutup bana ''Allah rızası için bitir tabaqını diyetini evde yaparsın'' dedi....Allah rızası kısmı varyaa bitirdi beni...öqüre öqüre tabaqımı bitirdim desem hiçte abartmış olmam...ve kendisini birazda sert bir dille uyardım..sakın birdaha beni bu şekilde zorlamaAllahın rızasını bu tür şeylere katma dedim...ve saatlerdir inanılmaz midem bulanıyor..keşke çıkarabilsemde rahatlasam...ve yarın hiçbirşekilde tartılmıcam...pazartesiye kadar baskülle işim olmaz...yüksek bir rakam görüp motivasyonumu kaybetmektense pazartesiye kadar beklemek daha mantıklı geldi...işte böyle kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?