- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
albümünü sabırsızlıkla bekliyorum canımyüklerim cnm tabiki sen daha da zararlı çıkarsındiğer resimlerin hepsinde bir tek ben varım ve çıp çıtırım face de de konuştuk 36 beden pantolon içine girdim relax benim için ful albüm yaparım ben sana kuşum sen iste ama niyeyse yüklemedi gene denerim diğerlerinide
canım hoşgeldin özledik seniherkese merhaba.özlemişim uraları.arada girip okuyordum ama hiç yazma fırsatım olmadı.en son 3 ay önce 64.5 kiloydum.69 kiloyla başladım diyete ve çok iyi bir motivasyonla (sizin özellikle senanın sayesinde)kilo vermiştim.sabah tartıldım 66.5 kilo geliyorum bu sefer hedefim 60 olmak insallah sizlerle beraber bu kilolardan kurtulucam....şimdi bildirimimle başlicam.her zaman girip yediğim şeyleri paylaşamasamburda da ki ben artık çözdüm diyetimizin mantığını mutlaka her cuma bildirim yapıcam.listemizi aynen uygulamayı düşünüyorum.hadi kolay gelsin herkese ......
başalngıç kilo:66.5
hdeflenen kilo:60
boy:1.65
şimdilk bu kadar.temizlik işlerim bitsin haftanın 4 günü yürüyüş yapıcam .kendimi hergün yürümeye koşulluyorum yapamayıncada pes ediyorum 1 gün yürüyüş 1 gün dinleme şeklinde yapsam uygun olur mu acaba ne dersiniz senacım özellikle sana şimdiye kadar olan desteğin için teşekkür ediyorum.:)))))))))
evet canım hiçte kilolu durmuyorumkızlarrrr harıkasınız masallah sızeeeearzu hıcte kılolu durmuyorsun canım
canım o ısrarcı ve araya allah rızasını sokan cumlelerı bende hıc sevmıyorum sanırım mecbur kalmıssın ama cok fazla etkılememıstır bence
başlangıç: 88,90(17.05.2012 de basladım)
geçen hafta:74,700
bu hafta: 74,00
giden:0,700 gr
gelen:yok
toplam giden:.14,900
boy:1.68
hedef:68 sımdılık
spor: henuz yok ınsallah olucak en kısa zamanda
beden:40
kızlarrrrrr bugun 100 gr cıkk daha vermıs olsaydım 15 kılo olacaktı tammm ama olsunnnnn genede cokkkkkkk mutluyum cunkuuu cumaretsı gunku asırı pasta ve kacamakları atlatıp ustene bıde kılo verdmmmm
KAPTANIMmmmm canım hosgeldınnnn gunaydın ozledıkkk ya dun yoklugunu cokk hıssettımmmm bugun hıc bı yere gıtmek yokkkcezalısın burdasn bugunnn
albümünü sabırsızlıkla bekliyorum canım
canım hoşgeldin özledik seni
her zaman söylüyorum kilo vermenizde bir parça faydam olduysa bu bana dünaydada ahirettede yeter..yeterki Allah razı olsun diyin cnm...yürüyüşlerinide dediqin şekilde yapabilirsin cnm sorun olmaz
evet canım hiçte kilolu durmuyorumçünkü muazzezin arkasına saklandım
hayır deılsın genede onuda hesap ederek bu yorumu yaptım deılsınnnnnnnnnnnnn
hiç sev,nme 74lere geldim diyeunutma yarıştayız geçicem seniii
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun bu harika günde
amın canımmm
bugün herhangi bir proqramım yok cnm belki oqluşa pantolon almaya çıkarız oda uzun sürmez..belkide akşam çıkarız
melekcim gerçekten öyle oluyor insan...vücudun şekle girsede dahada aşaqı inmek istiyorsun..ben 62ye indiqimde hedefimi 55e çekicektim ama üzülüyordum 55e indiqim zaman verecek kilom kalmıyor diye...bu beslenme tarzını çok seviyorum ve hergün eksilen rakamlar süper motive ediyor...72leri 70leri bırak 60ı bile göreceksin cnmarzuuuu bırak 74 lerı ben 72 ye gozumu dıktım yavrummmm 74 u falan begenmıyorum artık
günaydın kızlar...
hala tartı yok nasıl bildirim yapıcam ben
aksam gıtttttttttttttttgunduz yollamıyorummmmmm dun dayanamayıp arıcaktım saat 4 gıbı kalk artık eve don dıye
günaydınlar kızlar.
hayırlı cumalar olsun inşallah.
Başlangıç 105,8 (19,08,2012)
geçen hafta 99
bu hafta 97,500
qiden 1,500
toplamda qiden 8,300
hedef 70
boy 176
beden : diyete başlamadan önce 46 idi
spor varr her gün 5-6 km tempolu yürüyüş.
Mekik (50 tane)
Kızlar spor yaptığım için vücudum çok sıkılaştı ve şekil aldı. yanlardan taşanlar yok artık.
melekcim gerçekten öyle oluyor insan...vücudun şekle girsede dahada aşaqı inmek istiyorsun..ben 62ye indiqimde hedefimi 55e çekicektim ama üzülüyordum 55e indiqim zaman verecek kilom kalmıyor diye...bu beslenme tarzını çok seviyorum ve hergün eksilen rakamlar süper motive ediyor...72leri 70leri bırak 60ı bile göreceksin cnm
EVET arzucum ya kılo verme hastslıgına yakalandım zanıımcahıc bı rakamdan tatmın olmuyorum bu gıdısle 68 de benı kesmıcek:18::18::18:
günaydın cnm
tatlım neden yeni bir baskül almıyorsun...teknosada çok uygun
günaydınlar kızlar.
hayırlı cumalar olsun inşallah.
Başlangıç 105,8 (19,08,2012)
geçen hafta 99
bu hafta 97,500
qiden 1,500
toplamda qiden 8,300
hedef 70
boy 176
beden : diyete başlamadan önce 46 idi
spor varr her gün 5-6 km tempolu yürüyüş.
Mekik (50 tane)
Kızlar spor yaptığım için vücudum çok sıkılaştı ve şekil aldı. yanlardan taşanlar yok artık.
ciddimisinn
kıskandımmmm bende kilo vermek istiyorum var mı bir belirli yönteminizcanım çok güzel gidiyorsun 8li rakamları görmene çok az kaldı inşallah önümüzdeki yaza seni 38 beden yapıcaz
canım çok güzel gidiyorsun 8li rakamları görmene çok az kaldı inşallah önümüzdeki yaza seni 38 beden yapıcaz
teknoloji okadar ilerlemedi canımGünaydınlar arkadaşlar
İşte bildirimim..
başlangıç: 61 (27.08.2012)
bu hafta: 57.1
giden:1.2 kg
gelen:yokkk
toplam giden:3.9
boy:1.66
hedef: 55
spor:şuan yok
beden:38-40 arası
Arzu abla ben halen ödemdenmi veriorum yağda varmıdır acep:44:
arasaydın ne derdim acabamelekkkk harıkasın supersın devam canımmm
oldukca cıddıyım ınan elım tele gıttı ama sonra dedım sacmalama kızım ayıpppp olur dedım
kıskandımmmm bende kilo vermek istiyorum var mı bir belirli yönteminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?