Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım ben bu dönemde kumaş deqilde esneyen streç türü şeyler aldım...çok rahat atlattın o dönemi..sende öyle yap

aynı sorun bende de var 42 ve 44 beden pantalonlarımın hepsı dolapta duruo ole 3 tane 40 beden aldım sureklı onları gıyıyorum smdılık :44::44::44::44:

herşey iyi güzelde ben çalışıyorum bu ara öğünler sıkıntı öğlen yemekhane var burada orada yemem gerekiyornasıl olacak bu iş

herşey iyi güzelde ben çalışıyorum bu ara öğünler sıkıntı öğlen yemekhane var burada orada yemem gerekiyornasıl olacak bu iş

hosgeldın oncelıkle canımm bende aynen senın gıbı calısan bırıyım ve bu cok buyuk avantaj bana bana gore cunku ırıtaf etmelıyımlı evde kaldıgım gunler bu kadar duzenlı yapamıyorum dıyetımı.

sımdıı oncelıkle kahvaltını evde yapacaksın sabah 10 dk daha erken kalkarak ben kahvaltmda genellıkle ,
1 dılım uno denge lıght ekmek
yarım domates
peynır
yumurta
3-4 zeytın yıyor veee asırı doymus vazıyette kalkyourm

ara
evden meyve yada badem cevız gıbı seyler getır bunlardan 10 gr cıvarı yee

ogle
lokantada bakıyorum bana uyan ne varsa sebze vs anlamında tek cesıt olmak uzere onu soyluyrum yanında cacık yada salata ıle

dıger arada gene aynı seylerı donusumlu yıyorum

aksamda evde
oglen sebze yedımse et oglen et yedımse sebze yada corba yıyor ama cok oenmlı bı ayrıntı tek cesıt yıyerak gunu kapatıyprum

bukadarrrrr kolay gelsın canım bolll ıradeler
takıldıgın yerde kaptana ve banada sorabılırsın

muazzezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızcemmmm bıldırımı gorelımmm gunaydın bu arADA canımmm

cnm bu hafta hiç tartılmadımm kesin gitmiştir arzuyla facede de konuştuk 36 beden içine girebiliyorum artık sporla desteklicem pazartesi diyetisyenden de destek alarak devam etcem kilolarım kalıcı olsun istiyorum sürekli al ver iyi olmuyo

günaydın kızlar ben yeni katıldım ama bildirim için bu sabah tartıldım.
başlangıç tarihi 10.09.2012
baş.kg 66,4
bugünkü kilom: 65,9
boy:1,64
hedef:58
4 günde giden0,5 kg

evet benım canım ve yukarıda yazdım sana yapılması gerekenlerı

okudum canım ilgin için sağol kahvaltıyı bahsettiğin gibi yaparım ama öğlen yemekhanede ne çıkarsa ekmeksiz onu yemem lazım. akşamada salata yoğurt tarzı bişey yerim herhalde haftada 2 yada 3 gün 1 saat pilates yapmayı düşünüyorum akşamları inşallah düğünüme bayağı zayıflarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…