günaydın kızlar ben yeni katıldım ama bildirim için bu sabah tartıldım.
başlangıç tarihi 10.09.2012
baş.kg 66,4
bugünkü kilom: 65,9
boy:1,64
hedef:58
4 günde giden0,5 kg
cnm bu hafta hiç tartılmadımm kesin gitmiştir arzuyla facede de konuştuk 36 beden içine girebiliyorum artık sporla desteklicem pazartesi diyetisyenden de destek alarak devam etcem kilolarım kalıcı olsun istiyorum sürekli al ver iyi olmuyo
okudum canım ilgin için sağol kahvaltıyı bahsettiğin gibi yaparım ama öğlen yemekhanede ne çıkarsa ekmeksiz onu yemem lazım.akşamada salata yoğurt tarzı bişey yerim herhalde haftada 2 yada 3 gün 1 saat pilates yapmayı düşünüyorum akşamları inşallah düğünüme bayağı zayıflarım
canım bıldırımını benım bıldırımeme bak o sırayla yapmalısın
ok ozaman baştan alalım
başlangıç: 66,4(10.09.2012)
geçen hafta:66,4
bu hafta:65,9
giden:0,5
gelen:yok
toplam giden:0,5
boy 164
hedef kilo:58
spor: tam sayılır mı bilmiyorum ama bu sabah 1200 mt yürüdüm.2 akşam önce 25 dakika leslie yürüyüşü yaptım
beden:alt 40 üst 42
KAPtannn az ısım var dedın gıttın oglen oldu nerdesınnnnnn ve dıger kızlarrr nerdesınız yawwww:26::26::26:
sen veremedinmigünaydın kızlar
kilo veren çıtırlar tebrik ediyorum sizi
çok güzel canım hadi bakalım haftaya 7li rakamlar bekliyorum sendenBaşlangıç 81,900 (03,09,2012)
geçen hafta 81
bu hafta 80.100
qiden 900
toplamda qiden 1,800
hedef 65
boy 160
beden : 44
spor: var
sende bu boqaz varken kiloların asla kalıcı olamaz canımcnm bu hafta hiç tartılmadımm kesin gitmiştir arzuyla facede de konuştuk 36 beden içine girebiliyorum artık sporla desteklicem pazartesi diyetisyenden de destek alarak devam etcem kilolarım kalıcı olsun istiyorum sürekli al ver iyi olmuyo
canım gayet güzel bir başlangıç aferingünaydın kızlar ben yeni katıldım ama bildirim için bu sabah tartıldım.
başlangıç tarihi 10.09.2012
baş.kg 66,4
bugünkü kilom: 65,9
boy:1,64
hedef:58
4 günde giden0,5 kg
1400 süper bir rakam canım maşallahhhhbaşlangıç: 84.5(4 ağustos)
geçen hafta:77.900
bu hafta: 76.5
giden:1.400gr
gelen:yok
toplam giden:8
boy:1.66
hedef:65
spor:bu hafta yapmadım
beden:44-46 ydı en son
kızlarçok fazla yazamıyorum bebeğim var çünkü ama takipcinizim
KAPtannn az ısım var dedın gıttın oglen oldu nerdesınnnnnn ve dıger kızlarrr nerdesınız yawwww:26::26::26:
cnm bu hafta hiç tartılmadımm kesin gitmiştir arzuyla facede de konuştuk 36 beden içine girebiliyorum artık sporla desteklicem pazartesi diyetisyenden de destek alarak devam etcem kilolarım kalıcı olsun istiyorum sürekli al ver iyi olmuyo
kaptanım ya bısı sorcm dunden berı unutuyorum bır kac aksam specıal k yemek ıstıyorum ama mıktarı ne olmalı mesela nekadar yogurdun ıcıne nekadar koymak lazım??? bıde sade de yesem olabılırmı :26::26::26:
ARZUUUcum tamam ıkı yemek yasıgı koyar ustune ıkı kasık yogurtla yerım
arzu ya benım canım bıraz sıkkın yardım ıstıyorum senden sımdı ben gobek ve mıdemın dahada ıncelmesını ıstıyorum sen plates demıstın ama baska ne sekılde gobek ve mıde dahada kuculup ıncelırevde ne yapabılırım mesela
canım bıldırımını benım bıldırımeme bak o sırayla yapmalısın
muazzezcım kalıcı olması ıcın nasıl bısı yapıcakkı dıyetısyen merak ettım canım sımdı :26:
canım ogle ve aksam yemekhaneye baglı ısen oradan yıceksın tabıkı ama bazı puf noktalara dıkkat etmelısın mesela dıyelım corba yemek pılav cıktı o gun sen corba ve sebzeyı ye pılavı yeme mesela anladın demıaksamda sadece salata yada yogurt senı doyurmaz yanına mutlaka ya corba yada sebze eklemelısın
ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
muazzez nerde ya kayıplara karıştı?
sen veremedinmi
çok güzel canım hadi bakalım haftaya 7li rakamlar bekliyorum senden
sende bu boqaz varken kiloların asla kalıcı olamaz canım
canım gayet güzel bir başlangıç aferin
1400 süper bir rakam canım maşallahhhh
geldim cnm şimdide sen yoksun :26:
canım zaten 36 bedenin içine giren birinin diyet yapmasına hiç ihtiyacı yok.
üstelik boylu poslusun maşallah.kaldırıyorsun yani.
netten araştır ozaman cnm..bnm bildiqimen etkili yöntem plates...farklı hareketler için netten arattır bakalım..
kızlar merhaba nasılsınız maşallah ne güzel kilolar verilmiş..bende 75 kiloyum..ama bana 42 beden bile sıkı geliyor..lcwaiikiden bir pantolon aldım kalıbı çok dar duruyor..40 beden gibi..bu arada birşey soracağım muazzez 69 kilo yazıyor çizelgende nasıl 36 bedene girebiliyorsun..sabahtan beri yazılanları okuyorum,bana ilginç gelen her beden bir değil herkesin giydiği ölçü farklı ben çok sıkı değilim galiba ..ALLAH ALLAH....:26::26::26::26::26::26:
yani bende 10 kilo versem 36 beden mi giycem..bu kadar basit mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?