Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

başlangıç: 84.5(4 ağustos)
geçen hafta:77.900
bu hafta: 76.5
giden:1.400gr
gelen:yok
toplam giden:8
boy:1.66
hedef:65
spor:bu hafta yapmadım
beden:44-46 ydı en son

kızlarçok fazla yazamıyorum bebeğim var çünkü ama takipcinizim

günaydın kızlar ben yeni katıldım ama bildirim için bu sabah tartıldım.
başlangıç tarihi 10.09.2012
baş.kg 66,4
bugünkü kilom: 65,9
boy:1,64
hedef:58
4 günde giden0,5 kg

canım bıldırımını benım bıldırımeme bak o sırayla yapmalısın

muazzezcım kalıcı olması ıcın nasıl bısı yapıcakkı dıyetısyen merak ettım canım sımdı :26:

canım ogle ve aksam yemekhaneye baglı ısen oradan yıceksın tabıkı ama bazı puf noktalara dıkkat etmelısın mesela dıyelım corba yemek pılav cıktı o gun sen corba ve sebzeyı ye pılavı yeme mesela anladın demı aksamda sadece salata yada yogurt senı doyurmaz yanına mutlaka ya corba yada sebze eklemelısın

günaydın kızlar

kilo veren çıtırlar tebrik ediyorum sizi
sen veremedinmi
Başlangıç 81,900 (03,09,2012)
geçen hafta 81
bu hafta 80.100
qiden 900
toplamda qiden 1,800
hedef 65
boy 160
beden : 44
spor: var
çok güzel canım hadi bakalım haftaya 7li rakamlar bekliyorum senden
sende bu boqaz varken kiloların asla kalıcı olamaz canım
günaydın kızlar ben yeni katıldım ama bildirim için bu sabah tartıldım.
başlangıç tarihi 10.09.2012
baş.kg 66,4
bugünkü kilom: 65,9
boy:1,64
hedef:58
4 günde giden0,5 kg
canım gayet güzel bir başlangıç aferin
1400 süper bir rakam canım maşallahhhh
KAPtannn az ısım var dedın gıttın oglen oldu nerdesınnnnnn ve dıger kızlarrr nerdesınız yawwww:26::26::26:

geldim cnm şimdide sen yoksun :26:

ya kızlar o kadar tokum o kadar tokumkı gozum yemek falan gormuyo bır sımıt ve yumurta benı tıka basa doyurduuu patlıcam nerdeyseeeeee

canım zaten 36 bedenin içine giren birinin diyet yapmasına hiç ihtiyacı yok.
üstelik boylu poslusun maşallah.kaldırıyorsun yani.

kaptanım ya bısı sorcm dunden berı unutuyorum bır kac aksam specıal k yemek ıstıyorum ama mıktarı ne olmalı mesela nekadar yogurdun ıcıne nekadar koymak lazım??? bıde sade de yesem olabılırmı :26::26::26:

SPECİAL-K kırmızı meyveli süper ötesi bişey...1 kaseye göz kararı koyup üstünü soquk sütle kaplıyorum yemeye doyamıyorum..laf aramızda akşam yemeqi yerine yenildiqinde müthiş kilo verdiriyor

ARZUUUcum tamam ıkı yemek yasıgı koyar ustune ıkı kasık yogurtla yerım

arzu ya benım canım bıraz sıkkın yardım ıstıyorum senden sımdı ben gobek ve mıdemın dahada ıncelmesını ıstıyorum sen plates demıstın ama baska ne sekılde gobek ve mıde dahada kuculup ıncelır evde ne yapabılırım mesela

netten araştır ozaman cnm..bnm bildiqimen etkili yöntem plates...farklı hareketler için netten arattır bakalım..

cnm benim şeker düşüklüğüm var gene tekrarlamaya başladı bu yüzden diyetisyen kontrolünde olmak istiyorum cnm tartıda yağ su ayrımı olmuyo bazen sudan gidiyo yağ oranımı kas oranımı görerek kilo vermek sağlıklı geliyo bana

ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
muazzez nerde ya kayıplara karıştı?

geldim kızlar benzinlik firmasında çalışanlar herşeyi karıştırmış patronu saldım üstlerine

tartılsam kesin vermişimdir inan çok gerek duymadım bendeki bu boğazla bu fizik süperim süper bi aynaya bak sen koş yavrucum

canım zaten 36 bedenin içine giren birinin diyet yapmasına hiç ihtiyacı yok.
üstelik boylu poslusun maşallah.kaldırıyorsun yani.

saol cnm fiziğimden torpilliyim sendende destek alarak spora ağırlık vercem sıkılaşssam yeter

Son düzenleme:
bende menümü paylaşayım

sabah:
1 haşlanmış yumurta
peynir
yarım dilim kızarmış ekmek(okula geç kaldım o yüzden yarım)
çeyrek domates
6 tane zeytin
şekersiz çay

ara: malesef yapamadım bugünlük saece

öğle:
1 kase tutmaç çorbası
1 kase yoğurt
üzerine şekersiz damla sakızlı kahve tavsiye ederim süper bişey

ara:
tarçınlı süt

akşam:
tavuk sote yada ızgara tavuk
yoğurt

akşam 6 dan sonra çayın yanında 1 kk kadar peynir yiyorum o kadar .temizlik yapıyorum o yüzden spor yapamıyorum ama ptsi başicam.ACABA 60 RAKAMINI GÖREBİLİRMİYİM Kİ???????????

kızlar merhaba nasılsınız maşallah ne güzel kilolar verilmiş..bende 75 kiloyum..ama bana 42 beden bile sıkı geliyor..lcwaiikiden bir pantolon aldım kalıbı çok dar duruyor..40 beden gibi..bu arada birşey soracağım muazzez 69 kilo yazıyor çizelgende nasıl 36 bedene girebiliyorsun..sabahtan beri yazılanları okuyorum,bana ilginç gelen her beden bir değil herkesin giydiği ölçü farklı ben çok sıkı değilim galiba ..ALLAH ALLAH....:26::26::26::26::26::26:

yani bende 10 kilo versem 36 beden mi giycem..bu kadar basit mi...

cnm benim fiziğimde bi yanda biriken bişey yok tek kalça göbek vs değil benim boyumda ölçülerimde olan herkes giyebilir 36 beden 1,75 boyundayım kimisi bacak boyu uzun kimisi üst bedeni kotta 28 beden giyiyorum 36 beden pantolonda kumaş oldu sen girermisin bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…