Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

muazzez...
ben çok kilo aldım bunu her defasında söylüyorum...aldıqım onca kiloyu yiyerek aldım...koruma sürecine hiç girmedim...ne kadar kilo aldıqımın farkındayım bunun için aynaya bakmama gerek yok!!

ben giremem hayatım....napalım bizde böyle idare etcez artık...

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

sena ablacım bn geldim geç olsada artık burdayım :)) menüleri sadece akşam paylaşıyorduk demi
farketmez cnm biz öqün öqünde paylaşıyoruz bazen ama akşam mutlaka bütün olarak yazıyoruz..

aferinsana canım

canım ben 70 kilo iken 36 bedenin içine girebiliyordum.
çünkü zaten boyum 176
kemikli de bir yapıya sahip isen rahat giriyorsun o kalıpta bir kıyafetin içine.
o 70 kiloyu bakan anlamıyo çünkü 55 gibi duruyo o kadar boya dağılınca kilolar.
mesele tamamen boyda yani...
ha nerden mi biliyorum bunları ben lisede iken mavi jeansta çalışıyordum.
beden boy kataloğunu ezbere biliyorum.
boyu 160 olan birine tabiki 36 olmaz. 42-44 arası değişir onun bedeni de.
dediğim gibi sen takma hiç diyeti falan. gayet çıtırsın. çıtır ne demek fıstıksın fıstık...

aynen cnm boyumuz sayaesinde sorun olmuyo

KIZLAR hıc sohbet edemıyoruz herkez nerdeeee

iğnemi oldum totomun üstünde oturuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…