arzu bugun gene yogun sanırım :26::26:
arzucum noldu kım kızdırdı senı canım benım yaaa :26::26:
söyleyecek yazıp çizecek çok şey var ama kimsenin seviyesine inmek istemiyorum...bir söz vardır ''sandıqın kadar akıllı deqilsin karşındakide sandıqın kadar aptal deqil''...ben herkesi Allaha havale ediyorum...dediqim gibi benden uzak olsunlar...
canım burdan bırı deıl demı? merak ettım ve uzuldum :26:
boşwer üstünde durmaya deqmez..
bakarız...canım bellıkı cok kırılmıs ve uzulmussun bende uzuldum sımdı ozelıme yazarmısın paylasmıs olursun
çıtır hatunlar nasılsınız
geçmişe bakmadım bi bakem hemen geliyorummmm
bakarız...
haticee canım hoşgeldin özledim quuuu
ee naptın bakalım yüzdün yüzdün sonuna geldin izninin....
bu arada pazartesi yolluyorum kargoyu
bakarız...
tamam canım
bakarız...
hosgeldın hatıcecım
hoşgeldin haticem...nasılsın.....
hb meleğim nasılsın tatlım
ıyıyım canım sen nasılsın ozledıkkk
benim yerimede yüz tatlım..bende yüzmeye kayıt yaptırıcaktım doluymuş...kışında canım hiç istemiyor...canım hoşbulduk evet öyle oldu nasıl geçti anlamadım valla bide daga çok yoruldum sanki be anlattım ya sana durumları onlar daha çok yordu beni sanki
kızlar millet deniz sezonunu kapattı ama ben daha yeni açtım :) yarın inş bi sorun çıkmazsa eğirdir gölüne gitcez pek bi mutlu oldum yav
süperrrcanlarım şimdi birşey okudum sizinle paylaşmak istiyorum....çok hoşuma gitti.........görüşürüz canlarım sofrayı haızrlayayım eşim gelecek.....
BİLGİN İLE KAYIKÇI
Kendini beğenmiş bir gramer (nahiv) bilgini, boğazdan karşıya geçmek için bir kayık kiraladı ve kurumla oturdu yerine.
Kayıkçı, olgun ve alçak gönüllü bir insandı. Hiç ses çıkarmadan küreklere asılıyor, yolcusunu sağ salim karşıya geçirmek ve üç beş kuruş kazanmak istiyordu.
Denizin orta yerine geldikleri sırada Bilgin küçümser bir eda içinde sordu:
-Sen hiç gramer okudun mu?.. dil biliminden anlar mısın?
Kayıkçı:
-Hayır efendim dedi, ben cahil bir kayıkçıyım, dediğiniz şeylerden hiç anlamam.
-Vah vah dedi Bilgin, ömrünün yarısı boşa geçmiş!..
Böyle bir süre ilerledikten sonra rüzgar şiddetini artırmaya, dalgalar büyümeye başladı. Denizde fırtına çıkmış, Bilgin korkmaya başlamıştı.
Kayıkçı olağanüstü bir güçle kurtulmaya, sağ salim karşı kıyıya geçmeye çalışıyordu. Gördü ki artık kurtuluş ümidi yok, Bilgine dönüp sordu:
-Efendim, yüzme bilir misiniz?
Bilgin:
-Ne yazık ki bilmiyorum diye inledi.
O zaman kayıkçı:
-Vah vah dedi, şimdi ömrünün hepsi boşa gidecek! Keşke gramer bileceğinize benim gibi yüzme bilseydiniz de canınızı kurtarsaydınız.
bu arada saol tatlım benim inan çok mutlu ediyosun beni
benimde biraz daha hazırlayacklarım var onları hazırlayam göndercem inş
benim yerimede yüz tatlım..bende yüzmeye kayıt yaptırıcaktım doluymuş...kışında canım hiç istemiyor...
süperrr
ben karşılık beklemiyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?