canlarım şimdi birşey okudum sizinle paylaşmak istiyorum....çok hoşuma gitti.........görüşürüz canlarım sofrayı haızrlayayım eşim gelecek.....
BİLGİN İLE KAYIKÇI
Kendini beğenmiş bir gramer (nahiv) bilgini, boğazdan karşıya geçmek için bir kayık kiraladı ve kurumla oturdu yerine.
Kayıkçı, olgun ve alçak gönüllü bir insandı. Hiç ses çıkarmadan küreklere asılıyor, yolcusunu sağ salim karşıya geçirmek ve üç beş kuruş kazanmak istiyordu.
Denizin orta yerine geldikleri sırada Bilgin küçümser bir eda içinde sordu:
-Sen hiç gramer okudun mu?.. dil biliminden anlar mısın?
Kayıkçı:
-Hayır efendim dedi, ben cahil bir kayıkçıyım, dediğiniz şeylerden hiç anlamam.
-Vah vah dedi Bilgin, ömrünün yarısı boşa geçmiş!..
Böyle bir süre ilerledikten sonra rüzgar şiddetini artırmaya, dalgalar büyümeye başladı. Denizde fırtına çıkmış, Bilgin korkmaya başlamıştı.
Kayıkçı olağanüstü bir güçle kurtulmaya, sağ salim karşı kıyıya geçmeye çalışıyordu. Gördü ki artık kurtuluş ümidi yok, Bilgine dönüp sordu:
-Efendim, yüzme bilir misiniz?
Bilgin:
-Ne yazık ki bilmiyorum diye inledi.
O zaman kayıkçı:
-Vah vah dedi, şimdi ömrünün hepsi boşa gidecek! Keşke gramer bileceğinize benim gibi yüzme bilseydiniz de canınızı kurtarsaydınız.
canlarım şimdi birşey okudum sizinle paylaşmak istiyorum....çok hoşuma gitti.........görüşürüz canlarım sofrayı haızrlayayım eşim gelecek.....
BİLGİN İLE KAYIKÇI
Kendini beğenmiş bir gramer (nahiv) bilgini, boğazdan karşıya geçmek için bir kayık kiraladı ve kurumla oturdu yerine.
Kayıkçı, olgun ve alçak gönüllü bir insandı. Hiç ses çıkarmadan küreklere asılıyor, yolcusunu sağ salim karşıya geçirmek ve üç beş kuruş kazanmak istiyordu.
Denizin orta yerine geldikleri sırada Bilgin küçümser bir eda içinde sordu:
-Sen hiç gramer okudun mu?.. dil biliminden anlar mısın?
Kayıkçı:
-Hayır efendim dedi, ben cahil bir kayıkçıyım, dediğiniz şeylerden hiç anlamam.
-Vah vah dedi Bilgin, ömrünün yarısı boşa geçmiş!..
Böyle bir süre ilerledikten sonra rüzgar şiddetini artırmaya, dalgalar büyümeye başladı. Denizde fırtına çıkmış, Bilgin korkmaya başlamıştı.
Kayıkçı olağanüstü bir güçle kurtulmaya, sağ salim karşı kıyıya geçmeye çalışıyordu. Gördü ki artık kurtuluş ümidi yok, Bilgine dönüp sordu:
-Efendim, yüzme bilir misiniz?
Bilgin:
-Ne yazık ki bilmiyorum diye inledi.
O zaman kayıkçı:
-Vah vah dedi, şimdi ömrünün hepsi boşa gidecek! Keşke gramer bileceğinize benim gibi yüzme bilseydiniz de canınızı kurtarsaydınız.
kızlar bugun ısyerınde cokkk ama cok sıkıldım aksam olsada eve gıtsem dıye can atıyorum resmenbu topıkte olmasa hıccc cekılmezdı bugun burası
melek face ne bak arkadaşlık teklifi benim :)
biliyorum beklemediğini aşkolsun ben sana söyledim ya senin haberin bile yoktu ilk yaptığımı sana diye yaptığımı
kızlar bugun ısyerınde cokkk ama cok sıkıldım aksam olsada eve gıtsem dıye can atıyorum resmenbu topıkte olmasa hıccc cekılmezdı bugun burası
muazzezcım arzucum ve melekcım bır sorunmu var bız cok guzel arkadaslıklar kurduk bır sorun yoktur umarm
muazzezcım arzucum ve melekcım bır sorunmu var bız cok guzel arkadaslıklar kurduk bır sorun yoktur umarm
Eki Görüntüle 510396 Eki Görüntüle 510397 Eki Görüntüle 510398 Eki Görüntüle 510399 Eki Görüntüle 510400 Eki Görüntüle 510401 Eki Görüntüle 510402 Eki Görüntüle 510403 Eki Görüntüle 510404 Eki Görüntüle 510405 Eki Görüntüle 510406
Arzucum örnekler bunlar canım umarım beğenirsin......
canım eline emeqine saqlık hepsi çok güzeller...ama bana nette göstermiştin 1-2 model ben onları çok beqenmiştim..Eki Görüntüle 510396 Eki Görüntüle 510397 Eki Görüntüle 510398 Eki Görüntüle 510399 Eki Görüntüle 510400 Eki Görüntüle 510401 Eki Görüntüle 510402 Eki Görüntüle 510403 Eki Görüntüle 510404 Eki Görüntüle 510405 Eki Görüntüle 510406
Arzucum örnekler bunlar canım umarım beğenirsin......
kahvaltı
kıymalı omlet
2dilim tahıllı ekmek
ara
yarım avuç leblebi
öqlen
yemedim
ara
1 armut
akşam
1kase corba salata 3dilim kavun
2 litre su..
bugün ilk günümdü biraz karısık oldu ablacım
arzucum şimdi hatırlamaıyorum bile hangi modelleri gösterdim....benim devamlı işlediğim örnek bunlar ....acaba sana örnekli getirilip işlediklerimden mi gösterdim ....çünkü o kadar çok iş yaptım ki dışarı unuttum çoğunu :26::26:
ne kaçırdım ben yine?giremeyince fransız kalıyorum sohbete
kızlar herkesi çok öpüyorum, hep hakkımızda hayırlısı olsun..hep iyi şeyler düşünelim,Allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?