Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kesinlikle katılıyorum melekcim.
paylaşımın için teşekkürler.
kendini beğenmişlik hoş bir şey değildir.
her şeyi ben bilirim edaları ne kadar da çirkin hareketlerdir...
insanları aşağılamamak gerekir.
herkes tercihlerinde özgürdür.
herkes istediğini düşünür yapar eder yer içer.
bunun yorumunu yapmak aşağılamak hele ki herkesin içinde kimsenin haddi değildir.
insan önce bi şöyle dönüp kendine bakmalı.
ben neyim ki ne yapıyorum demeli...

kızlar bugun ısyerınde cokkk ama cok sıkıldım aksam olsada eve gıtsem dıye can atıyorum resmen bu topıkte olmasa hıccc cekılmezdı bugun burası

herkesin görüşü davranışı giyimi yemesi içmesi özeldir ve özgürdür bilgiçlik olmaz bu yargılarken bi kendine bakıp ondan sonra söz söylemek düşer söz söylerken espiriye vurupta aşalamak kadar basit bi davranış olmaz ömür hayat boşa geçerken laf söylerken karşılığınıda alınca kaldırabilcek güçte kapasitede olmalı insan keşke yazının sonundaki gibi canını kurtarabilcek kadar olsaydı ama maalesef yok işte

mevlana der ki : bilmek başka bulmak başka olmak daha başka

Son düzenleme:
hatice hoşgeldin

kızlar yarın diyetisyen den randevu aldım yeni sağlıklı bi vucut için hazırım diyetisyen sırlarını paylaşırım sizinlee

hafta sonu süper geçicek iyi tatiller herkese şimdiden

biliyorum beklemediğini aşkolsun ben sana söyledim ya senin haberin bile yoktu ilk yaptığımı sana diye yaptığımı

biliyorum canım teşekkür ederim senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum tekrar teşekkür ederim
kızlar bugun ısyerınde cokkk ama cok sıkıldım aksam olsada eve gıtsem dıye can atıyorum resmen bu topıkte olmasa hıccc cekılmezdı bugun burası

bazen olur canım sıkıcı geçer bütün gün... yada nedensiz yere içimiz sıkılır...bunlar geçicidir ama o an hiç geçmicek sanarız...hayat güzel ve yaşamaya deqer...yaşıyorsak saqlıklıysak Rabbimize olan görevleirmizide yerine getirebiliyorsak şükürler olsun bu günümüze...her akşam eşimin iş dönüşünü büyük bir heyecanla bekliyorum...evlatlarım yanımda...indan dana ne isterki...sende mutlu ol elindekilerin kıymetini bil cnm...lakin her zaman hep birlikte oalmayabiliriz..

menüm kızlar;

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
süt

ara
1 incir

öqlen
sandalda tavuk
közlenmiş salata

ara
1 kase yoqurt

akşam
1 tane karnıyarık

3 litre su..

kahvaltı
kıymalı omlet
2dilim tahıllı ekmek

ara
yarım avuç leblebi

öqlen
yemedim

ara
1 armut

akşam
1kase corba salata 3dilim kavun
2 litre su..
bugün ilk günümdü biraz karısık oldu ablacım

canım eline emeqine saqlık hepsi çok güzeller...ama bana nette göstermiştin 1-2 model ben onları çok beqenmiştim..

canım öqlen neden yemedin..

ne kaçırdım ben yine?giremeyince fransız kalıyorum sohbete

kızlar herkesi çok öpüyorum, hep hakkımızda hayırlısı olsun..hep iyi şeyler düşünelim,Allah yar ve yardımcımız olsun

arzucum şimdi hatırlamaıyorum bile hangi modelleri gösterdim....benim devamlı işlediğim örnek bunlar ....acaba sana örnekli getirilip işlediklerimden mi gösterdim ....çünkü o kadar çok iş yaptım ki dışarı unuttum çoğunu :26::26:

Son düzenleme:

canım netten bulmuştun o modelleri.. birsürü gülleri vardı...2 tane göstermişitn ikiside çok güzeldi...renkliydi gülleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…