. canım öqlen neden yemedin..[/QUOTE .!.:ablacım kahvaltıyı biraz geç yaptım ögleye dogru acıkmadım onuun için
kaptanım ya bısı sorcm dunden berı unutuyorum bır kac aksam specıal k yemek ıstıyorum ama mıktarı ne olmalı mesela nekadar yogurdun ıcıne nekadar koymak lazım??? bıde sade de yesem olabılırmı :26::26::26:
SPECİAL-K kırmızı meyveli süper ötesi bişey...1 kaseye göz kararı koyup üstünü soquk sütle kaplıyorum yemeye doyamıyorum..laf aramızda akşam yemeqi yerine yenildiqinde müthiş kilo verdiriyor
günaydın kızlaaaaar,
iyi haftasonları...
canım senide yoruyorum ama bunlarla ilgisi ok bana gösterdiklerinin...siyah üzerine işlenmiş kenarlarında enli kahverengi oldukça kalın işlemesi sonrada rengasrenk gülleri vardı..diqeri yine komple gülleri olan bir seccadeydi..netten buldum demiştin cnm...Eki Görüntüle 510477 Eki Görüntüle 510478
Arzucum işlediklerimden 2 taneside bu........ bunlar olabilir mi
canım 200 qramın lafımı olur yarına bişey kalmaz üzülmeye kafaya takmaya inan hiç deqmez cnm..bende geçen sene bu sade k fleks le öğle ve akşam yiyerek baya zayıflamıştım
geçende markette aldım eline hemen karbonuna baktım baya baya yüksekti ama bende geri koydum
bu arada sabah girip bildirim yapmadım çünküüüüüüü
canım sıkıldı +200 almışım koca bir haftada
neyse bugün kızım da doğum günüydü kutlama yapmadık okullar açılsın arkadaşlarıyla yapıcam inşallah
ama yinede güzel bi gün geçirmesini istedim
beraber bi alışveriş merkezine gittik gezdik eğlendik yedik içtik bide üstüne barbi bebek istediler aldım
dönüşte eşim aldı bizi lunaparka gidip dönme dolaba binecektik
ama hafta içi diye kimseler yokmuş oyüzden hafta sonuna erteledik
menümde öyle menü gibi olmadı karman çorman paylaşmıyayım
bide galiba can sıkıcı bişeler olmuş anlamadım ama şunu dicem ömür çok kısaaa geri dönüşü asla yok unutmayın emi canlar
tatlım seni kocamannnn tebrik ediyorum....birincisi tatilde kilo vermek oldukça zordur..ikinciside çok fazla dikkat etmemişsin ama yinede gitmiş..brawoo canımm çok güzelllen son buraya yazdıgımda 75.600 gr dımsuan ıtıbarı ıle 69.900 gr oldum hazıranın snunda basladım tr de dıyet felan yapamadım ama yınede sıcaktanmıdır nedır vermeye devam ettım suan cooookkkkk mutluyum bu sekılde devam ederım ınsaallah hedefım 70 kl ıdı ama ınsan kılo vermeye baslayınca devam etmek ıstıyor bır kac kılo daha verırsem cok daha ıyı olucak
günaydın şebnemcimmgünaydın kızlaaaaar,
iyi haftasonları...
herkeze gunaydınnn mutlu haftasonları kızcelerrrr
cumartesı ızınlerım malesefkı bıttı ve ben tekrar ısteyımmmm
veeeee 73 lu rakamlara merhaba demıs bulunuyorum efemmmm bugun ıtıbarıylee
dunku menummm
sabah
1 sımıt
peynır
yumurta
ara
5 gr badem
ogle
1 kase corba
ara
yok
aksam
sabah ve oglenkı yedımlerımden dolayı o kadar toktumkı yıymemedım yesem kusabılrdım
3 lt su
1 kupa yesılcay
canım senide yoruyorum ama bunlarla ilgisi ok bana gösterdiklerinin...siyah üzerine işlenmiş kenarlarında enli kahverengi oldukça kalın işlemesi sonrada rengasrenk gülleri vardı..diqeri yine komple gülleri olan bir seccadeydi..netten buldum demiştin cnm...
canım 200 qramın lafımı olur yarına bişey kalmaz üzülmeye kafaya takmaya inan hiç deqmez cnm..
prensesimizinde doqum günü kutku olsun cnm Rabbim hatırlıs saqlıklı uzun ve gönlünce bir hayat nasip etsin
tatlım seni kocamannnn tebrik ediyorum....birincisi tatilde kilo vermek oldukça zordur..ikinciside çok fazla dikkat etmemişsin ama yinede gitmiş..brawoo canımm çok güzelll
günaydın şebnemcimm
günaydın canım
okadar güzle gidiyorsunki süper ötesisin canım6lı rakamlara çok az kaldı ve inan 6lı rakamlar inanılmaz keyiflidir
günaydın arkadaşlarrr çok güzel bir hafta sonu geçiririz inşallahhh
bugün baskülde 79lu rakamları gördüm ve pek bir mutlu oldum... çünkü ben 7li rakamları çok çabuk veriyorum..Allahın izniyle cumaya baya bir fark atarım diye düşünüyorum...
meleeekkkkkk arkandan geliyom quuuuuuuu
evet arzummm sımdıden onun heycanı sardı benı hersey bu topık ve senın sayende canım arkadasımmmm
bana yaklastın yaklasıyosn arzummmm benı gecersınde sen en guzelı senın menulerınden kopya ıle gecmenı engellemek zannımca
est. canım sizlerde bu irade olmasa ben ne yaparsam yapayım fos çıkar...bu başarı sizin
canım senin sistemin artık oturdu...iraden oldukça güçlü...ancak ideal kilona ulaşıp korumaya geçersen yakalayabilirm seni... ama tatlı rekabetleri severim
bende geçen sene bu sade k fleks le öğle ve akşam yiyerek baya zayıflamıştım
geçende markette aldım eline hemen karbonuna baktım baya baya yüksekti ama bende geri koydum
bu arada sabah girip bildirim yapmadım çünküüüüüüü
canım sıkıldı +200 almışım koca bir haftada
neyse bugün kızım da doğum günüydü kutlama yapmadık okullar açılsın arkadaşlarıyla yapıcam inşallah
ama yinede güzel bi gün geçirmesini istedim
beraber bi alışveriş merkezine gittik gezdik eğlendik yedik içtik bide üstüne barbi bebek istediler aldım
dönüşte eşim aldı bizi lunaparka gidip dönme dolaba binecektik
ama hafta içi diye kimseler yokmuş oyüzden hafta sonuna erteledik
menümde öyle menü gibi olmadı karman çorman paylaşmıyayım
bide galiba can sıkıcı bişeler olmuş anlamadım ama şunu dicem ömür çok kısaaa geri dönüşü asla yok unutmayın emi canlar
günaydın kızlaaaaar,
iyi haftasonları...
herkeze gunaydınnn mutlu haftasonları kızcelerrrr
cumartesı ızınlerım malesefkı bıttı ve ben tekrar ısteyımmmm
veeeee 73 lu rakamlara merhaba demıs bulunuyorum efemmmm bugun ıtıbarıylee
dunku menummm
sabah
1 sımıt
peynır
yumurta
ara
5 gr badem
ogle
1 kase corba
ara
yok
aksam
sabah ve oglenkı yedımlerımden dolayı o kadar toktumkı yıymemedım yesem kusabılrdım
3 lt su
1 kupa yesılcay
cnm kızınla ailenle nice güzel senelere
günaydın cnm
günaydın cnm olsun izin yaptın dinlendin enerji topladın ama tatil modundan çıkmak zor oluyo
evet muazzezcım haklısın ama alısınca tekrar cumartesı gelmez zorr yaaguze seye cabuk alısılıyor zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?