Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

EVET canım bu sene 1 e basladı yanı alıstı gıbı ama sımdı tabı daha ılk haftaydı hamur resım vs oyunlar oynamıslar sımdılık dersler baslasın gorcez

cnm zaten bu sene özellkle ilk yarı ders olarak yapmıcaklar ben barkına uyguluyorum nacizana tavsiyem sende yap istersen çizgi çalışma defterleri var ama kitap ve kuşe kağıda yapılmış keçeli kalemle çizgileri takip ediyo olmayınca siliyo yazı tahtası gibi düşün motive oluyo çocuklar aslında çocuk gelişimi öğretmeniyim kısa dönemlerde çalıştım bu yüzden tavsiye ederim sanada face formalı resmini koysana görelim kuzuyu bi

canım formasını bugun alıcaz ceker koyarım gıydırır gıydırmez

kızlar diqer topikte (bebiş) bir arkadaşım vardı..eşi iş dolayısıyla bazen haftada bazen 15te bazende ayda bir eve geliyordu..arkadaşta eşi gelesiye hazırlanıp kapılarda karşılıyordu ve çok üzülüyordu eşim hep yanımda deqil nasıl bebişim olucak diye..bizde destek olmaya çalışıyorduk...dün arkadaşa bir mesaj gelmiş...eşin seni bnmle aldatıyor diye...ark.hemen tel açmış kadınla 1.5 saat konuşmuşlar...kadın ark. eşi için eşinden boşanmış..2.5 yıldır beraberlermiş...çocuk bile aldırmış kadın...inanmıyorsan resmilerimizi mail atayım demiş arkadaşa...arkadaşında anne babası hayatta deqil başka kardeşide yok..yapayalnız...büyük bir yıkım yaşıyor..eşi önce inkar etmiş sonra resim konusu gündeme gelince herşeyi itiraf etmiş...boşanıyorlar..çok üzüldüm...

ya nefret ediyorummmm bu adam sen nasıl o kadar zaman devam ettin de bu kadın bebek için ay çok kötü oldum okurken bile içim gitti rabbim yardımcısı olsun

asırı derecede uzuldum ne dıycegımı bılemıyorm bosanma kısmını bende yasadım nasıl zor nasıl zordur bılırım allah yardımcısı olsun

ne desek ne yapsak bos ama o kadın sunu cokkkkkkkkk ıyı bılsın YUVA YIKANIN ASLA YUVASI OLMAZZZZZZZZZZZ emın olabılır bundan

bende esımden 4 sene ayrıldık ayrı yasadım mutlakakı bırısı gırmısıtr hayatına ama noldu dondu dolastı gene bana geldı onca yasanmıslıklar bır kalemde sılınmıyor o adamda donecek enınde sonunda esıne dıger kadında yaptıgıyla kalacak ha madur olan kadıncagız affeder affermez onu bılemem

günaydınlarr
gayet neşeli başlamıştım güne ama bir yıkım dahaaaa ben fazla empati kuran biriyim her acı olayda kendime pay biçer ve çok canım yanar böyle şeylerden uzak kalmaya çalışırım çünkü pisikolajimi çok etkiliyo ama sen nekadar kaçarsan kaç bunlar hayatta sürekli karşına çıkıyor
RABBİM kimsenin yuvasını yıkmasın inşallah hiçbir kadın böyle madur olmasın inşallah
şu evli erkekleri baştan çıkaran yaratıklara zaten lafım yok ALLAH onların cezasını bişekilde verir zaten
veeee en öenemliside ALLAH bu erkeklerin gözünü bi doyursa sadakatli olsalar keşkeeeeeeeeeeeeee

sabah menüm:
1 dilim uno denge
peynir
çeyrek domates
1 yeşil biber
3 zeytin
yeşil çay

kızlar sizden bi ricem var bana çorba önerilerinde bulunabilirmisin lütfen

sabah menüm:
1 dilim uno denge
peynir
çeyrek domates
1 yeşil biber
3 zeytin
yeşil çay

cnm arzunun bana verdiği bi çorba vardı inan tam hatırlamıyorum kral çorba mı neydi harika bişeydi gelince arzudan alsana tvukla yapılıyo

sabah menüm:
1 dilim uno denge
peynir
çeyrek domates
1 yeşil biber
3 zeytin
yeşil çay

TAVUK suyu olan corbalar bıde ben artık yavas yavas sehrıye tarhanada ıcıyorum kılo vermemde cok etkılı dıyebılırım

günaydın kızlarrrr...

kahvaltım
1.5dilim tam buğday ekmeği
peynirli omlet
domates maydanoz
5 adt zeytin

haftasonu geç kalktım bu saate kaydı kahvaltım artık öğünlerin biri iptal olacak

kızlar ağırlık çötü uff sıkıldım 1 olmak bilmiyo saat gene başaldı burun kanamalarım dün gece kanadı şimdi kurban bayramı geliyo kesilen hayvanlrdan birini alıp ben kullancam başım ağrımaz burnum kanamaz bune yaa

evet hanımlar artık bende tam anlamıyla diyete başlamış bulunuyorum önce bi tanıtayım kendimi
ara ara girip bazen yazıp bazen sadece okuyup çıkıyodum tam diyet modunda olmadığım için ama fırsat buldukça burdayım artık
biraz yoğunum ama burada olmak diyet motivasyonu için çok önemli onu gayet iyi biliyorum

öncelikle ben 37 yaşında 163 boyunda 3 kız annesiyim kızlarımın 2si yurtta kalıyor onları dün götürdm küçük kızımla kaldık oda bu sene ilk okula başladı hayırlısıyle....arzuyla tanışıklığımız önceki diyet topik.den sağolsunçok sıcak ve tatlı dilli olduğu için bi tanışan bidaha ayrılamıyo malesef

1 ay öncesine kadar 72 kiloydum 1 ayda tam 11 kilo alarak rekor kırdım sebebi depresyon haplarını bırakmam bide 1 aylık uzun bir tatil oldu şu anda tam ..83..kiloyum hamileliklerim dışında hiç bu rakamı görmemiştim
şimdi hedefim bayrama 75 görmek zor ama olacak biliyorum..

uzun oldu ama yazmak istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…