arzucum bı kac gundur menulerın super kılo asagı dogru ıbre ınmıstır kesın rakam kac sımdı
günaydın kızlar,
bu aralar giremedim topiğe, herkes iyidir inş.
öperim
günaydın canım
bizler iyiyiz şebnemcim sen nasılsın bakalım?
3 gündür 79.2 canım hiç deqişmedi..
günaydın kızlar,
bu aralar giremedim topiğe, herkes iyidir inş.
öperim
ablacım bu aralar spora başlıycam diyorum diyorum başlayamıyorum bir türlü.. bir kez yaptım ondan sonrası gelmedi havalardan mı nedir bir huysuzluk vaki bende..
DEMEKKI 4. yada 5. gun bırden dusersın canım bılıyosun sende
hosgeldın canımmm
Hanimlar merhaba sanirim herkeste bir yorgunluk ve uyku hali var. bu durum kesinlikle mevsimsel birde bulanik havalar uzeerine streeste eklenince insanin cani hic birsey istemiyor. inanin bende kendim icin ollsa doktor randevumu ertelerdim arzucum ama cocuklar soz konusu olunca is degisiyo.az once dr. dan geldik bisey yokmus biraz mantar olmus o yuzdenmis o sislik baazilarinda oyle olabiliyormus. ayrica bizim icin endiselenen arkadaslara tesekkur ederim. Arzu keske adet oldum demeseydinde haftaya olacagim diye gununu gec soyleseydin ozaman hic supelenmezdi sende namazlarini rahat kilardin. ayrica tariflerinin ikisinide aldim tsk.ler canim yalniz bu poset tursusunu minik minikmi dogruyacagiz lahana felan yoksa iri parcalarami bolecez
kızlar sadece bız degıl cevremdekı herkez bu sedromu yasıyor kımle konussam aynı yanıtabı bıde evde tatsız olunca benım acımdan yanı durum ıyıce cıkmazda
kızlar sadece bız degıl cevremdekı herkez bu sedromu yasıyor kımle konussam aynı yanıtabı bıde evde tatsız olunca benım acımdan yanı durum ıyıce cıkmazda
kızının ciddi bişeyi olmadıqına çok sevindim cnm tekrar geçmiş olsun...
canım reql günümü eşim benden daha iyi takip eder çok dikkatli biridir...odan kaçmaz böyle şeyler
ben lahanalrı çok küçük doqramadım zaten parçalanıyor..biraz daha iri doqradım ama çokta büyük deqil...orta şeker diyelim...sivribiberleri durumuna göre 2ye 3 e böldüm...salatalıkları uzunlamasına ikiye böldüm...havuçları yuvarlak yuvarlak doqradım ince...top biberleri bütün attım...maydonoz ve kereviz yapraqınıda küçük küçük doqradım..sarımsakları ve domatesi rondodan geçirdim cnm..
tatlım oluruna bırak...tilkinin dönüp dolaşıp geceqi yer malum yerdir
Melek arkadasim sikma canini oluyo boyle seyler bu aralarda herkeste var bu tarz seyler acaba gezegenlerdemi bisey var. hani diyolarya venus geriliyo yada mars bilmem ne bizde etkileniyoruz.. ama biz kadinlar haklida olsak alttan alip uzatmamak gerekiyo uzatirsak olay dahada buyuyo bizimde kendimizi yiyip bitirdigimiz yanimiza kar kaliyo. erkek disari cikiyo unutuyo gidiyo ama biz kadinlar cabuk unutamiyoruz. ben boyle kavga yaptigimin sonrasinda 3-4hafta boyun agrisi bas agrisi cekiyorum.olan bana oluyo. soyle dusun hayatta senden degerlisi yok endegerli sensin kocanda olsa ailende olsa bu boyle
canım resimde büyük görünüyor küçük o biberler...dolma biberi olmaz...pazarlarda var turşuluk satanlarda dikkat etmemişsindir...Ben bu biberi burda hic gormedim dolma biber olmazmi
öğlen menum
1 kase corba
gıdıp bı kosu yıyım geleyım barı
canım resimde büyük görünüyor küçük o biberler...dolma biberi olmaz...pazarlarda var turşuluk satanlarda dikkat etmemişsindir...
afiyet olsun cnm...
uyku bastu kızlar biraz şekerleme iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?