- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
korku yada heyecanda yaşamadım ama neyin ensi anlamadım..
bu arada gelen gıden varmı kaptananladın sen onu
canım onun linki var ama kkda hatırlamıyorum şuanda..
bende hıc bılmıyorum canım :26:
reql olmadım daha canım ama sabah eşime reql oldum dedim...çünkü hamişsem ona süpriz yapmak istiyorum...yalnız bir sorun var eqer reql olmazsam namaz kılmamdan anlıcak reql olmadıqımı...nasıl yapsam bilememdim :26:
günaydın hanımlarrrrr
dün o kadar yorulmuşumki anca kalkabildim daha kahvaltı yapmadım bu saat oldu bi bakıyım kim ne yemiş diye fikir alıyım dedim
arzuuu çok yavaş gidiyo bu sefer kilolarım neden acaba dün çok az yedim bide düzenli olamadı malesef o yüzden yazmadım kaçamaklı değildi ama bugün yazıyım canım senden yorum almak için
turşunun tarifini aldım canım gerçekten güzel olur gibi geldi ama hiç susuz nasıl oluyo anlamadım sirkeside az gibi uzun dayanıyomu bu şekilde..ben tuzda sorun yaşıyorum ayarlayamıyorum bi türlü
bide canım şu yağlı turşunun tarifinide alabilirmiyim yarında ondan yapmayı düşünüyorum ben ist.. yapıyodum buraya geleli yapmadım yağ sirke oranını unuttum :18::18::18:
allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyle şevkini kırmak istemem de dün okulda bi bebek vardı 1 haftalık filandı herhalde o kadar küçüktüki o elleri parmakları kiprit çöpünden ince bakamadım bile nasıl büyüycek o ben artık bıktım ondan
reql olmadım daha canım ama sabah eşime reql oldum dedim...çünkü hamişsem ona süpriz yapmak istiyorum...yalnız bir sorun var eqer reql olmazsam namaz kılmamdan anlıcak reql olmadıqımı...nasıl yapsam bilememdim :26:
YANI esın cok dıkkatlı bırı deıl ıse yatsıyı mesela odada dur dur bıraz cık sonra dısarı kıldım dersın
çok dikkatli biri canım ama bir şekilde kılmam lazım..
:26::26: sen odada kılarkern yanına gelmıyor ıse sorun yok aslında
kızlar calısmayı cok seven ben nedense bır kac haftadır hıc ıstememeye basladım hep evde olasım bos bos oturup yatasım var :26::26: sabah kalkmak gıyınmek gelmek o kadar zor gelmeye basladıkı :26: umarım gecıcı bır durumdur cunku bılıyorumkı calısmadan duramam ama bugunlerdekı bu halım neyın nesı anlamıd deıldım saat daha 11 bıle degıl su anda mesela ama ben cıkıs saatını hesaplıyorum sımdıden
vee daha yaklasık 8 saat daha burdayım
canım sonbahardayız bu tamamen mevsimsel..nasılki ilk baharda bir açılma bir canlanma oluyorsa sonbahardada yorqunluk halsizlik isteksizlik olur...bnmde evden çıkasım gelmiyor kaç gündür..yaqmuru bahane edip bugünkü doktor randevularımın ikisinide iptal ettim..dediqin gibi yatıp uyumak istiyorum..
sana kesınlıkle katılıyorum burdada hava bı acıılıp bı kapanıuor sımdı ınce bı battanıye ustumde evde kanepede uzanıp tv ızlemek ısterdım sadece
burdada harika bir yaqmur var tam benim havammm :119:
bende cok severım yagmurlu havaları ama evde ısem sayet pencereden bakmak cok zevklı oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?