- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
canım resimde büyük görünüyor küçük o biberler...dolma biberi olmaz...pazarlarda var turşuluk satanlarda dikkat etmemişsindir...
afiyet olsun cnm...
uyku bastu kızlar biraz şekerleme iyi gelir
walla bende evde olsam sımdı uyumustum harıka fıkır canım ama cok uyuma ozlerızzzzzzz
Melekcim stresli oldugum zamanlar bende doymuyorum. mesela buaralar bende diyete baslayamiyorum.cunku surekli birseyler yiyyesim var insanin midesi tok olsa bile sikintidan yemek istiyo. bosver relax ol. bu arada bu smilleleri nasil yapiyosunuz ya cok tatlilar
Canim benim ne pazari almanyadayim ben burda pazar yok
kızlar eşimden gizli gizli namaz kılmama gerek kalmadısabah eşime yaptıqım şaka gerçek oldu
kızlar işler bitti napıyosunuz patronlarda gitti oh keyif zamanı şimdi
gurbetçiçeği cnm kızına geçmiş olsun
kızlar menümü yazıyım aklıma esti
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
ara
3 erik
öğlen
mantar sote
yoğurt
ara
ıce tea şeftali
akşam
tavuklu salata
su 2 litre oldu bitki çayları devam
kızlar eşimden gizli gizli namaz kılmama gerek kalmadısabah eşime yaptıqım şaka gerçek oldu
melek ablacım smıller en altta var ordan secıyosun tıklayınca cıkıyor demişin ya ben baktım bulamadım nerde :)
ben bunu mesuliyetini alamam canım doktora danışmanı tavsiye ediyorum..Kızlar merhabalar, nasılsınız?
Arzu abla senden ve diğer arkadaşlardan öneri isteyeceğim, Benim artık diyetin yanında sıkılaşmaya da ihtiyacım var ve spora başlamak istiyorum evde.
Özellikle karın bölgesi ve yanlar he birde basen bölgesi için evde yapılabilinecek egzersizlere ihtiyacım var, yalnız bende bel fıtığı var hani ona göre egzersiz tavsiye ederseniz benden mutlusu olmaz
Öptüm şekerler
melek sandıqımdan çok daha fazla üzüldüm...2 gün insana ne kadar ümit veriyormuş...ve ben bu bebeqi ne çok istiyormuşum...UZULdum canım hayırlısı boyleymıs demek
canım bnm bütün tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok ama çok üzüldüm...hayırlısı tabiki yinede...Hayirlisi olsun bendede bu ay tik yok halbuki bu ay calismalara baya bi onem vermistik.hatta ben bu ay kesin diyodum ama olmadi. yas ilerledikce dogurganlikta azaliyo demekki
Hayırdır ablacığım noldu? Özel değilse tabi. Ben de ailemden gizli kapandım onların yanına gidince açıyorm mecbur da :/ namaz da aynı şekilde
ben bunu mesuliyetini alamam canım doktora danışmanı tavsiye ediyorum..
melek sandıqımdan çok daha fazla üzüldüm...2 gün insana ne kadar ümit veriyormuş...ve ben bu bebeqi ne çok istiyormuşum...
canım bnm bütün tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok ama çok üzüldüm...hayırlısı tabiki yinede...
yok cnm onunla ilgili bişey deqil...bebek istiyordukta eşime sabah reql oldum dedim halbuki olmamıştım...hamişsem süpriz yapmak için öyle demiştim...akşam eşim evdeyken nasıl namaz kılıcam namaz kılınca reql olmadıqımı anlar diye konuşmuştuk..konu bu yani..zaten gerek kalmadı bebiş yokmuş cnm reql oldum malesef..
inşallah canım dua edin olurmu...hayırlısı olsun be tatlım demekki senin için hayırlısı buymuş üzülme inş bidahaki ay :)
kızlaaarrrr işten yeni geldim üzerimi bile değiştirmedim oturdum başına
arzu bana kız ben bugün çok yedim hala daha yiyorum suda içtim yeşil çayda ama nafile önüne geçemiyorum ben yaaaa ha bire yiyorum noldu anlamadım falakaya yatır ama ben şu yemekten vazgeçeyim
ben bunu mesuliyetini alamam canım doktora danışmanı tavsiye ediyorum..
melek sandıqımdan çok daha fazla üzüldüm...2 gün insana ne kadar ümit veriyormuş...ve ben bu bebeqi ne çok istiyormuşum...
canım bnm bütün tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok ama çok üzüldüm...hayırlısı tabiki yinede...
yok cnm onunla ilgili bişey deqil...bebek istiyordukta eşime sabah reql oldum dedim halbuki olmamıştım...hamişsem süpriz yapmak için öyle demiştim...akşam eşim evdeyken nasıl namaz kılıcam namaz kılınca reql olmadıqımı anlar diye konuşmuştuk..konu bu yani..zaten gerek kalmadı bebiş yokmuş cnm reql oldum malesef..
hee anladım ablacığım,inş. olur en kısa zamanda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?