Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

walla bende evde olsam sımdı uyumustum harıka fıkır canım ama cok uyuma ozlerızzzzzzz

Melekcim stresli oldugum zamanlar bende doymuyorum. mesela buaralar bende diyete baslayamiyorum.cunku surekli birseyler yiyyesim var insanin midesi tok olsa bile sikintidan yemek istiyo. bosver relax ol. bu arada bu smilleleri nasil yapiyosunuz ya cok tatlilar

kızlar işler bitti napıyosunuz patronlarda gitti oh keyif zamanı şimdi

gurbetçiçeği cnm kızına geçmiş olsun

kızlar menümü yazıyım aklıma esti

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates

ara
3 erik

öğlen
mantar sote
yoğurt

ara
ıce tea şeftali

akşam
tavuklu salata

su 2 litre oldu bitki çayları devam

Son düzenleme:

CANIM zaten sadece ıstemekle kalıyor canım cunku nekadar ıstesede yemem kendımı tutuyorum smıllerde en altta var ordan secıyosun tıklayınca cıkıyor byrda

Kızlar merhabalar, nasılsınız?

Arzu abla senden ve diğer arkadaşlardan öneri isteyeceğim, Benim artık diyetin yanında sıkılaşmaya da ihtiyacım var ve spora başlamak istiyorum evde.
Özellikle karın bölgesi ve yanlar he birde basen bölgesi için evde yapılabilinecek egzersizlere ihtiyacım var, yalnız bende bel fıtığı var hani ona göre egzersiz tavsiye ederseniz benden mutlusu olmaz

Öptüm şekerler

Tesekkur ederim onemli birsey degilmis buarada menun cok saglikli cnm

ben bunu mesuliyetini alamam canım doktora danışmanı tavsiye ediyorum..
UZULdum canım hayırlısı boyleymıs demek
melek sandıqımdan çok daha fazla üzüldüm...2 gün insana ne kadar ümit veriyormuş...ve ben bu bebeqi ne çok istiyormuşum...
Hayirlisi olsun bendede bu ay tik yok halbuki bu ay calismalara baya bi onem vermistik.hatta ben bu ay kesin diyodum ama olmadi. yas ilerledikce dogurganlikta azaliyo demekki
canım bnm bütün tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok ama çok üzüldüm...hayırlısı tabiki yinede...
Hayırdır ablacığım noldu? Özel değilse tabi. Ben de ailemden gizli kapandım onların yanına gidince açıyorm mecbur da :/ namaz da aynı şekilde

yok cnm onunla ilgili bişey deqil...bebek istiyordukta eşime sabah reql oldum dedim halbuki olmamıştım...hamişsem süpriz yapmak için öyle demiştim...akşam eşim evdeyken nasıl namaz kılıcam namaz kılınca reql olmadıqımı anlar diye konuşmuştuk..konu bu yani..zaten gerek kalmadı bebiş yokmuş cnm reql oldum malesef..

hayırlısı olsun be tatlım demekki senin için hayırlısı buymuş üzülme inş bidahaki ay :)

kızlaaarrrr işten yeni geldim üzerimi bile değiştirmedim oturdum başına

arzu bana kız ben bugün çok yedim hala daha yiyorum suda içtim yeşil çayda ama nafile önüne geçemiyorum ben yaaaa ha bire yiyorum noldu anlamadım falakaya yatır ama ben şu yemekten vazgeçeyim

hayırlısı olsun be tatlım demekki senin için hayırlısı buymuş üzülme inş bidahaki ay :)
inşallah canım dua edin olurmu...

berduşlar içer ya zor zamanlarda bende o hesap yiyorum canım..madem sende aynı durumdasın gel beraber götürelim..

hee anladım ablacığım,inş. olur en kısa zamanda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…