Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlarrrrr
bi bakınıyım dedim sayfalar bayağı ilerlemiş pek okuyamadım geçmişi umarım tatsız bi durum yoktur herkes iyidir

arzucum hayırlısı olsun canımm üzülme olurmu sen bize lazımsın

menüme gelince kahvaltım
omlet
domates biber
kepek ekmek 2 dil.
1 çay kaş. bal

öğlen
2 etsiz çiğköfte
bol marul maydnoz
5 kaş. yoğurt

ara
şeftali

akşam
yarım tabak güveç
yarım kase yoğurt
az kavun:18:

3 lt su

Menüm
sabah
omlet yeşil zeytin domates sekersiz cay
ara
10 fındık
ögle
yarım tabak taze fasulye 1b ayran
ara
2 incir 1 elma
akşam
corba salata cok azıcık ekmek yedim sonradan pişman oldum su 2lt yine...ben 2lt üstüne bi türlü çıkamıyorum nedense...

bu ara geçmiş olsun ablacım üzülme inş saglıklı tatlı bi bebişin olur :)

kızlar eşimden gizli gizli namaz kılmama gerek kalmadı sabah eşime yaptıqım şaka gerçek oldu

canım bende 2. kızım için tam 5 ay bekledim her defasında bi ümit ki sorma çok şükürkü bi kızım daha vardı ya hiç olmayanları düşündüm onların derdi bizimkinin yanın da inan hiççççç
5. ayımda doktor önümüzdeki ay adetin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi
ve ben adetimi beklerken hamile kaldım o ay
işin kısası ümidini gebelik çizelgesindeki o çift çizgiyi gördüğün ana sakla
üzülme.... 2 kuzun var.....hiiiiç olmayanların acısını düşün bide
sen ALLAH a inanan imanlı bi kadınsın sakın söylenip isyan etmeyesin ami canım

bugünkü menüm:
sabah:
yeşil çay
1dlm çavdar ekmeği
1zeytin çeyrek domates yarım biber
1kk peynir

ara:10 tane badem

öğlen:
çeyrek sucuk ve 2 yumurtadan omlet
1kk peynir

ara:1elma

akşam:
1tabah taze fasulye(5 tepeleme kaşık)
1kase cacık
azcıkta pilav nefis işte olmasa daha iyiydi de

1 soda 3 yeşil 1 form çay
3lt su
plates

melek ablacım smıller en altta var ordan secıyosun tıklayınca cıkıyor demişin ya ben baktım bulamadım nerde :)

canım en altta olması lazım sızde neden cıkmıyorkı

Bende baktim bulamadim yaaa bende istiyorum cok tatlilar

sasırdım sımdı :26:

pılav olmasa guzel bır menu

günaydın çıbık krakerlerrrr
bugün erkenciyim dışarda işlerimde var 3 çocuk okutmak çok zor hiç bitmiyo ihtiyaçları yedek forma almaya gidicem bitmişti alamamıştım..herkes için güzel ve huzurlu birgün diliyorum hanımlarr
kahvaltımı hazırlayayım bugün canım tost istedigörüşürüz

melekk günaydın canım henüz kimseler yok ikimizden başkaa bugün daha iyisin inş..senin içinde güzel bi gün olsun canım stressiz bi gün

Son düzenleme:
gunyadın kızcelerrr

dunku menum
sabah
1 dılım cavdar
yarm domates
peynır
zeytın
yumurta

ara
yarımdan az yesıl elma

ogle
1 kase corba

ara
salatalık

aksam
borulce domates sogan karısık salata
3 tavuk kanat ızgara

3 lt sy
1 bardak yesıl cay

günaydınlarrrrr

sabah menüm:
yeşil çay
1 dlm uno denge
çökelekli yumurta
3 zeytin

şimdi kızlar ben bişi sorucam
öğlen çarşıya çıkıcam ve öğle yemeğimi yiyemiyeceğim çok acıkırsam 1 simit yiyeyim mi yoksa dayanıp öğlen yapmadan ara öğünlerle akşam a bekleyeyim mi

carsıda doner yıyebılırsın mesela ekmeksız yanında bı bardak ayran super menu sımıt yeme ama

carsıda doner yıyebılırsın mesela ekmeksız yanında bı bardak ayran super menu sımıt yeme ama

samsunun çarşı simidi meşhurdur adım başı satılır sıcacık ve çıtır çıtır susamlı ımmmm oyüzden dedim çıkınca illaki görücem yaaa yesemmi acab diye ondan sormuştum tamam dır madem yemicemmmmmmmm

günaydın çıtırlar

kızlar hastalık fena vurdu beni ya gözlerim yanıyo ateş bastı vucudumu hafta sonuna kadar sürcek sanırım bu etki offffffff

tartı güzel rakam gösterdi ama yağ mı sumu bilemiyorum diyetisyende anlıcaz bakalım

kahvaltımı yaptım
yeşil çay
2 dilim lıght ekmak
domates
peynir

geçmiş olsun canım kahvaltımız benziyo yeşil çayı dyetisyenmi söyledi ben 1 kupa siyah içiyorum

Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. Çünkü bu konuda desteğe çok ihtiyacım var. bende güzel yemeklere, kuruyemişlere dayanamayan biriyim. Bugun diyete, daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başlamamın 6. günü:) 66.6 kilo idim bu sabah itibariyle. boyum kısa. hedefim 53 kilo olmak... bu arada 5 aylık evliyim, evlilikten sonra eşim 5 kilo verdi, çok dikkat ediyor yediklerine, bense yaklaşık 8 kilo aldım:) bende yediklerimi yazsam, bana da yardımcı olsanız olur mu?
sabah:yarım sandviç ve bir yumurta, 3 kayısı...
öğlen:kalan sandvici yiyeceğim:)

geçmiş olsun canım kahvaltımız benziyo yeşil çayı dyetisyenmi söyledi ben 1 kupa siyah içiyorum

çok saol cnm ben siyah çay hiç sevmiyorum içmemde bitki çayları seviyorum yeşil metabolizma hızlandırmakiçinde öneriliyor 2 fincan içiyorum

hoşgeldin cnm evliliğin hayırlı olsun

cnm sandviç olmamış beyaz ekmek yerine tam tahıllı bugday lıght ekmek tüketebilirsin oda sabah 2 dilim öğlen sebze salata yoğurt yada tavuk ye ara öğünleri unutma cnm

arzucumm canım sana bikaç şey sormak istiyorum:26::26:şimdi ben bugün bu turşuyu yapıcam da ..biberlerin kabukları soyulmuycak değilmi anladığım kadarıyle yerkenmi soycaz yoksa öylede yeniyormu ..ben bu turşuyu yaparken fırında közleyip kabuklarını soyup yapıyodum
bide kalan suyu üstlerine dökerken soğutucazmı sıcakmı dökücez kusura bakma canım seni yoruyorum ama

gecmıs olsun canım salgın var ben yenı atlattım dıkkat et

hosgeldın canım burdakı menulere goz atarsan fıkır sahıbı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…