ayselcim üzülmedim desem yalan olur çok içim acıdı canım... bnm için dua edermisin canım...
sena abla rabbim senin için en hayırlı zamanda nasip edecek dua et üzülme demekki hayırlısı böyle
kızlar eşimden gizli gizli namaz kılmama gerek kalmadısabah eşime yaptıqım şaka gerçek oldu
melek ablacım smıller en altta var ordan secıyosun tıklayınca cıkıyor demişin ya ben baktım bulamadım nerde :)
Bende baktim bulamadim yaaa bende istiyorum cok tatlilar
bugünkü menüm:
sabah:
yeşil çay
1dlm çavdar ekmeği
1zeytin çeyrek domates yarım biber
1kk peynir
ara:10 tane badem
öğlen:
çeyrek sucuk ve 2 yumurtadan omlet
1kk peynir
ara:1elma
akşam:
1tabah taze fasulye(5 tepeleme kaşık)
1kase cacık
azcıkta pilav nefis işte olmasa daha iyiydi de
1 soda 3 yeşil 1 form çay
3lt su
plates
günaydınlarrrrr
sabah menüm:
yeşil çay
1 dlm uno denge
çökelekli yumurta
3 zeytin
şimdi kızlar ben bişi sorucam
öğlen çarşıya çıkıcam ve öğle yemeğimi yiyemiyeceğim çok acıkırsam 1 simit yiyeyim mi yoksa dayanıp öğlen yapmadan ara öğünlerle akşam a bekleyeyim mi
carsıda doner yıyebılırsın mesela ekmeksız yanında bı bardak ayran super menusımıt yeme ama
samsunun çarşı simidi meşhurdur adım başı satılır sıcacık ve çıtır çıtır susamlı ımmmm oyüzden dedim çıkınca illaki görücem yaaa yesemmi acab diye ondan sormuştum tamam dır madem yemicemmmmmmmm
günaydın çıtırlar
kızlar hastalık fena vurdu beni ya gözlerim yanıyo ateş bastı vucudumu hafta sonuna kadar sürcek sanırım bu etki offffffff
tartı güzel rakam gösterdi ama yağ mı sumu bilemiyorum diyetisyende anlıcaz bakalım
kahvaltımı yaptım
yeşil çay
2 dilim lıght ekmak
domates
peynir
geçmiş olsun canımkahvaltımız benziyo yeşil çayı dyetisyenmi söyledi ben 1 kupa siyah içiyorum
Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. Çünkü bu konuda desteğe çok ihtiyacım var. bende güzel yemeklere, kuruyemişlere dayanamayan biriyim. Bugun diyete, daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başlamamın 6. günü:) 66.6 kilo idim bu sabah itibariyle. boyum kısa. hedefim 53 kilo olmak... bu arada 5 aylık evliyim, evlilikten sonra eşim 5 kilo verdi, çok dikkat ediyor yediklerine, bense yaklaşık 8 kilo aldım:) bende yediklerimi yazsam, bana da yardımcı olsanız olur mu?
sabah:yarım sandviç ve bir yumurta, 3 kayısı...
öğlen:kalan sandvici yiyeceğim:)
canım düzenli yemeqe başladıqında kilo vermende düzene girer bunları düşünme cnm sen diyetine devam
canım domatesler çok sulu deqilse karışımı harmanlamadan 1 bardak su ekleyebilirsin bu sorun olmaz
yaqlı turşu içinde;
2 kilo biber
1 bardak yaq
1 bardak üzüm sirkesi
3 bardak su
sarımsak
tuz
su yaq tuz ve sirkeyi tencerede kaynat...içine azar azar biberleri ekle...rengi dönünde kavanoza diz aralarına sarımsak doqra...kalan biberleride aynı şekilde yaparak işlemi tamamla...kalan suyuda kavanoz dolana kadar ekle..birgün dışara kalsın 2. gün dolaba koy...3. gün yemeye başlayabilirsin...
günaydın çıtırlar
kızlar hastalık fena vurdu beni ya gözlerim yanıyo ateş bastı vucudumu hafta sonuna kadar sürcek sanırım bu etki offffffff
tartı güzel rakam gösterdi ama yağ mı sumu bilemiyorum diyetisyende anlıcaz bakalım
kahvaltımı yaptım
yeşil çay
2 dilim lıght ekmak
domates
peynir
Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum. Çünkü bu konuda desteğe çok ihtiyacım var. bende güzel yemeklere, kuruyemişlere dayanamayan biriyim. Bugun diyete, daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başlamamın 6. günü:) 66.6 kilo idim bu sabah itibariyle. boyum kısa. hedefim 53 kilo olmak... bu arada 5 aylık evliyim, evlilikten sonra eşim 5 kilo verdi, çok dikkat ediyor yediklerine, bense yaklaşık 8 kilo aldım:) bende yediklerimi yazsam, bana da yardımcı olsanız olur mu?
sabah:yarım sandviç ve bir yumurta, 3 kayısı...
öğlen:kalan sandvici yiyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?