gecmıs olsun canım salgın var ben yenı atlattım dıkkat et
hosgeldın canım burdakı menulere goz atarsan fıkır sahıbı olursun
saol cnm valla koltuga yığıldım kaldım allahtan işyok çok fazla
olsa bıle bugun tatıl ılan et kendıne yapma ben ole yapıyorum valla keyıfsız olunca
Günaydın ablacıklarımmm
1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
peynir
1 sosis
günaydın kızlar,
eşim tartıyı lehimledi , sabah aç tartıldım rakam güzel..
ama bende iştah kalmadı dünden beri pzt günü olduğum grip aşısının etkileri var nezle mi grip mi olucam nedir burnum da akıyor
tamam cnm şimdi çok daha iyiyim hayırlısı neyse öyle olsun...canım bende 2. kızım için tam 5 ay bekledim her defasında bi ümit ki sorma çok şükürkü bi kızım daha vardı ya hiç olmayanları düşündüm onların derdi bizimkinin yanın da inan hiççççç
5. ayımda doktor önümüzdeki ay adetin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi
ve ben adetimi beklerken hamile kaldım o ay
işin kısası ümidini gebelik çizelgesindeki o çift çizgiyi gördüğün ana sakla
üzülme.... 2 kuzun var.....hiiiiç olmayanların acısını düşün bide
sen ALLAH a inanan imanlı bi kadınsın sakın söylenip isyan etmeyesin ami canım
arzucumm canım sana bikaç şey sormak istiyorum:26::26:şimdi ben bugün bu turşuyu yapıcam da ..biberlerin kabukları soyulmuycak değilmi anladığım kadarıyle yerkenmi soycaz yoksa öylede yeniyormu ..ben bu turşuyu yaparken fırında közleyip kabuklarını soyup yapıyodum
bide kalan suyu üstlerine dökerken soğutucazmı sıcakmı dökücez kusura bakma canım seni yoruyorum ama
günaydın kızlar,
eşim tartıyı lehimledi , sabah aç tartıldım rakam güzel..
ama bende iştah kalmadı dünden beri pzt günü olduğum grip aşısının etkileri var nezle mi grip mi olucam nedir burnum da akıyor
günaydın kızlarr....
dün bana destek veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ve okumasada eşimede sonsuz teşekkürler iyiki senin gibi bir eşim var...bugün biraz daha iyiyim ve dahada iyi olucam inşallahh...
melekcim telefonun çok iyi geldi cnm samimiyetin ve desteqin için çok teşekkür ederim...
meleqim bu arada özelime yazdıklarını burayada yazacakmısın yoksa kopyalıyımmı
melekuguzhan .!.:gunaydınnn canımmmmmm
dun aksam anlatamadım evdenaksam esım geldı tabı ben kapıyı falan acmadım kendı acmıs gırdı baktım elınde kucuk bır paket bı bana verdı dogumgunumu kutlayarak bı actım ıcınde tek tas altın yuzuk sarıldı falan barıstık. demek hatasnı anlamıs bole bı telafı ıle cozuldu olay neysekı
:18::18::18: YA KIZlar cıldırcam sabah oldukca guzel kahvaltı yaptım ama hala acım cıldırcam kendımı tutuyorum ama canım herseyı ıstıo :18::18:
sabah kahvaltım
2 dılım ıyıce kızarmıs cavdar
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta
daha ne yıyım yaaa yemısım yıcegımı ama hala hala acımmmmmmmmmmmm
al bendende okadar.regli dönemi sonrası yaşamaya başladım bende iştah patlamalarını.1 hafta önce kendimi probis paketiyle boğmaya çalıştım:18::18::18: YA KIZlar cıldırcam sabah oldukca guzel kahvaltı yaptım ama hala acım cıldırcam kendımı tutuyorum ama canım herseyı ıstıo :18::18:
sabah kahvaltım
2 dılım ıyıce kızarmıs cavdar
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta
daha ne yıyım yaaa yemısım yıcegımı ama hala hala acımmmmmmmmmmmm
melekcim hayırlı olsun cnm
ara öğün yapsana kaçta yapıyosun ara öğün ben az önce bi armut yedim diyetisyenim saate takılı kalma miden acıktıgı an ufakta olsa bişy at o acıkma anında bişy yemezsen vucut korumaya alıyo kenedini kilo vermek zorlaşıyor demişti
günaydın
beni özlediniz diye duydum koşup geldim
al bendende okadar.regli dönemi sonrası yaşamaya başladım bende iştah patlamalarını.1 hafta önce kendimi probis paketiyle boğmaya çalıştımpakette kalan son 2 tanesini daha yeseydim eminim bunda başarılı olacaktım büyük bir azimle kendimi tutmaya çalışıyorum bazı şeyleri yememek için.sizin gibi karbon diyeti yapmıyorum genelde istediğimi yiyip günlük kalori ihtiyacımı geçmeme çalışıyorum.nekadar dikkat etsemde son 10 gündür 1 gr veremediğim gibi üzerine bide almış görünüyorum tartıda ama morilimi bozmamaya çalışıyorum.ipin ucu kaçtımı kaçıyor moralimi bozdummu o yüzden durmak yok yola devam istikrarlı devam etmeliyiz.yerinde sayabilmekte büyük başarı.hızla verip hızla almaktansa biraz yerinde saymakta lazım
günaydın
beni özlediniz diye duydum koşup geldim
al bendende okadar.regli dönemi sonrası yaşamaya başladım bende iştah patlamalarını.1 hafta önce kendimi probis paketiyle boğmaya çalıştımpakette kalan son 2 tanesini daha yeseydim eminim bunda başarılı olacaktım büyük bir azimle kendimi tutmaya çalışıyorum bazı şeyleri yememek için.sizin gibi karbon diyeti yapmıyorum genelde istediğimi yiyip günlük kalori ihtiyacımı geçmeme çalışıyorum.nekadar dikkat etsemde son 10 gündür 1 gr veremediğim gibi üzerine bide almış görünüyorum tartıda ama morilimi bozmamaya çalışıyorum.ipin ucu kaçtımı kaçıyor moralimi bozdummu o yüzden durmak yok yola devam istikrarlı devam etmeliyiz.yerinde sayabilmekte büyük başarı.hızla verip hızla almaktansa biraz yerinde saymakta lazım
canım ara ogunude yaptım badem yedım ama banamısın demedı cıldırcam ne var ne yok yıyesım var ımdattt
oo yesım hanım hosgeldınız efemmmm
ya napcam ben yesım ya cokk acımmmm
hoşbuldukoo yesım hanım hosgeldınız efemmmm
ya napcam ben yesım ya cokk acımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?