Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlar,

eşim tartıyı lehimledi , sabah aç tartıldım rakam güzel..

ama bende iştah kalmadı dünden beri pzt günü olduğum grip aşısının etkileri var nezle mi grip mi olucam nedir burnum da akıyor

Günaydın ablacıklarımmm

1 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
peynir
1 sosis

günaydın cnm

günaydın cnm aşı olunca duymuştum bi girp olunuyormuş dikkt et cnm fena vuruyo

tamam cnm şimdi çok daha iyiyim hayırlısı neyse öyle olsun...

kabukalrı soyulmuyor cnm çünkü közlenen biber gibi kabukları kabarmıyor...suyunuda sıcakken dökeceksin ve hemen kapaqını kapatacaksın..o hemen tutuyor...2 gün sonrada yemeqe başlayabilirsin...kolay gelsin cnm..

günaydın kızlarr....
dün bana destek veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ve okumasada eşimede sonsuz teşekkürler iyiki senin gibi bir eşim var...bugün biraz daha iyiyim ve dahada iyi olucam inşallahh...
melekcim telefonun çok iyi geldi cnm samimiyetin ve desteqin için çok teşekkür ederim...
meleqim bu arada özelime yazdıklarını burayada yazacakmısın yoksa kopyalıyımmı

kopyala yavrmmmmmmm destek ıcın herzaman varım cunku sızlerı senı cokk sevıyrum canımm

melekten alıntıdır arkadaşlar bu sabah özelime yazdıkları

doğum günüme 2 hafta kalmışken , ben de buradan eşime sesleneyim o zaman , biraz utan da ne bileyim bir suyolu olur birşey olur yani kabulüm hepsi

yok şaka yapıyorum benim kocamın aklına sürpriz hiç gelmez birlikte alırız ne alcaksak market de olsa kıyafet de olsa başka şey de olsa..
bugün ayakkabı beğendiydim ama vazgeçtim yine..son aylarda yeteri kadar harcama yaptım zaten kendim için.. şimdilik canım bişey istemio...

:18::18::18: YA KIZlar cıldırcam sabah oldukca guzel kahvaltı yaptım ama hala acım cıldırcam kendımı tutuyorum ama canım herseyı ıstıo :18::18:

sabah kahvaltım
2 dılım ıyıce kızarmıs cavdar
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta

daha ne yıyım yaaa yemısım yıcegımı ama hala hala acımmmmmmmmmmmm

melekcim hayırlı olsun cnm

ara öğün yapsana kaçta yapıyosun ara öğün ben az önce bi armut yedim diyetisyenim saate takılı kalma miden acıktıgı an ufakta olsa bişy at o acıkma anında bişy yemezsen vucut korumaya alıyo kenedini kilo vermek zorlaşıyor demişti

günaydın
beni özlediniz diye duydum koşup geldim
al bendende okadar.regli dönemi sonrası yaşamaya başladım bende iştah patlamalarını.1 hafta önce kendimi probis paketiyle boğmaya çalıştım pakette kalan son 2 tanesini daha yeseydim eminim bunda başarılı olacaktım büyük bir azimle kendimi tutmaya çalışıyorum bazı şeyleri yememek için.sizin gibi karbon diyeti yapmıyorum genelde istediğimi yiyip günlük kalori ihtiyacımı geçmeme çalışıyorum.nekadar dikkat etsemde son 10 gündür 1 gr veremediğim gibi üzerine bide almış görünüyorum tartıda ama morilimi bozmamaya çalışıyorum.ipin ucu kaçtımı kaçıyor moralimi bozdummu o yüzden durmak yok yola devam istikrarlı devam etmeliyiz.yerinde sayabilmekte büyük başarı.hızla verip hızla almaktansa biraz yerinde saymakta lazım

canım ara ogunude yaptım badem yedım ama banamısın demedı cıldırcam ne var ne yok yıyesım var ımdattt

oo yesım hanım hosgeldınız efemmmm

ya napcam ben yesım ya cokk acımmmm

fıstık hşgdin

canım ara ogunude yaptım badem yedım ama banamısın demedı cıldırcam ne var ne yok yıyesım var ımdattt

cnm bitki çayı yada su iç mideni doldur biraz iyi gelir

hoşbulduk hep geliyorumda gizli gizli izimi belli etmeden
valla ben henüz çözüm bulamadım iştahıma.sadece dengelemeye çalışıyorum.mesela dün öyle böyle değil oyalanıyrum ama aklım yine bisküvi poşetlerinde.kurabiye tarzı bişi istiyo canım.dayanamadım ve 3 bisküvi 8 tanede hoşbeş gofret yedim.huyumuda biliyorum kasıyorum sonra bir yerde patlıyorum ama baya şiddetli oluyor bu patlama ve bidaha toparlayamıyorum.bu yüzden kendinle hesaplaş açmısın yoksa canın bişimi istiyor.ona göre ölç biç tart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…