Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

artık cokk geccc demın yarım sımıt yedım ama ogle ve aksam dengelıcem sozzzz

artık cokk geccc demın yarım sımıt yedım ama ogle ve aksam dengelıcem sozzzz
afiyet olsun
karbon dyeti yaptığınız için yorumda bulunamıyorum pek fazla.benim sistemimle sizinki çakışıyor çünkü sonuçta şu var kaçamak yapılacaksa bile sağlıklı birşeylerle olması en mantıklısı.çok aç hissedip yediğimde bile pişman olmuyorum yediklerim yararlı şeyler diye.ha şimdi açlıktan öte canım belli şeyler çektiği için pişmanlık duyuyorum o ayrı :18: onuda çok kısa zamanda kilo verdim ona sayıyorum

yanı tabı bızım dıyete gore sımıt yememelıydım ama aclıgımı bastırmak ıcın cevız peynır yogurt vs yemek ıstemedı canım sımıt ıstedı bende yedım bedelınıde ogle ve aksamı cokkk hafıf gecırerek odeyecegım artık

olur okadar kaçamak dengelersin bir şekilde.sana nasihat ederken ben 2 püskevit hüplettim dışarı çıkmayı planlıyorum öğleden sonra enerji harcarım birşekilde yakarım diye hayal ediyorum şuan

başka türlü olmuyor.insan kendi kendini motive etmeli olduğun halini kabul etmeli zamanla daha iyi olacağına kendini inandırmalı

BEN yenı yenı kabullenmeye basladım yesımcım zıra 90 kılo ıken kabul etmek bı haylı zordu bıda o gunlere donmeyı dusunmek ıse kabusummmmmmm :18::18:

BEN yenı yenı kabullenmeye basladım yesımcım zıra 90 kılo ıken kabul etmek bı haylı zordu bıda o gunlere donmeyı dusunmek ıse kabusummmmmmm :18::18:
belli kiloların üzerindeyken demiyorum zaten.mesela şuan ben senden kilo olarak daha azım ama görsel olarak bir fark olduğunu sanmıyorum.sayısal değer seni yada beni tatmin etmesede şuan gayet iyiyiz.elbetteki bundan daha iyiside olabiliriz.ama şimdiki halimizle de mutlu olmamız lazım.bugün ki kaçamaklarla 1 gün geri gideriz sadece.geçmişe döndüğümüzde geride bıraktığımız yıllarla kıyaslanamaz bile bu gün.o yüzden pişmanlıkla motive kaybı olmamalı.kararlı azimli yola devam etmeli hedefimiz ne olursa olsun

AYnen canım her kelımesıne katılıyorum onemlı olan sureklı kacamak yapıp onunu alamaz duruma gelmemek

AYnen canım her kelımesıne katılıyorum onemlı olan sureklı kacamak yapıp onunu alamaz duruma gelmemek
ben bu duruma çok geldiğim için sıkmıyorum kendimi dedimya bi kaçtımı tam kaçıyo bende ipler.bende yemek yiyememe sorunu var :26: o yüzden aburcuburlara tatlılara yükleniyorum.sabah gözümü açıp akşam kapatana kadar tıkınma potansiyeline sahibim umut ediyorum bida böyle olmayacak yada kendimi bir şekilde frenleyeceğim.düşündüklerim ve yaptıklarım paralel ilerler umarım

GENE vucudumun oyununa geldım kızlar acıkmıs gıbı yaptı bana yarım sımıt yedırttı sımdı patlamak uzereyım offfffffffffffffffffff

GENE vucudumun oyununa geldım kızlar acıkmıs gıbı yaptı bana yarım sımıt yedırttı sımdı patlamak uzereyım offfffffffffffffffffff
bana kaderimin bir oyunumu bu aldı açlığımı verdi kaloriyi
açlık tokluk büyük ölçüde psikolojik.mesela akşam açlıktan kıvranıp sabah hiç öyle değilmiş gibi uyanıyosun gerçekten aç olsan uyku nekadar doyurabilirki.mesela dün 5 gibi büskivileri yedim bida akşam resmen kıvranarak uyudum.bişiler yememek için kendimi engelledim hep.sabah 7 de uyandım ama yemek yediğimde saat 10 du.ki artık yiyim bari dedim yoksa açlık hissim yoktu.uzun lafın kısası tabakta olanla doymak ve doymamak sizin düşünce gücünüze bağlı.ben doydum demedikçe beyninizde doymayacaktır.tabi bazı duygusal baskılar hariç ama onuda engellemek yine bizim elimizde

:60: bana kaderimin bir oyunumu bu aldı açlığımı verdi kaloriyi

ahhh kızlar ahh bugun neler oldu neler!
bu sabah kalbime bir sıkışıklık girdi nefes alamıyorum.
ya astım krizi dediler ki astımım yok yada kalp.
çünkü nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor ve ellerim buz gibi terliyor bir yandan da.
neyse adliyenin revirinden dr ve hemşire geldi tansiyonumu ölçtüler 8-4 çıktı.
sonra acili aradılar hemen hastaneye kalbinde sorun olabilir dediler.
acil geldi tansiyon iyiydi fakat bu seferde kalp filmi çekcez dediler kalbim de iyi çıktı.
sonuç olarak arkadaşlar reflüm azmış göğüs kafesimdeki kasları zorlamış nefes almamı o engelliyormuş.
ama öldüm öldüm dirildim. neyse ki şimdi iyiyim kızlar

Geçmiş olsn abla

canım cok cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne :26:

cnm çok geçmiş olsunnn

buu saate kadar olan menum

2 dılım ıyıce kızarmıs cavdar ekmek
yarım domates
zeytın
peynır
yumurta

ara
cok az lıght dondurma
yarım sımıt salakca bısıdı kabul edıyorum

ogle
tavuk doner sade
yarım bardak ayran

Hayirli gunler arkadaslar keyifler nasil bakalim. mlkfth arkadasim cok gecmis olsun hastaliginin tedavisini sakin erteleme herseyden onemlisi saglik digerleri ikinc planda kaliyo.acil sifalar diliyorum sana. buarada topikte benim gibi bu aralar istah patlamasi olan arkadaslari goruyorum. bende adet donemiyle basladi sonrasindada devam etti.oluyo bazen boyle iyiki herzaman boyle degil. fakat bu durum icin nacizane bi onerim var kizlar. ketentohumu istah kesiyor. mesela dun dedim boyle olmaz kendimi frenlemem lazim. hemen aklima ketentohumu geldi.daha oncede denemis ve tok tuttugunu bariz bi sekilde yasamistim. o yuzden tavsiye ederim. simdi dunku menumu yazabilirim. sabah 2dilim esmee
Esmer ekmek,peynir, kiymali yumurta ara bir bardak tarcinli sut oglen arzunun kabakli tavugundan yaninda ketentohumlu yogurt ara kuru incir yesilcay aksamda bir kase yogurtun icine 3-4kasik musli bir kasik pekmez ve k.tohumu katip yedim acayip tok tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…