- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Hayirli gunler arkadaslar keyifler nasil bakalim. mlkfth arkadasim cok gecmis olsun hastaliginin tedavisini sakin erteleme herseyden onemlisi saglik digerleri ikinc planda kaliyo.acil sifalar diliyorum sana. buarada topikte benim gibi bu aralar istah patlamasi olan arkadaslari goruyorum. bende adet donemiyle basladi sonrasindada devam etti.oluyo bazen boyle iyiki herzaman boyle degil. fakat bu durum icin nacizane bi onerim var kizlar. ketentohumu istah kesiyor. mesela dun dedim boyle olmaz kendimi frenlemem lazim. hemen aklima ketentohumu geldi.daha oncede denemis ve tok tuttugunu bariz bi sekilde yasamistim. o yuzden tavsiye ederim. simdi dunku menumu yazabilirim. sabah 2dilim esmee
Esmer ekmek,peynir, kiymali yumurta ara bir bardak tarcinli sut oglen arzunun kabakli tavugundan yaninda ketentohumlu yogurt ara kuru incir yesilcay aksamda bir kase yogurtun icine 3-4kasik musli bir kasik pekmez ve k.tohumu katip yedim acayip tok tuttu.
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş..ahhh kızlar ahh bugun neler oldu neler!
bu sabah kalbime bir sıkışıklık girdi nefes alamıyorum.
ya astım krizi dediler ki astımım yok yada kalp.
çünkü nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor ve ellerim buz gibi terliyor bir yandan da.
neyse adliyenin revirinden dr ve hemşire geldi tansiyonumu ölçtüler 8-4 çıktı.
sonra acili aradılar hemen hastaneye kalbinde sorun olabilir dediler.
acil geldi tansiyon iyiydi fakat bu seferde kalp filmi çekcez dediler kalbim de iyi çıktı.
sonuç olarak arkadaşlar reflüm azmış göğüs kafesimdeki kasları zorlamış nefes almamı o engelliyormuş.
ama öldüm öldüm dirildim. neyse ki şimdi iyiyim kızlar
buu saate kadar olan menum
2 dılım ıyıce kızarmıs cavdar ekmek
yarım domates
zeytın
peynır
yumurta
ara
cok az lıght dondurma
yarım sımıtsalakca bısıdı kabul edıyorum
ogle
tavuk doner sade
yarım bardak ayran
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş..
canım arada 2 ceviz yesen öqlen yemeqine kadar fazlasıyla tok tutardı seni..neyse olan olmuş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
kızlar bugün kendimi işlere verdim kafam daqılsın diye...davlumbazımı mutfak camımı ve mutfak dolaplarımı temizledim..mutfaqın tülünü yıkayıp astım..ohh mis gibi oldu...toplasan hepsi yarım saat sürer mübarek bnm tel santral gibiydi bugün...onca tel görüşmesine 2 saatte falan bitirmişimdir.. işim yokken niye aramıyorsunuz siteden arayan hatunlarrrr şaka bir yana Allah razı olsun kızlar çok destek oldunuz hakkınızı ödeyemem...iyiki varsınız...çok seviyorum sizleri...aradıqınız içinde çok teşekkürlerr
sonrasında bir tel daha oqluşum hastalanmış...eve geldi doktora gittik...karnı ve başı aqrıyor halsiz ve bitkin...okul açıldı sorunlar başladı..neyse Rabbim dermansız dert vermesin..yemek yedirdim ilacını verdin tv izleyerek dinleniyor şimdi...odana gidip uyu biraz iyi gelir diyorum sessizlik ona iyi gelmiyormuş :26::26:
bana gelince;
hala başım dönüyor bihaylide fazla..1-2 kez yine midem bulandı..sanırım artık bunlar bnm reqliyken ve reql öncesi başıma gelenler..alışmam lazım..yeni yeni haller edindim görüldüqü gibi
eşim geliyormuş şimdide o aradı...bişey lazımmı diyor...eşim geldiqinde hep onu kapıda karşılarım ve laptop kapalı olur...sonrasında yine açarım...bu benim tarzım...şimdi çıkıyorum canlar yine gelirim
CANIM cok guzel anlatmıssın temızlıgınıde gule gule kırletoglusunada cok cok gecmıs olsun tamam adamını karsıla gel beklıyozzzzzz
canım konu okuyordum görmedim geldiqini..
ben iyiym canım hava biraz sıcak bunaltıyor hafiften..onun dışında sorun yok...
sen nasılsın konuşamadık bugün yarım kaldı görüşmemiz....neler yaptın telden sonra
canım senle konuştuktan sonra müdür geldi rapor istedi onları yaptım arayamadımda seni aklımdanda çıkmadın yemeğe bile geç gittim işten
akşam üstü burda öyle çok yağmur yağdıki doluyla karışık fındık kadar dolu yağdı her taraf berbat oldu allah afetten saklasın bi anda sel sele karıştı
canım zaman ayırıp onca işinin arasında arama nezaketinde bulunman bana yeterde artar bile..az çok farketmez konuş yine baya...
yaqmura doluya gelince; Rabbim korusun bütün afetlerden...ama keşke bende orda olsaydım..çok severim yaqmuru doluyu karı....ve bolbol dua etmeyi..
merhabalr yenıbırne dahayer varmı bende sızlerle bu yolda devam etmek ısterım benıde aranıza alırmısınız hanımlarrr
canım hoşgeldin ne demek tabiki alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?