Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım bu ketentohumu nedır nerden bulabılırım ve nasıl yenıyor :26::26:

Melbekcim susamin kahverengisini dusun baharatcilardan aktarlardan bulabilirsin.. gunde en fazla bir yemek kasigi yogurda katarak veya salatana corbanada katarak yiyebilirsin. tam bir omega 3 kaynagi bagirsaklari mukemmel calistiriyo. BEN gecenn sene sabah ac karninabir tatli kasigi ogutup iki bardak suyla yutuyodum ve gun boyu tok hissediyodum kendimi.

KIZlar yanı gercekten ıs yaptım sacma sapan yaaa ne dıye yedıysem o yarım sımıtı hala o yaptıgım bgunku duzenımı bozan hatanın bedelını cekıyorum fazlalıktı o yememelıydım sımdı asırı tok oldugumdan sanırımkı mıdem bulanıyor onu yemeyıp ogle yemegı zamanını beklesem normal yemegımı yesem bole olmazdı

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş..

canım arada 2 ceviz yesen öqlen yemeqine kadar fazlasıyla tok tutardı seni..neyse olan olmuş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş..

canım arada 2 ceviz yesen öqlen yemeqine kadar fazlasıyla tok tutardı seni..neyse olan olmuş önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

evet ama pısman oldum yaptıgım salaklıga aksam hıc bısı yememeyı dusunuyorum zaten asırı tokum

kızlar bugün kendimi işlere verdim kafam daqılsın diye...davlumbazımı mutfak camımı ve mutfak dolaplarımı temizledim..mutfaqın tülünü yıkayıp astım..ohh mis gibi oldu... toplasan hepsi yarım saat sürer mübarek bnm tel santral gibiydi bugün...onca tel görüşmesine 2 saatte falan bitirmişimdir.. işim yokken niye aramıyorsunuz siteden arayan hatunlarrrr şaka bir yana Allah razı olsun kızlar çok destek oldunuz hakkınızı ödeyemem...iyiki varsınız...çok seviyorum sizleri...aradıqınız içinde çok teşekkürlerr

sonrasında bir tel daha oqluşum hastalanmış...eve geldi doktora gittik...karnı ve başı aqrıyor halsiz ve bitkin...okul açıldı sorunlar başladı..neyse Rabbim dermansız dert vermesin..yemek yedirdim ilacını verdin tv izleyerek dinleniyor şimdi...odana gidip uyu biraz iyi gelir diyorum sessizlik ona iyi gelmiyormuş :26::26:

bana gelince;
hala başım dönüyor bihaylide fazla..1-2 kez yine midem bulandı..sanırım artık bunlar bnm reqliyken ve reql öncesi başıma gelenler..alışmam lazım..yeni yeni haller edindim görüldüqü gibi

eşim geliyormuş şimdide o aradı...bişey lazımmı diyor...eşim geldiqinde hep onu kapıda karşılarım ve laptop kapalı olur...sonrasında yine açarım...bu benim tarzım...şimdi çıkıyorum canlar yine gelirim

CANIM cok guzel anlatmıssın temızlıgınıde gule gule kırlet oglusunada cok cok gecmıs olsun tamam adamını karsıla gel beklıyozzzzzz

CANIM cok guzel anlatmıssın temızlıgınıde gule gule kırlet oglusunada cok cok gecmıs olsun tamam adamını karsıla gel beklıyozzzzzz

hepsi için teşekkür ederim canım
sana yetişemedim...oqlum hasta olunca işler deqişti...yurda dönmesi gerektiqi için biraz oqlumla ilgilenmek istedim ve daha yeni gitti...hemen geldim ama tabiki sen şimdi evde yemek telaşındasın... yarın yine görüşürüz Rabbim daimi ayrılık vermesin...

menümü paylaşayım..bugün nedense hep tok gibiydim..tabi dün 1 haftalık yediqim için olacaqı buydu

kahvaltı
peynir
1/3 domates
1/3 salatalık
süt

ara
incir

öqlen
kıymalı omlet

ara

akşam
1 kase yoqurt :26::26:

3: litre su...

Son düzenleme:
ben geldim ben geldim

ama kimsecikler yoookkkk

nirdesinniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

mlkfth tatlım geçmiş olsun canım allah şifa versin aman dikkat et canım

arzuuummmmmm cenım benim seninde iyi olmana sevindim canım

melekuguzhan canım eşin çok güzel süpriz yapmış canım allah bozmasın bi daha

veee diğer kızlar siz< nittiniz nasılsınız

canım konu okuyordum görmedim geldiqini..
ben iyiym canım hava biraz sıcak bunaltıyor hafiften..onun dışında sorun yok...
sen nasılsın konuşamadık bugün yarım kaldı görüşmemiz....neler yaptın telden sonra

canım senle konuştuktan sonra müdür geldi rapor istedi onları yaptım arayamadımda seni aklımdanda çıkmadın yemeğe bile geç gittim işten

akşam üstü burda öyle çok yağmur yağdıki doluyla karışık fındık kadar dolu yağdı her taraf berbat oldu allah afetten saklasın bi anda sel sele karıştı

canım zaman ayırıp onca işinin arasında arama nezaketinde bulunman bana yeterde artar bile..az çok farketmez konuş yine baya...
yaqmura doluya gelince; Rabbim korusun bütün afetlerden...ama keşke bende orda olsaydım..çok severim yaqmuru doluyu karı....ve bolbol dua etmeyi..

bende çok severim canım bol bol dua ettim bende hepimizin için inş mevlam kabul eder canım

merhabalr yenıbırne dahayer varmı bende sızlerle bu yolda devam etmek ısterım benıde aranıza alırmısınız hanımlarrr

MENÜMM

SABAH 2 haşlanmış yumurta yarım domates yeşil zeytin sekersiz cay..

ARA avuç içi kadar beyaz leblebi

ÖGLEN yemek yiyemedim evde degildm dısardada yemeye fırsatım olmadı

ARA 1 seftali

AKŞAM 1kase corba salata 1 2dilim kavun
suu 2 lt içebildm (

nasıl ablacım kötümü çokmu yemişim ?? :26: :26: :26:

bugünkü menüm:
sabah:
yeşil çay
1 dlm uno denge
çökelekli yumurta
3 zeytin

ara:10 tane badem

öğlen:
6 tane nagıt ve 1 tane küçük tavuk burger
1 ayran

ara: yok

akşam:taze fasulye cacık

1 form 2 yeşil çay 3lt su
plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…